icon

Najlepší bezkontaktný teplomer na nočné meranie?

ann092
3. feb 2024

Ahojte, s akými máte najlepšiu skúsenosť ? Hlavne na meranie v noci,ďakujem

evickuska
3. feb 2024

@ann092 so ziadnym, kamarat zachranar mi povedal, ze musia ich mat v sanitke... a meraju 3x a zpriemeruju 🙈🤷‍♀️
ja sa zial aj v noci na meranie cez konecnik spolieham aj ked je to nepohodlne...
kupila som bezkontaktny za 40 € a ukazoval, ze ma 36,5 aj ked mal takmer 39 🤦‍♀️

lneviemmeno
3. feb 2024

ja som sestricka a my sme ich v nemocnici ani nepouzivali, aj ked sme ich mali, lebo pacient co sa stazoval na horucku mu nameralo 35 a ked som mu dala klasicky tak hned 39 🤦🏻‍♀️ naozaj zbytocnost si myslim..

klementinka58
3. feb 2024

ked sa mi narodil maly tak manzel kupil tru life ten najdrahsi okolo 40e a vydrzal 5 rokov, meral naozaj spolahlivo. potom zacal blbnut

taisu
3. feb 2024

mame https://www.mall.sk/detske-teplomery/helpmation..., viac-menej sme spokojny ale neočakávame dokonalé presne meranie

diewcatqoo
3. feb 2024

My mame doma asi 4 bezkontaktne teplomery, aj drahsie, aj lacnejsie a ani jeden neukazuje dobre. Ani raz sa nam nestalo, ze by bolo ukazalo rovnaku teplotu na vsetkych. A tie lacne su totalne shity, ktore aj ked ma clovek 39, ukazu max 36,5. Tie drahsie ukazu obcas aj 38. Najpresnejsi je obycajny pod pazuchu, u malych deti ten do zadocku. Bohuzial, v noci to nie je moc prijemne budit kvoli tomu dieta, ale naozaj nepoznam nic spolahlivejsie.

ann092
autor
3. feb 2024

@klementinka58 popravde som rozmýšľala nad truelife care q10

klementinka58
3. feb 2024

@ann092 presny typ veru neviem uz sme ho vyhodili ale bol to najdrahsi co mali, lebo manzel nakupuje stylom co drahsie to lepsie 🙂 ale podla obrazkov to bola tru life q7 , inu vtedy nemali. Vydrzal 5 rokov a super bol v tom ze som malemu odmerala teplotu aj v spanku. Drzal 5 rokov, potom zacal blbnut ukazoval ze ma 35 a maly rozpaleny. Tak som ho vyhodila odvtedy mame klasicke digitalne teplomery, no tie meraju nafigu tak sme sa zhodli ze zas kupime trulife bezkontaktny ze ak zas vydrzi 5 rokov sa oplati

nikiki29
3. feb 2024

@ann092 ja mám tento, meria sa pohybom popred čelo od stredu k spánkom, meria veľmi dobre, môžem sa spoľahnúť… mám ho už 5 rokov tak snáď ho vyrábajú stále rovnako 😁 iný bezdotykový čo má svokra, tak nameria bežne o 1-2 stupne menej 🙄

stanulienkat
3. feb 2024

Je tu o tých teplomeroch milión diskusií. Skús si prečítať, nikto na svete ho neodporúča.

biglovemom
3. feb 2024

No vcera som sa detskeho lekara (sam ma deti)pytala na toto.kedze celovy ukazuje inak ako po pazuchou.

Takze na celo ziadny, naj je do ucha.
A poradil Braun drahsi od 50e nahor. 😊

stanka562
5. feb 2024

Máme Thermoval Baby a ukazuje maximálne 0.1-0.2 odchýlku od ortutoveho teplomera pod pazuchu. Takže za mňa je super 😊

saxana000
5. feb 2024

Reer.do uska ale.trvalo.mi.kym som sa naucila s nim robit ako natiahnut usko a pod akym uhlom ho zasunut.muz s nim dodnes dcere teplotu neodmera ani ked ma.39.jemu vzdy ukaze.36.5 spociatku som kontrolovala s rektalnym odchylku.ale teraz uz v pohode ale tiez.mi nuekedy skace meranie.nameram 3x a vide mi 3x inak
38.7
38.8
38.6