icon

Najlepšie nočné nohavičkové plienky

21. júl 2025

Ahojte,
Viete mi poradit nejaké dobré plienky hlavne na noc?
Momentálne používame veľkosť 4.
Používame najčastejšie cez deň Huggies extra care pants 4 ale sa mi posledný čas zdá že pri kakaní na krajoch pomaly preteká to hovienko alebo ako to mám vysvetliť jednoducho už ako má pravidelnú pevnejšiu stravu tak mi to už pomaly nevyhovuje keď vidím na krajoch ako to ma hnede🤣 začala som používať aj kolorky nohavičkové tie vďaka tým volánom okolo nôh sú cez deň super aj pri väčšej náloži 😀 ale kúpila som aj nočné a tie no nič moc furt mi cez noc preciká a kedže malý je dosť spachtoš tak sa prebaluje až ráno. Čo som bola zas u Huggies zvyknutá počas noci že vydržali. No chcela by som skúsiť aj iné značky hlavne nočné. Kedže Huggiesky sú cenovo drahšie aj. Pampersky mne osobne nevyhovuju neviem mne smrdia od kedy mam z tehotenstva dosť citlivý nos 🙂. Ale inak malý nemá problem so zapareninami ani nič podobné. A áno už som skúšala rôzne plienky ale ešte keď bol novorodenec a vtedy bolo celkom jedno aké mu dám.
Ďakujem za všetky tipy 😁

denkabemommy
21. júl 2025

@anonym_autor mala som na deň rada dmkové pants, na noc boli slabé, skoro vždy pretiekli, to sme mali buď kolorky alebo pampers pants. Ono dosť záleží od proporcií dieťaťa, že čo mu sadne. 🙂

anonym_3963d0
21. júl 2025

@anonym_autor pampers night , nic lepsie som nenasla
Dieta som mala tiez super co sa tyka spanku ale teda prebalovala som aj v noci, nechutne nechat dieta celu noc v tej istej pocuranje plienke necudujem sa, ze ti to smrdelo
Zaspat by som nemohla kebyze viem ze mi je dieta v jednej plienke celu noc , az ma striaslo fuj

anonym_70f7b7
22. júl 2025
@anonym_3963d0

Dieta som mala tiez super co sa tyka spanku ale teda prebalovala som aj v noci, nechutne nechat dieta celu noc v tej istej pocuranje plienke necudujem sa, ze ti to smrdelo
Zaspat by som nemohla kebyze viem ze mi je dieta v jednej plienke celu noc , az ma striaslo fuj

Z mojej skúsenosti na noc najlepšie zapínacie plienky. Pants u nás len cez deň, všetky boli na nič, pretekali.
@anonym_3963d0 Cez noc si si dala budík a šla si zobudiť spiace dieťa prebaliť? Toto som v živote nepočula…

autor
22. júl 2025
@anonym_3963d0

@anonym_3963d0 ja om sa pytala len na nejake odporucania na plienky a pisem tam ze mne pampersky smrdia ale celkovo lebo podla mna smrdia chemicky 😁 a ano su deti ktore spia celu noc a nevafi im pocurana plienka su tu vela diskusii o tom ze vela mamiciek neprebaluje v noci lebo sa zbytocne budi doeta a kedze moj nema ani ziadne problemy ci so zapareninami ani nic tak je zbytocne ho budit ked bol mensi tak som to robila ale teraz je z toho len nervozny ze ho budim kvoli tomu ale hlavna tema bola tipy na plienky a nie komentare o rodicovstve 😀

autor
22. júl 2025
@anonym_70f7b7

Z mojej skúsenosti na noc najlepšie zapínacie plienky. Pants u nás len cez deň, všetky boli na nič, pretekali.
@anonym_3963d0 Cez noc si si dala budík a šla si zobudiť spiace dieťa prebaliť? Toto som v živote nepočula…

silvi70
22. júl 2025

@anonym_autor - v poslednej dobe som čítala dobré recenzie na japonské plienky Moony