Nové plienky Lídl - Lupilu
Prosim aky mate nazor na nove plienky z lidlu Lupilu? nezaparili sa od nich drobci?
Môžem odporučiť tie plienky z Rakúska, z Bipy, sú fakt super, nedajú sa porovnať ani s pamperskami a ešte sú za super cenu, ďakujem za tip 👍
tiez sme pouzivali pred niekolkymi rokmi plienky z lidlu, ale boli super.
a teraz, ked tu citam o tych novych plienkach z lidlu- som nemilo prekvapena ;( ze mate zle skusenosti, hmmmm .
rozmyslam, ze ake teraz budeme kupovat?
mne sa dva dni dozadu dostalo do usi ze ich idu posielat znovu na overenie kvality ci nieco take. Neviem co je na tom pravdy.
@roselyn treba ist do hociktoreho pohranicneho rakuskeho mesta, kde je drogeria Bipa, a oni maju svoju znacku Babywell, a kupit si.. da sa aj cez online obchod, ale neverim, ze by na Slovensko dorucili.. ale celkom ok alternativa su z DMky Baby Love.. nie su az take mega super, ako z Bipy, ale aj tak velmi dobre.
Bezvaplienky jednoznacne najlepsie

Hrozne sú tie plienky. Predtým som ich používala, neskôr som prešla na dm a tesco, ale lidl mam po ruke, takže som kúpila teraz tie nové. Hneď sú plné a ani nehovorím, že keď dám dole, všade je ta bunicina z plienky. Takže asi posledný krát. Na noc používam pampers pants a zatiaľ vydržali a to malý aj veľa pije v noci a obyč plienky v kuse precural.