Odporúčania pre termoobaly na dojčenské fľaše
Ahojte, viete prosim odporucit termoobal na dojcenske flase, ktory naozaj udrzi flasu teplu? Aktualne mame z DMka, no mam pocit, ze tam je podobny efekt, akoby som dala flasu do ponozky 😁 Dakujem
@karolinakr_ba ja mam v mojom bazari co hladas- nove
Mala som dva, za mna super
Ziadny termoobal nezvladne to,co dobra termoska. Dostat aj take, kde dascumel ako na kojenecku flasu. My sme mali z DM, sice co sa teploty ziadna hitparada, ale nejaku hodinku, dve ten caj ostal teply
@karolinakr_ba termoobal je blbost, kup radsej termo flasu v kt mas v lete studene a v zime teple 🤷🏼♀️ udrzi teplotu relativne dlho, alebo potom priamo termosku…nase deti tie termoflase aj do skolky nosia.
@karolinakr_ba termoobal je blbost, kup radsej termo flasu v kt mas v lete studene a v zime teple 🤷🏼♀️ udrzi teplotu relativne dlho, alebo potom priamo termosku…nase deti tie termoflase aj do skolky nosia.
@milanemila viete mi aj konkretny typ odporucit?
@milanemila viete mi aj konkretny typ odporucit?
@karolinakr_ba my mame konkretne znacky liewood, konges slojd a fresk a vsetky by som povedala, ze su rovnake co sa tyka udrzania tepla. Takze kludne staci do googlu hodit detska termoflasa ;)
@karolinakr_ba my mame konkretne znacky liewood, konges slojd a fresk a vsetky by som povedala, ze su rovnake co sa tyka udrzania tepla. Takze kludne staci do googlu hodit detska termoflasa ;)
@milanemila super, dakujem 🙂

@karolinakr_ba vsetky mi prisli na prd. Nosila som v termoske