icon

Must-have produkty z DM pre dojčiace matky a bábätká

16. jún 2025

Ahoj, idem objednávať z DM a rada si nechám poradiť čo zvyknete ku plienkam kúpiť pre bábätko. Ja len vlhčené obrúsky s vodou tie sú naj a rada si nechám poradiť čo sa starostlivosti a kozmetiky týka, tak aj cez prvé príkrmy , či nejaké hračky, proste hocičo. A taktiež niečo pre mamku, teda mňa. Plne kojím, jediné čo som mala boli čaje na kojenie a prsné vložky. Prípadne, kde kupujete prvé príkrmy, plienky, bábätku a sebe čosi, keď je DM predražená?(výraz mojej kamarátky) .
Ďakujem vopred.

barju
16. jún 2025

V kozmetike je možno predražena, to radšej objednávam online ale veci z DM značky ktoré inde nezozenies drahé nie sú. Ja mám od nich sprej na škvrny 1,65 (lepší ako vanish za 6), tekuté zlcove mydlo, silikónový sumel na kŕmenie. Babylove hryzadlo trojfarebne(červená,modrá,žltá)malého baví, sieťku a pláštenku na kočík som tam kupovala, tablety do umývačky, sprej na čistenie hračiek, stavu pre dojčiace ženy Mama. A teda ich babylove plienky sú najlepšie pre nás zatiaľ, malý bude mať 6 mesiacov s prikrmami ešte len budeme začínať, ale tiež budem hrávať od nich, potrebujem to vidieť keď to kupujem. Keď mi ešte niečo napadne, tak odpíšem

sisska96
16. jún 2025

Alza má lepšie ceny

evcagabi
16. jún 2025
@sisska96

Alza má lepšie ceny

@sisska96 ehm?

sisska96
16. jún 2025
@evcagabi

@sisska96 ehm?

@evcagabi Jednak si treba vychytať zľavu, byť zaregistrovaná a nie je potrebné kupovať predražené pampersky, kopec iných plienok sú za lepšie ceny a sú fajn

selena_luna
16. jún 2025

Ja takmer vsetko kupujem detom z dm, aj kozmetiku babylove ( tekute mydlo sensitive, telove mlieko, krem proti zime a vetru, sampon, zubnu pastu) aj dudinky babylove, aj kapsicky, aj vyzivky. Vzdy je to vyhodny pomer cena/vykon. A pre mamu - skus pozriet tie vlozky do podprsenky na kojenie - je mega lacne velke balenie, ale to drahsie to je naozaj kvalitne. Aj olej proti striam som mala.

standusina
16. jún 2025

Nemyslim si, ze Alza ma lepsie ceny 😀 Toto sa mi teda nepotvrdilo ani raz.

evcagabi
16. jún 2025
@sisska96

@evcagabi Jednak si treba vychytať zľavu, byť zaregistrovaná a nie je potrebné kupovať predražené pampersky, kopec iných plienok sú za lepšie ceny a sú fajn

@sisska96 ja ich za predrazene nepovazujem, som s nimi maximalne spokojna a hodnotim ich lepsie ako slovom fajn. a ty ked mas cas striehnut na zlavy na alze ako sup, tak striehni 😅

sisska96
16. jún 2025
@evcagabi

@sisska96 ja ich za predrazene nepovazujem, som s nimi maximalne spokojna a hodnotim ich lepsie ako slovom fajn. a ty ked mas cas striehnut na zlavy na alze ako sup, tak striehni 😅

@evcagabi Tak to je tvoja vec. Ja som dlhéééé roky nemusela kupovať plienky aj tak, ako podaktoré do 3-4 roky

sisska96
16. jún 2025
@standusina

Nemyslim si, ze Alza ma lepsie ceny 😀 Toto sa mi teda nepotvrdilo ani raz.

