Ahojte. Dnes o 5 nam zapipal monitor. Vela si toho s muzom nepamatame, lebo sme boli v soku, busilo sa mi srdce riadne. Ale mala teda plakala hned. Neviem ci sa zlakla pipania alebo zoho, ze manzel priskocil k postielke. Predtym sme menili pradlo, mozno sme to polozili zle, baterku sme menili pred 2 mes ale neukazovalo ze je slaba. Mala uplne v pohode. Stalo sa vam take?
@bessdonna na čo na pohotovosť? To je normálne že monitor občas zapípa. Bábätko sa iba zľaklo toho zvuku a chaosu.
@bessdonna Mne začal pípať v noci,skoro ma vystrelo,horšie ako alarm na aute,tým ako dieťa spinkal o a vrtelo sa,v podstate cestovala po postieľke a monitor akoby nezachytil dieťa,začal písať jak zbesnetý.
@bessdonna my ho mame tiez a niekedy babatka tak plytko dychaju je to uplne v poriadku, nam sa teeraz dietatko hybe po postielke a tiez niekedy zapipa
Naco pohotovost, budte v klude
Klud klud klud. Ma pipat, ked dieta nedycha alebo ked hlboko spi a ma malo nadychov, tak aby sa poriadne nadychlo. Ked mas iba jednu dosku na celu postielku, tak sa moze stat, ze sa ti babo posunie mimo monitorovanu cast a monitor ho nezachyti. Kazdopadne je to jeho uloha - zobudit dieta a vas. Takze vsetko v poriadku a bud vdacna, ze dnes mame takeho pomocnika
@bessdonna monitor nepipa len vtedy ked dieta nedycha. On vyhodnocuje aj zmeny v intenzite, nepravidelnosti. Okrem toho, staci, ze bola nejak viac na kraji, nie uplne spravne ju zachytilo, a tym padom vyhodnotil nepravidelnost, tak zacal preventivne pistat. Nadych - vydych, klud.