icon

Nové plienky Lídl - Lupilu

victtoria1
5. feb 2018

Prosim aky mate nazor na nove plienky z lidlu Lupilu? nezaparili sa od nich drobci?

Strana
z2
adika51
22. feb 2018

Hrozne sú tie plienky. Predtým som ich používala, neskôr som prešla na dm a tesco, ale lidl mam po ruke, takže som kúpila teraz tie nové. Hneď sú plné a ani nehovorím, že keď dám dole, všade je ta bunicina z plienky. Takže asi posledný krát. Na noc používam pampers pants a zatiaľ vydržali a to malý aj veľa pije v noci a obyč plienky v kuse precural.

terka1607
22. feb 2018

Môžem odporučiť tie plienky z Rakúska, z Bipy, sú fakt super, nedajú sa porovnať ani s pamperskami a ešte sú za super cenu, ďakujem za tip 👍

shades3
22. feb 2018

@terka1607 my stale na nich este ficime, aj ked len ba noc... a pri druhom pojdem rovno na ne 😍

terka1607
22. feb 2018

@shades3 Len ma teraz mrzi, že som o nich nevedela skôr. Maly bude mat dva roky, tak by som chcela plienky už zrušiť pomaly.

shades3
22. feb 2018

@terka1607 aj my sme chceli a v lete uplne bez problemov, a ked sla do jasli, konec... teraz ma 2 roky a 8 mesiacov a az teraz bez plienok, a na noc este davame. My sme na ne nahodou nadabili, sme proste skusali...

roselyn
27. feb 2018

@terka1607
ahojky a kde alebo ako sa daju zohnat tie z Rakuska Bipy?

roselyn
27. feb 2018

tiez sme pouzivali pred niekolkymi rokmi plienky z lidlu, ale boli super.
a teraz, ked tu citam o tych novych plienkach z lidlu- som nemilo prekvapena ;( ze mate zle skusenosti, hmmmm .
rozmyslam, ze ake teraz budeme kupovat?

miravt
Autor odpoveď zmazal
victtoria1
autor
19. mar 2018

mne sa dva dni dozadu dostalo do usi ze ich idu posielat znovu na overenie kvality ci nieco take. Neviem co je na tom pravdy.

shades3
20. mar 2018

@roselyn treba ist do hociktoreho pohranicneho rakuskeho mesta, kde je drogeria Bipa, a oni maju svoju znacku Babywell, a kupit si.. da sa aj cez online obchod, ale neverim, ze by na Slovensko dorucili.. ale celkom ok alternativa su z DMky Baby Love.. nie su az take mega super, ako z Bipy, ale aj tak velmi dobre.

anomis13
25. mar 2019

Bezvaplienky jednoznacne najlepsie

smajluska
21. okt 2019

@papucka78 Dobry den, mozem prosim vediet ake su Vase osvedcene plienky?

Strana
z2