Oplatí sa ísť na nákup výbavičky do Poľska?
Ahojte mamičky,
oplatí sa ísť na nákup výbavy (od kočíkov, matrace, vaničky ...také väčšie položky)
do Poľska (Krosno, Nowy Targ) na trh, do mesta?
Aké sú cenové relácie napr kočíkov v porovnaní s cenami tu ( 😀 Michalovce napr.)
Ďakujem 🙂
Zoznam od tej pani nemam.,ale mam ceny toho co sme kupovali my...Budem Vam pisat ceny v zl,lebo kurz sa stale meni,ale my sme dali delene 4 to su veci z obchodu: suprava do postielky 210 zl(vanlius,paplon s oblieckami,mantinel,vreckar,baldachyn)+k tomu drziak na baldachyn 17 zl,vanicka 24 zl,osuska velka 100x100 37 zl,flasa tommee tippee 28 zl,plachta do postielky 17 zl,cumliky avent 2 ks 24 zl,podlozka do vanicky 13 zl,krabicka na cumlik 8 zl,teplomer do vanicky 7 zl
A na trhu sme kupovali za eura...fusak ktory sa da zvacsit 35 eur,uzasna sovickova perinka s 3 maslickami a na chrbte s tvrdou vlozkou 15 eur,kosielky kus 2,50,kojenecka nocna kosela 8 eur
A este fajnucku hunatu deku do kocika za 10 eur
Prosím Vás, ako ďaleko a ktorým smerom od trhu v Nowom Targu je obchodík Baby Boo? Ďakujem 🙂
Ako začína trh od semaforov,tak treba ísť tou prvou ulickou medzi domami.Najlepsie podľa navigacie,lebo obchod je dost zasity.Je to asi 5 min peso
Ahojte chcela by som sa spýtať či aj v Krosne je niečo také?
ahojte chcem sa spytat ci niekto nebol teraz v Nowom Targu na trhoch?Dakujem
My sme boli pred tyzdnom.
My sme kupovali sedacku do auta Britax v Polsku
Kocky ja som sla hlavne pre kocik, ten sme napokon kupili ako prvy na trhu o 100 lacnejsie ako tu. Dalej sme kupili matrac kokosovy za 20, zavinovacka 9, vybava do postielky komplet za 25, prebalovaciu podlozku, nejake kosielky po 2 €, ponozky, ciapocky, vybavicku do nemocnice... chceli sme aj postielku a komodu, ale to sa nam nepacilo. Vsetko sme kupovali na trhu. Obchod ma sklamal, neoslovilo ma tam nic a v dnesnej dobe nemoct platit kartou povazujem za obrovske minus.
v eleclerk maju oranzove pampers vsetky velkosti po 6.50eura.
Ahojte 🙂 My sme boli na nákupe v N.Targu v auguste a môžem potvrdiť,že TRHY SÚ VO ŠTVRTOK 😉
Trhy sú vo štvrtok a aj v sobotu v Nowom Targu a v stredu v Jablonke
V akom meste,resp. kde v Poľsku sa najlepšie oplatí ísť kúpiť kočík,postieľku,...prosím
Ahojte baby oplati sa ešte ist nakupovat do PL vybavu kočiar,postielku a podobne?
@bubbles a kde si bola v polsku na nakup?My sa nevieme rozhodnut mrdzi krosnom a novym targom.
@janicka2315 Krosno 🙂 my len tam..
Prosim vas...neviete niekto kolko v polsku v nowom targu stoji postielka ta so zirafkou?

@alena1808 kolko stoja tam komody? Dakujem