@standusina Ja som aktuálne kupovala sanytol mydlo o 10 eur lacnejšie aj v DM

evcagabi
16. jún 2025
@sisska96

@evcagabi Tak to je tvoja vec. Ja som dlhéééé roky nemusela kupovať plienky aj tak, ako podaktoré do 3-4 roky

@sisska96 😅 okej a ?

sisska96
16. jún 2025
@evcagabi

@sisska96 😅 okej a ?

@evcagabi čo a ? Však kupuj pampersky ak ti vyhovuje, mne je šumafuk 😂

weleda123
16. jún 2025

Pampersky vychádzajú fajn aj v DM, ak je 10x na celý nákup. V DMke sú super kapsičky Babylove, aj ovocné tyčinky Babylove alebo DM bio, prikrmy DMkove sú tiež ok, dcérka má aktuálne 2 roky a keď ozaj nestíham, tak nikdy nebol problém, že by nezjedla. Kozmetiku kupujem Babylove sensitive pre ňu (do kúpeľa), bepanthen na zadok, aj Libenar do nosa majú v DM. A ja som tam zvykla aj chladiace náplaste na očkovanie Fevermates. Pre ženy, čo koja môžeš skúsiť čaje a majú super ovocný nápoj Babylove Mama. Ten keď som vypila, tak som aj odsávať musela, tak sa mi nalievali prsia z neho.

evcagabi
16. jún 2025
@sisska96

@evcagabi čo a ? Však kupuj pampersky ak ti vyhovuje, mne je šumafuk 😂

@sisska96 ja sa ta pytam co mam ja s tym, ze ty si nemusela kupovat plienky 😅 vyzeram snad, ze ma to zaujima?

evcagabi
16. jún 2025
@weleda123

Pampersky vychádzajú fajn aj v DM, ak je 10x na celý nákup. V DMke sú super kapsičky Babylove, aj ovocné tyčinky Babylove alebo DM bio, prikrmy DMkove sú tiež ok, dcérka má aktuálne 2 roky a keď ozaj nestíham, tak nikdy nebol problém, že by nezjedla. Kozmetiku kupujem Babylove sensitive pre ňu (do kúpeľa), bepanthen na zadok, aj Libenar do nosa majú v DM. A ja som tam zvykla aj chladiace náplaste na očkovanie Fevermates. Pre ženy, čo koja môžeš skúsiť čaje a majú super ovocný nápoj Babylove Mama. Ten keď som vypila, tak som aj odsávať musela, tak sa mi nalievali prsia z neho.

@weleda123 je ten napoj na podporu laktacie ozaj taky, ze si musela odsavat? Musim ho teda skusit 😊

selena_luna
16. jún 2025
@weleda123

@weleda123 jaj presne fevermates! To je zazrak ♡ najma tie teplomery nalepovacie fevermates, pri kazdej horucke z ciselnych chorob uplny musthave

weleda123
16. jún 2025
@evcagabi

@weleda123 je ten napoj na podporu laktacie ozaj taky, ze si musela odsavat? Musim ho teda skusit 😊

@evcagabi áno, extrémne mne osobne nalieval prsia. Ja som ešte na 5ty deň po pôrode nemala mlieko. Skúšala som ricinus, vineu, rôzne hroznové nápoje... Tento nápoj mi naozaj pomohol. Som ho asi po mesiaci aj prestala piť a dala som si len keď som mala pocit, že mám zníženú tvorbu.

evcagabi
16. jún 2025
@weleda123

@evcagabi áno, extrémne mne osobne nalieval prsia. Ja som ešte na 5ty deň po pôrode nemala mlieko. Skúšala som ricinus, vineu, rôzne hroznové nápoje... Tento nápoj mi naozaj pomohol. Som ho asi po mesiaci aj prestala piť a dala som si len keď som mala pocit, že mám zníženú tvorbu.

@weleda123 dakujem za skusenost 😊❤️

sisska96
Odpoveď bola odstránená