icon

Oblečenie pre deti na formálne slávnosti a oslavy

kashina
7. apr 2014

Ahojte,

Ako riesite oblecenie vasich deti na slavnostne prilezitosti ako su velke rodinne oslavy, svadby, krst, 1. sv. prijimanie, Vianoce, a pod.?

Je pre vas moznost pozicat si naozaj kvalitne a krasne oblecenie a doplnky vyberom prvej volby? Alebo si radsej zakupite vlastne oblecenie a potom predate / posuniete dalej?

Ak by ste si mali poziciavat co je pre vas dolezite v procese zapozicania, komunikacii, vybere, cene, atd.?

Su vekove kategorie, kedy je pre vas priatelnejsie pozicanie a potom su take, kedy uprednostnite kupu?

Su prilezitosti na, ktore by ste si radsej pozicali a zase take, na ktore radsej kupite?

Kolko km by ste cestovali kvoli vyskusaniu odevu pre vase dieta na slavnost / oslavu?

Rozmyslam zacat s poskytovanim takychto sluzieb a neviem, ci do toho ist alebo nie. Nesla by som sposobom kamennej pozicovne, iba internet a doma.

Vopred vdaka za vsetky vase nazory a postrehy.

Prajem pekny den.

stefka33
7. apr 2014

Zatiaľ som si len požičiavala z požičovne. 🙂 Zaplatila by som maximálne50 eur a muselo by sa mi to faákt veľmi páčiť. Bolo by fajn mať napr. k obleku aj doplnky v cene(košeľa, kravata). Ja plánujem synovi kúpiť oblek až keď prestane rásť. Cestovala by som maximálne 20 km. 🙂

mokon
7. apr 2014

@kashina Ja som vždy kúpila a potom posunula ďalej. U detí vždy hrozí veľké poškodenie šatstva a zas vysoká cena za požičanie sa podľa mňa neoplatí, lebo dá sa kopec pekných vecí za pomerne lacné peniažky kúpiť. Skús popozerať po iných internetových požičovniach - ceny atď, ale viac ako 30 € by som za požičanie nedala. V tejto cene už v pohode kúpim šaty a použijem viac krát, prípadne posuniem.

moni244
7. apr 2014

@kashina ja som vždy zatiaľ kúpila tu na bazáre, je to najlacnejšie a požičovňu by som využila, len keby to bolo do max. 20 eur, cestovať max. MHD po meste, lebo nemáme auto

namornicka
7. apr 2014

Ja mojim deťom (majú do 10 rokov) na slávnosť oblečiem niečo slušnejšie zo šatníka, ktorý majú, prípadne mám na každú sezónu nejaké košele, nohavice prípadne sukne. Tak ultra slušne ešte oblečení neboli, ako som si všimla ani ostatné deti v spoločnosti. Je pravda že na svadbe sme neboli, ale krsty, narodky, vianoce zvládame s našim šatníkom. Ak by som mala príležitosť na také gala oblečko, asi by som kúpila v HM alebo Zare, tam majú takýto typ veci a je to aj celkom štýlové.

kashina
autor
7. apr 2014

Ste mile dievcata - dakujem za vas cas.

Mam vztah k mode a dizajnu a mam rada kvalitu a styl a som pedantna, nechcem to roztocit vo velkom, ale postupne, ak by rastol dopyt, rastla by ponuka. A som velmi zhovievava cenovo. 🙂

Rozmyslam, skusit to 1-5 vecami, ze ako by to slo. Citim, ze sa potrebujem realizovat aj inac ako v kancelarii. ☹

Kludne pridavajte postrehy.

Vdaka

kashina
autor
8. apr 2014

Bol by zaujem o luxusne znacky? Ak by cena bola v prijatelnom pomere k cene siat, napr. saty 200-300 eur, pozicovne do 50 eur, maximalne.

prasiatko30
8. apr 2014

Ja osobne by som pre deti saty nepoziciavala - kazdu sezonu im kupim minimalne jedny saty ktore su take, ze sa daju obliect aj na slavnostnejsie prilezitosti - oslavy, krstiny ani na svadbe by veru nevycnievali - este ani raz som za takto saty - nove - nedavala viacej ako 40€ takze ja by som takuto sluzbu naozaj nevyuzila. Na jedinu prilezitost na ktoru si viem predstavit, ze by som im musela pozicat je ak by isli robit pazatka niekomu na svadbu ale to ak si to vymysli nevesta tak potom dava sit, navrhuje a plati to nevesta - lebo chce aby isli pazata oblecene rovnako.