Monitor dychu Nanny

bessdonna
1. júl 2023

Ahojte. Dnes o 5 nam zapipal monitor. Vela si toho s muzom nepamatame, lebo sme boli v soku, busilo sa mi srdce riadne. Ale mala teda plakala hned. Neviem ci sa zlakla pipania alebo zoho, ze manzel priskocil k postielke. Predtym sme menili pradlo, mozno sme to polozili zle, baterku sme menili pred 2 mes ale neukazovalo ze je slaba. Mala uplne v pohode. Stalo sa vam take?

elanor
1. júl 2023

@bessdonna monitor nepipa len vtedy ked dieta nedycha. On vyhodnocuje aj zmeny v intenzite, nepravidelnosti. Okrem toho, staci, ze bola nejak viac na kraji, nie uplne spravne ju zachytilo, a tym padom vyhodnotil nepravidelnost, tak zacal preventivne pistat. Nadych - vydych, klud.

bessdonna
autor
1. júl 2023

@elanor vdaka za odpoved❤️a isla by si na pohotovost? Nevaham preto lebo to chcem zanedbat, len minule sme tam boli kvoli velkej dcere a mala mi tam chytila streptokoka a mesiac bola chora. Tak fakt by som sla iba ked to je potrebne.

svokrinjazykmonika
1. júl 2023

@bessdonna na čo na pohotovosť? 😂 To je normálne že monitor občas zapípa. Bábätko sa iba zľaklo toho zvuku a chaosu.

laurikalalinka
1. júl 2023

@bessdonna Mne začal pípať v noci,skoro ma vystrelo,horšie ako alarm na aute,tým ako dieťa spinkal o a vrtelo sa,v podstate cestovala po postieľke a monitor akoby nezachytil dieťa,začal písať jak zbesnetý.

taktotedanie
1. júl 2023

@bessdonna my ho mame tiez a niekedy babatka tak plytko dychaju je to uplne v poriadku, nam sa teeraz dietatko hybe po postielke a tiez niekedy zapipa
Naco pohotovost, budte v klude

surama
1. júl 2023

Klud klud klud. Ma pipat, ked dieta nedycha alebo ked hlboko spi a ma malo nadychov, tak aby sa poriadne nadychlo. Ked mas iba jednu dosku na celu postielku, tak sa moze stat, ze sa ti babo posunie mimo monitorovanu cast a monitor ho nezachyti. Kazdopadne je to jeho uloha - zobudit dieta a vas. Takze vsetko v poriadku a bud vdacna, ze dnes mame takeho pomocnika 🙂

bela30
1. júl 2023

@bessdonna A nemate postielku pritlacenu pri vasej posteli? Lebo ak ano, moze zaznamenavat aj vase dychanie a staci, ze niekomu z vas v noci na chvilu zastavi dych napr.pocas chrapania a zaznamena to aj to. Takze moze to byt falosny poplach sposobeny vasim dychom.

elanor
1. júl 2023

@bessdonna pokial sa ti nieco nezda, zeby si mala ozaj podozrenie, ze nedychala, pri pipani, a naslednom pohladeni dieta nereagovalo, resp. akakolvek reakcia by trvalo podozrivo dlho, tak ano.
Ale pri pravdepodobnom planom poplachu, nie