icon

Môžem dať body s modrým macíkom dievčatku?

alena1166
13. dec 2013

Moja 7 mesačná dcéra dostala body a je na ňom modrý macík. Myslíte, že je vhodné, aby som jej ho obliekala?

zita19
13. dec 2013

Zodpovedna matka najprv dievcatko oblieka do ruzovuckych handriciek, plienocky su ruzovucke, cumlik je ruzovucke, v postieke su ruzovucke navlecky, detska izbickaa je vymalovana na ruzovucko s ruzovuckym kobercom a ruzovuckymi volanickovymi zaclonkami. Zo zasady dievcatko kupe v ruzovuckej vanicke a s ruzovuckym mydielkom. Mamicka papa vela cvikly aby aj mliecko bolo ruzovucke, pudincek zo zasady len jahodkovy alebo malinkovy.... A ked ma princeza tri roky kupi je babiku monsterku 😀 😀 😀 😀

adelajda2012
13. dec 2013

Boze baby, toto je tak super tema!!! Sa smejem ako blazon 🙂

kepassa
13. dec 2013

@zita19 splnene takmer do bodky nejedla som veeela cvikly aby bolo mliecko ruzove ale mala pila jahodove takze splnili sme aj to umreeem 😀

sense
13. dec 2013

uz viem preco moja dcera v noci zle spava , asi to bude z toho nebesky modreho pyzamka...a hoci ma len jedno ma z toho mory takmer kazdu noc tak toto bol highlight dna....dakujem za vysmiaty vecer.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzimia
13. dec 2013

Rada by som riesila takyto uzasny "problem"...... 😝 😝 😝 😝 😝

sense
13. dec 2013

@lulistek moja mala tiez nema nausnice a aj ked je cela v ruzovom sa ma ludia pytaju co to je ...

zita19
13. dec 2013

@sense chuda male, traumatizovana modrym pyzamom. Toto asi nerozchodi. Jedine ze by pomohlo ocuranou plienkou potierat oci, cervena snurka na ruke a megadavky C.vit z DM. 😀 😀 😀 Ked ani toto nezaberie tak je koniec. Uz nepomoze ani ked pred nou schovate klieste a srubovaky 😀 😀 😀

katka1981
13. dec 2013

samozrejme ze mozes, ale vystrihni toho maciky alebo ho premaluj. Ved modra pre dievcatko, to nemyslis vaze! 😀 Uplne v pohode aj zelenkavy moze byt. Ruzovy pre chlapca by nebol bohvieco, ale to len ked riesis modnu policiu, inak uplne v pohode. Zaklad je aby sa dietatko citilo prijemne a pohodlne.

azbestica
13. dec 2013

fuuuha tak to radsej nie.....dieta ti pride zobrat socialka......sak si isto citala na MK ako to chodi na svete

cerez
13. dec 2013

Mackovi to bude aj tak jedno!

jaaty
13. dec 2013

preboha nie, vyhádzala by sa 😝

mihaja
13. dec 2013

Určite nie! ...aby nebola v dospelosti veľmi feministická, nebodaj lesba... 😉

bahira1962012
14. dec 2013

moja malá má naušničky s modrým očkom 😕 je to v poriadku :? 😀 😀 😀 😀

oktobermimi
14. dec 2013

ako človek pozná že je piatok bez toho aby si otvoril kalendár ?
príde na Mk a hneď zo šupy šialené otázky z nickom vytvoreným zrovna ten deň...
😀

rusalinka
14. dec 2013

že tri strany diskusie? 😀 😀 😀

nini1010
14. dec 2013

Rozmyslam cinje to sranda alebo len trosku pribrzdena mamina...

veroninna1
14. dec 2013

nie, v ziadnom pripade jej neobliekaj take body, hned ho daruj nejakemu chlapcovi, pripadne skus ci sa nebude dat prefarbit ten macik na ruzovo.

ajlynka
14. dec 2013

Moj ma ruzove topanky nie cele ale ta svokra kupila pre pokoj ich nosi.sa neobesim ne.tam kukaj ci mas dietatu co do ust dat a ne hovadiny ci modra farba je pre dievca.traposíná.jáj

ematko29
14. dec 2013

no takto som sa na modrom konovi dávno nezasmiala.A ozaj modry kôn by mal byť neutralny napr zelený ved diskriminácia je teraz . 😀 😀 😀

zuzanocka11
14. dec 2013

No mojtyboze, teraz mi to doslo ! Ze preco je ten moj syn obcas divný. Pripisovala som to génom, výchove, obdobiu vzdoru...a ono to je bud tou cervenou mikinou alebo dokonca v lete nosil ruzové tricko.... 😀 😀 😀
Vyhlasujem túto tému za výtaz roka 2013

stastenka42
14. dec 2013

@alena1166 urcite nie..boze ako ta to mohlo napadnut!!! A Dufam ze ani ty sama si si nikdy neobliekla nieco modre!!! Naozajmnevies co vsetko by vam ta farba mohla sposobit..hlavne psychicky...ale na druhej strane ked si precitam ten prispevok,ze ty chodis v modrej!?!?

jamabe
14. dec 2013

@bahira1962012 Okamžite ich daj dole!!! Čo si sa zbláznila?! 😀 😀 😀

ivanakir
14. dec 2013

supeeer!!! az mi tecu slzy-taaak sa smejem. toto cele vytlacim a poslem ako vtip do letaku z kauflandu.....taky tam este iste nemali 😀 😀 😔

anett9
14. dec 2013

malého som balila doma do ružovej zavinovačky po dcére a dodnes mám z toho traumu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katka1981
14. dec 2013

@anett9, kaslat na teba, ale co to chuda dieta? 😀

katka1981
14. dec 2013

@bahira1962012, no mala by si zalozit druhu temu, myslim si ze si dokonca spachala trestny cin, a este si sa k tomu verejne priznala, och, to si nemala.

tamarka
14. dec 2013

táto pribrzdená otázka mi pripomína moju rovnako pribrzdenú kamarátku... snáď to je len náhoda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ......ale tak skúsme to brať vážne, dieťa je v zložitom období - 7 mesiacov .... aby z toho nedajbože nemala nejakú traumu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
katka1981
14. dec 2013

teraz som ostala trosku smutna, ze to bol vtip, mala si pokracovat dalej, urazat sa a argumentovat vysledkami s psycho poradni. No nic, dufam, ze vymyslis novu otazku, pod novym nickom, aby si nam sprijemnila dnesny vecer, ale prosim ta nechaj aspon 50 stran zapisat az potom sa priznaj, ze to bol vtip. Ja sa tesim na silvestra ako si budem taketo hovadiny citat, clovek by sa inak ani nezabavil. 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal