Oblečenie na december pre novorodenca

alex5896
11. okt 2023

Ahojte prosim vas mam dilemu ake si veci nachystat z porodnice cca zaciatkom decembra staci hunaty overal a deka vo vajicku alebo mam kupit kombinezu do troch mesiacov vobec neviem.

marianarem
11. okt 2023

@alex5896 My sme mali ten overal a deku.

patka06
11. okt 2023

Huňatý overal a deku, predpokladám, že z pôrodnice pôjdete autom.
Do autosedačky sa hrubá kombinéza nedáva.

nafka0483
11. okt 2023

@alex5896 Ja som dala malu do tenkeho bavlneneho overalu (niekto hovori ze to je pyzamko 😁 ), na to flisovy overal, ciapka, tak isla do vajicka a prikryla som ju hrubsou dekou. Z porodnice do auta sme jej zatiahli striesku na vajicku.

Ako uz bolo spomenute, tak vo vajicku ma mat dieta na sebe len spodnu vrstvu, v ziadnom pripade bundu/overal.

Kombinezu si ale kup kvoli prechadzkam v kociku. Zalezi asi od toho ako budes chciet vrstvit a aky hruby fusak mas.

vkatush
11. okt 2023

@alex5896 môj je decembrový.
Z pôrodnice išiel body (alebo teda pyžamko dlhé), ponožky, overalik taký plyšový, čiapka. Cez vajíčko prehodená deka, v aute ju nemal, lebo to bolo vyhriate.

Na dlhšie prechádzky v kočíku kombinéza je naj. Najlepšie ak sa zapína až po členky, ideálne na obe nohy (aj keď väčšina je na jednu nohu).

wiwi28
12. okt 2023

Ja som pre syna v decembri mala deku + súpravu body s dlhým rukávom, mikina a tepláky. Súprava bola z takého teplého hunatého materiálu. Toto bolo len na cestu z pôrodnice. Doma som už mala pripravený zateplený fusak do kočíka a overal. Využilo sa to celú zimu.

sirka9
20. okt 2023

Naša je decembrova, z pôrodnice išla body, dupačky, fleecovy overal, ciapka. V autosedacke som mala takú tu deku do autosedaciek, čo sa tam dava. To som neskôr využila aj v kociku

enoula
20. okt 2023

Deka/fusak do vajicka. Uplne super vec, zabalis dietav aute/ obchode/ u doktora rozbalis a nie je spotene, nemusis vyzliekat vrstvy..
A teda bolo body, teplaciky, ponozky, flisovy overal kde zahnes rucky aj nozky (napr lindex, tchibo) tie su vlastne rastuce, takze dlhsie vydrzi, potom ciapka a uz len ten fusak vajickovy