Odúčanie sa od plienok prostredníctvom tréningových nohavičiek

veronikaniak
15. okt 2017

Milé mamičky oducate alebo ste oducali svoje detičky tréningovými nohavičkami od plienok? Moja chápe vie čo robí ale nechce na nočník ani na wc.a trvalo vám to dlho?dáva dá do nich aj látkovú plienka?

yanni
15. okt 2017

Treningove nohavicky nie su na oducanie. To ti nepomoze. Ked nechce, tak nechce.
Treba dat dietatu cas.
A sky by to malo vyznam, keby si dala do nich este plienku? To su normalne nohavicky, len su hrubsie, maju zvnutra extra frote vrstvu. Zachytia tak akurat cvrk, nie plnu davku.

katarina2611
15. okt 2017

Moja robí presne to isté... už neviem ako na ňu :(. Nočník nechce ani vidieť reve akoby ju z kože drali a keď jej dám nohavičky do 5 minut jej ich mozem prezliekať :( . O mesiac bude mať dva roky.

veronikaniak
autor
15. okt 2017

No to isté 22.11 bude mať 2 počura gaťky jedna radosť ale príde mi to povedať .keď ju dám na nočník urobí potrebu iba ak sedí dlhšie a dám jej telefón do ruky inak neposedi.

siska53
15. okt 2017

@veronikaniak mali sme,zbytocne..akurat je menej inde a viac to zadrzi moc. Nakoniec sa obe deti oducili aj bez nich vtedy,ked boli pripravene a behom par dni,nie mesiacov ci tyzdnov.

veronikaniak
autor
15. okt 2017

@siska53 a kedy ste zistili že sú deti pripravené?syn sa oducil rás dva ani neviem ako nič mi neocuraval nebehala som zanim že nočník.a ona ? Úplne iná kapitola

janulka1802
15. okt 2017

Ja práve oducam syna od augusta to mal rok a sedem mesiacov prvé tri týždne katastrofa cural všade potom pomaly začal rozumieť teraz mu davam plienku na noc a poobedňajší spánok a keď idem MHD alebo autom inak je bez samozrejme ešte to neni 100% ale ide mu to do plienky nekakal ani nepamätám tiež som uvažovala nad tými tréningovými ale dala som boxerky a hotovo

siska53
15. okt 2017

@veronikaniak no ked som videla pokroky..
Maly v 2,5r.,ked mal plienkovu dermatitidu,behal dole bez,aby sa mu vetralo a vtedy to zrazu pochopil.. Predtym mu absolutne nevadilo byt v mokrom,ani nocnik,ani wc s redukciou ci bez.. Nic..

Mala zas si sice dala.v 2r.plienku dole sama,ale po 3,5m.bez posunu- pol na pol uspech a pocikanie,som.to vzdala a skusala po nejakom case.. Neslo to..a zrazu 2m.pred 3.rokom to zrazu slo a do tyzdna bola bez plienok a uz aj na noc..nehoda malokedy..resp.zo zaciatku sice mala plienku,ale byvala na 95%sucha,tak sme to skusili bez nej i na noc.. Dostavala uz len na dlhsie cesty autom,vlastne len na jednu dlhu-do Talianska,ked mala 3r.a3m. Ta plienka bola sucha,vzdy vydrzala.. Predsa..nevedela som,cez den chodime castejsie na wc a neda sa vzdy zastat..
U nas teda takto.

veronikaniak
autor
15. okt 2017

Tak to som zvedavá kedy to docvakne mojej 😀ako nič jej ešte neušlo ale us by bolo ok ide zima tak aby neprechladla a mokrú ju nenechavam lebo mi to príde povedať že us ale doteraz to tieklo,ponovom dnes som si všimla že si cupne ale ajtak nestihnem.

lucka08099
25. jan 2019

Ahojte, neviem, ci sem este niekto chodi, ale snad mi poradite. Mam 2 rocnu dceru, ktora je doma cez den uplne odplienkovana a vie sa pekne pytat. Len na von jej davam pre istotu plienku, kedze je zima a kym ju povyzliekam, tak aby si necikla v tej zime do gati. Myslite, ze v takomto pripade by nam posluzili treningove nohavicky? Zatial chodieva so suchou plienkou, ale par krat sa mi stalo, ze sa pytala napr. v obchode a kym sme dobehli na zachod a povyzliekala som ju, tak trosku pustila. Dakujem za odpoved