icon

Najlepšie odsávačky na nos pre novorodenca

anicka2626
22. máj 2025

Ahojte ,prosím Vás čoskoro sa nám narodil bábo a chcela by som vedieť akú odsavačku pouzivate na noštek + krém na zadoček alebo kozmetiku ďakujem .

lucia13022023
22. máj 2025

Z dm nosko. Kozmetiku žiadnu nepotrebuje a krém na zadok len keď budu problémy, ja som dávala imazol krém pastu alebo bepanthen

michaela329
22. máj 2025

Odsávačku máme Sanitas, kozmetiku len telové mlieko Bioderma a detské mydielko - šampón Hipp, mali ho aj v pôrodnici a nedávam ho veľa, len jedno streknutie. Servítky tie čisto vodové z Lidla alebo DM a najčastejšie umývadlo po potrebe. Nenatieram ritku po každom prebaleni, zatiaľ nemal ani jednu zapareninu 🤷 Ale v zálohe mám sudokrem, keby mal.

taktotedanie
23. máj 2025

@anicka2626 odsavacku obyc nosko na vysavac ak elektricku tak len nosiboo ostatne su o nicom nevytiahnu nic
Kozmetiku nepotrebujes ziadnu, max weledu krem na zadok

miaal
24. máj 2025

@anicka2626 my používame olejček weleda po kúpaní, do kúpeľa inak nič, na zadoček sudocrem a obrúsky z dm babylove tie s obsahom vody

vanessa0311
3. jún 2025

Odsávačku mám z AliExpress. Je šikovná rýchlo vytiahne čo má. A čo sa týka kozmetiky, veľa toho nepotrebuješ. Nám sadla DM alverde baby. Máme od vsetko ( krém na zadoček, emulzia na kúpanie a jemný krém na telo) a nedám dopustiť na obrúsky čo sú čisto na vodnej báze