Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
Ahojte, mam zaujem o angelsound, mate niektora na predaj? Dakujem 🙂
Ahojte, mam na predaj monitor plodu Topcom, ak by mal niekto zaujem
Prosím vás dievčatá, ja počujem len jedno srdiečko a neviem či je moje, alebo bábätka, keďže vždy počuť aj mamine aj drobcekove srdiečko. A ešte som aj nachladnuta, bojím sa...
@maminkalaurinka Ahoj, si v 13.tt , tak podla mna je to skoro este počuť srdiecko bábätka. Ked zachytis srdiecko, skus si stopnut koľkokrát ho počuješ za minútu, tvoje ide pokojnejsie, okolo 70-80 uderov za minutu a babatko ma pulzik vysoky, okolo 120 -140. Zrejme pôjde o tvoje ozvy, tym sa ale netrap a skusaj o tyzden, dva. Ja som v 16.tt a tiez pocujem len seba (pri prvom tehu som mala ozvy babatka zreteľne az okolo 18.tt), je to individuálne.
@vincp ďakujem, skúsim počítať. Lebo keď niektoré baby píšu, že počujú už v 9tt,12 tt tak to asi počujú tiež svoje....
@maminkalaurinka a som pocula od 12 tt uplne krasne, ak si bola na ultrazvuku uz presne vies aky ma mat zvuk, tvoje bije pomaly vsak si priloz na srdce a uvidis 😉
Skuste fonendoskop, je o polovicu lacnejsi 😀
@maminkalaurinka ahoj 🙂 pozri si videa na youtube (daj tam angelsounds a vyhodi ti to moznosti), ja som dnes podla nich nasla srdiecko bit a je to uplne super. v podstate treba ist uplne k bedrovej kosti, tam najdes svoj tep (ja som ho najlepsie pocula napravo) a potom uplne pomalinky chod akoby dostrany-dostredu, tam najdes babatkov 🙂 je naozaj rychlejsi, rozoznas to hravo. ja som sice v 14tt, ale iba zaciatok a na youtube su kocky, ktore nasli aj v 11tt 🙂
je to úúúžasna vec!! upokojuje ma 🙂 niekedy to ma zvuk akoby kopytka to je vtedy ked najdem srdiecko najlepsie ,,,, aby si sa presvedcila ze ide o babo tak kludne rataj udery je ich viac ko 140 za minutu 🙂 je to omnoho rychelejssie ako tvoj tep 🙂
@maminkalaurinka ja som pocula od 10+1 slabucko ale pocula... babo je este moc nizko a je tesne "nad suskou" 😅 skus hladat tam 🙂
Ja som teraz pri druhom bejby nasla srdiecko 9+3tt 😀 sice to trvalo ale našla som.. a sakra ze bolo veeelmi dolu 😀 je to perfektná vecicka.. ale ako prvorodicka by som ho iste nenasla.. nevedela by som co a kde hladat. tym ze som to pouzivala aj pri prvom tehu uz som bola zrucnejsia 😀 v prvom som na tom ficala stale, pekny pocit pocut ten krasny zvuk. 😉
@maminkalaurinka Mne prišiel tento týždeň, dnes začíname 14tt a je krásne počuť. Je to niečo nádherné. A ako byby spomínali isto to nie je Tvoje, bo srdiečko bábetka bije oveľa rýchlejšie. 🙂 Držím päste.
Mám na predaj,mrknite❤️
Baby ak by ste niektorá chcela kúpiť Angelsounds mám doma jeden na predaj. Môžete napísať IP.
Nema niekto na predaj prosim z BA, alebo blizke zahorie?
Tak ja pocuvam a pocuvam a pocujem len seba 😀
Tiez mam na predaj, ak by mal niekto zaujem🙂
baby, plne odporúčam tento úžasný prístroj, ja som dnes 9+0tt a krásne som počula to drobunké srdiečko. tak ako píšu dievčatá vyššie, treba hľadať celkom dolu a počkaj s prístrojom na jednom mieste, srdiečko sa postupne vynorí. 🙂
You are welcome to visit www.stethoscope.pl All angelsounds available.
Mam na predaj, ak ma niekto zaujem, IP prosim 🙂
ahojte, ak mate niekto na predaj za rozumnu cenu, poprosim ponuku do IP, dakujem. 🙂
@gerdusha, @capuletka, @vieri17, @reginka1981
Ahojte babenky ma este niekto na predaj prosim piste ip aj s cenou samozrejme 🙂 mala by som zaujem Dakujem 🙂 🙂
ak ma niekto na predaj, mam zaujem, cenu respektujem. Piste do IP
All angelsousnds are avvaliable here : http://stethoscope.pl/en/angelsounds-fetal-dopp...
Post from manufacturer or Polans, Full Polish warranty.
Cheers
Janusz
Ahojte predávam Angel Sound ak by mal niekto záujem
Ja som bola maximálne spokojna 🙂 Bolo krásne pocut srdiecko drobca a vediet ze je vsetko v poriadku 🙂 Momentálne ho mam na predaj ak by mal niekto zaujem.

ahojte tak ja som v 24tt a mame ho asi mesoac cca doma pocuvali sme ho tak 6-7 krat za ten cas zaujmave je len to ze ho vzdy najdem na tom kstom mieste aj vy tak nachadzate srdiecko? pritom.citim.pohyby kade tade ze mam dakedy pocit ze bud ma to babo uz pol metra alebo tam.mam 2 babatka. Moj 2.5 rocny syn sa z pocuvania velmi tesi a vzdy hovori ze koniky koniky dup dup babo uteka heh takze ono je to skor pre tata a synceka ale aj mne sa paci ten zvuk a ukludnuje ma.