icon

Nočník Babybjörn Smart - skúsenosti

lia2022
25. aug 2023

Ahojte žienky. Keďže zvažujem kúpu tohto nie najlacnejšieho nočníka pre môjho 2ročného synčeka, tak si rada prečítam vaše skúsenosti. Spokojné ste s ním? Nekĺže po podlahe? Dizajnovo sa mi veľmi páči, len premýšlam, či sa oplatí investovať.
Ďakujem každej za odpoveď a prajem pekný deň.

Nočník Babybjörn Smart - skúsenosti
malebiele
25. aug 2023

@lia2022 my mame podobny, ale s tym vyvysenym operadlom, no podla mna vyhodene peniaze, maly na tom nechcel sediet. kupili sme redukciu na wc a chodil uz rovno tam

anavixy
25. aug 2023

Neklze, ale okrem znacky ja na nom nevidim nic specialne, ale teda moja sesternica od ktorej sme zdedili rovno 2ks asi videla 😄

jankalukasova
25. aug 2023

IKEA robí na nočník na rovnakom princípe a stojí tuším 5€. Už ho používa naše tretie dieťa. Ja som ochotná investovať napr. do kvalitnej autosedačky ale toto sú výhodné peniaze.

lia2022
autor
25. aug 2023

@anavixy Neviem čo na ňom videla ale nejako aj mňa k nemu ťahá 🤣..len ozaj sa mi to zdajú vyhodené peniaze 🤔, tak som dúfala že prečítam samé chváli ktoré ma utvrdia že sa oplatí 🙈😂. Ale asi nie.

lia2022
autor
25. aug 2023

@anavixy nepredáte jeden? 🤣😋

hennyinnsbruck
25. aug 2023

Tvojmu dietatu staci aj 5eurovy nocnik . 😅
Takze nie neoplati sa investovat

annm81
25. aug 2023

Neviem síce, čo je na tomto nočníku "smart", ale za mňa sú okrem pevnosti a stability dôležité dve veci - pre chlapca vyvýšená predná časť a z praktického hľadiska je super, ak sa dá tá vnútorná časť vybrať- omnoho ľahšie sa nočník umýva. Veľmi podobný sme kúpili zhruba za 15-20 eur.

lia2022
autor
25. aug 2023

@annm81 Aj ja som sa zamýšľala že čo je na ňom smart 🤦‍♂️. Chcela by som taký , aby spĺňal presne tie podmienky čo ste napísala.

helcanw
26. aug 2023

@lia2022 ja som mala rovnaké požiadavky ako
@annm81 preto dom kúpila z Ikei https://www.ikea.com/sk/sk/p/lockig-detsky-nocn...
Keď som ho brala ja stal 5€ ale aj tak si myslím, že má bezkonkurenčnú cenu