Najlepšie odsávačky hlienov pre deti
Mamicky prosim cim odsavate deťom noštek? dostali sme nádchu a malý má stále plný nos, ja pouzivam bebelk a odsavam mu ja saním, z vysavaca má hrôzu ale takto odsavat tiez nie je vyhra, strasne kričí vytrhava mi to z úst, vrestí a este viac sa nevie nadychnuf. mame elektricku ale tá 💩 vysaje. prosim viete mi hodit do komentu aku odsavacku mate vy, popripade ako to robite?
@nikita_tn ak dieta nemá teploty, kludne chod s ním von. Nadcha a sople predsa nie su dovod na 6t izolaciu....
@snazilka_bio_mamka mali sme od narodenia klasicku na vysavač. Ked boli miminka, bola to chvilka, odsavali sme bez problémov. Ked boli starší, použili sme "nasilie". Jeden pevne drzal dieta, druhý odsal. Alebo aj sama som to zvládla, sice trosku drastickejsie, ale zvládla.
Zdravie je dolezitejsie než chvilková nepohoda...
@snazilka_bio_mamka ahoj, mame nosko na vysavac a babo to nema rado, ale co narobis. Tu chvilku vydrzi.
@snazilka_bio_mamka dostali ste nadchu? Obaja? Tak ty uz by si mohla vediet smrkat. Malemu odsavam aj vysavacom, ci sa paci ci nie musi vydrzat. Po case si zvykol. Mame aj elektricku nosiboo a tiez dobra
Vysavac je naj.jasne ze sa to dietatu nepaci,ale musi🤷🏼♀️tebe stacia vreckovky
Vysávač, treba urobiť rýchly proces a hotovo...ani mne by sa ten vysávač nepáčil... hlavne, že hlieny nezatečú...tiež to netreba preháňať, ja som odsávala iba pred spaním...
@snazilka_bio_mamka kazde dieta ti bude z vysavaca vystrajat, dieta pacifikovat a vysat rychlo, poplace a pokoj
Alebo investuj do nosiboo
Ziadne babo nebude nadsene pri odsavani. Idealne je to urobit rychlo- a na to nie je nic lepsie a rychlejsie ako odsavacka na vysavac.
@really8 ano obaja sme dostali nadchu, muz doniesol nejaku virozu najprv on zacal potom ja a potom maly. Nie , nepouzivam mnozne cislo pre nič za nič. dakujem za radu
dakujem pekne za radu mamicky
Naozaj clovek hlavne ak je prvorodic sa toho boji, ale klasicka na vysavac je najúčinnejšia. Nornalne malej pritisnem ruky k telu svojimi predlaktiami a odsajem... Ano place, anonje to nepríjemné... Ale povedz si tak ze aj Kalciovy sirup je hnus ale vypijes ho ked ta boli hrdlo. To iste s dieťaťom radsej odsajem aj ked place, ako by jej to malo zist na priedušky a ked nie su veľké mínusy a okolo obeda ak sa da šup do kocika a ten chladný vzduch stiahne dutiny sa mu ulavi, samozrejme pokial nema teplotu.
@eva233 uz som nasla jeden "chvat" pri ktorom to ide rýchlo a bez boja 😀 sice to vyzera akoby som ho tyrala ale odsala som mu vela soplov. jasne , kazdy den chodime von na vzduch aj mne prospeje, tiez neviem poriadne dychat 😀
My máme takúto podobnú a sme veľmi spokojní... Nehučí ako vysávač ale sací výkon veľmi dobrý 👍
https://a.aliexpress.com/_EGX79Tm
@snazilka_bio_mamka ahoj, tak ta na vysavac Nosko je dobra, pouzivame len tu. Jasne, ze dcere sa to nepaci, ale tak tych par sekund musime zvladnut. Je to trojboj, muz drzi, ja vysavam. Ak som s nou sama, robim to tak, ze si sadnem na zem, dieta polozim tak, ze hlavu ma medzi mojimi stehnami, jej ruky popod moje stehna, aby mi to nevytrhla a odsajem.

@snazilka_bio_mamka máme túto istú odsávačku bebelo, moja malá presne to isté, vytrháva mi ju, vrieska.... nenarobím nič.... apropo už mesiac a pol čo má nádchu, som nebola s ňou vonka mesiac a pol... už som tu z toho na nervy