Ochranný krém na leto - prírodný a bez chemických flitrov

sophia111
29. apr 2014

Ahojte mamičky🙂 Zháňam už dlho nejaký krém a neviem sa rozhodnúť. Dcérka má 3 roky a hľadám nejaký ochranný krém na slniečko bez chemických filtrov,parabénov a iných "svinstiev" 🙂 Neviete mi nejaký poradiť? Najlepšie odskúšaný,lebo na nete som čo to našla, ale nič z toho nepoznám, nenašla som ani recenzie a nechcem riskovať a ani testovať na malej..ĎAKUJEM

lilila65
30. apr 2014

ahojte, ja sa bojim u maleho pouzivat prirodne kremy, bo v nasej rodine sa vyskytli alergicke reakcie na tie kremy, kedze obsahuju viacej prirodnych zloziek zo semienok rastlin, napr. slnecnica alebo vceli vosk. mate s tym niekto skusenost, vyvolalo aj u vas take alergicke reakcie?

romanettka
7. máj 2014

Ahoj
@sophia111
V každodennom boji proti znečisteniu je naša pokožka v prvej frontovej línii, preto ju potrebujeme chrániť a posilňovať s mimoriadnou starostlivosťou. Ideálnou obranou je aloe vera, ktorá sa tradične ako prírodný liek využíva na upokojenie pokožky. Preto sme vytvorili jedinečný a rozmanitý rad produktov, ktoré pokožku prirodzene hydratujú a poskytujú jej dôležité výživné látky a vitamíny. Naše produkty z radu Starostlivosti o pokožku vám pomôžu ochrániť pokožku proti neľútostným poveternostným vplyvom, čo máme podložené aj pečaťou schválenia od Medzinárodnej vedeckej rady pre aloe vera (International Aloe Science Council).
Všetci sme si vedomí nebezpečenstva nadmerného vystavenia sa slnku a potrebypoužívať vysoko kvalitné prostriedky naochranu pokožky.Aloe Sunscreen od Forever Living Productskombinuje modernú vedu s prírodnýmizložkami, ktoré pomáhajú utíšiť, zvlhčovať achrániť pokožku proti slnečnému svetlu avetru. Je jedinečný v tom, že obsahujestabilizovaný gél z aloe vera ako svojuprimárnu zložku a bol špeciálne vyvinutý naochranu kože pred škodlivými ultrafialovýmilúčmi zo slnka, má ochranný faktor (SPF) 30 aje vode odolný. Čo je lepšie na minimalizáciuúčinkov vysúšania, fľakov a popálenínspôsobených vystavením sa slnku a vetru a nazachovanie rovnováhy vlhkosti pokožky nežnáš stabilizovaný gél z aloe vera?Je to tiež výnimočný prostriedok po opaľovaní,so známymi účinkami aloe vera, je efektívny naochladenie a ukľudnenie unavenej pokožky.

•vyššie SPF dáva vyššiu ochranu pred spálením
•poskytuje vyššiu ochranu proti spáleniu, ale stále vám umožňuje získať bezpečné opálenie
•zvlhčuje pokožku a pomáha predlžovať opaľovanie
pre blizsie info ip