icon

Oplatí sa ísť na nákup výbavičky do Poľska?

zuzcami
3. mar 2015

Ahojte mamičky,

oplatí sa ísť na nákup výbavy (od kočíkov, matrace, vaničky ...také väčšie položky)
do Poľska (Krosno, Nowy Targ) na trh, do mesta?
Aké sú cenové relácie napr kočíkov v porovnaní s cenami tu ( 😀 Michalovce napr.)
Ďakujem 🙂

ivka707
22. apr 2016

nie, nemaju. Ca@salome51

ivka707
22. apr 2016

nie, nemaju. Ca@salome51
Nie nemaju,maju len camarelo hocijake typy, nemaju vsetky priamo na trhu, ale da sa dohodnut,ze napr. vo stvrtok povies aky chces a v sobotu si pojdes po neho. potom maju junior maximo. @salome51

jaama
22. apr 2016

@chrumka84 ahoj..ten posledný camarelo art limited tyrkysový sme kupovali v Nowom Targu aj my 🙂

chrumka84
22. apr 2016

@jaama som sa teraz uplne zahladela do vision tmaveho modreho 😀. Aletak budem vyberat z toho, co tam budu mat. Nemam sa kedy vracat.

jaama
22. apr 2016

@chrumka84 no jasné 🙂 vyber taký ako sa ti páči a nedaj si od nikoho do toho vravieť 🙂 ... mna tento tyrkysový úplne očaril..také krásne farby a veľká vanička. Nechcela som tmavý kočík 🙂

bibiiana
24. apr 2016

@jaama a ty si kedy bola v poľsku?😊

salome51
24. apr 2016

Dievčatá, viem že na trhu majú postieľky také tie pre bábätká, ale neviete či majú alebo vedia na trh doviesť aj postele pre väčšie deti? Také tie so zábranou alebo poschodové postele? Suseda mi hovorila že pred 3 rokmi na trhu kupila peknu posteľ deťom, len či je to aj teraz tak.

jaama
24. apr 2016

@bibiiana tento rok.. februar aj marec... 🙂

bibiiana
24. apr 2016

@jaama a ake kociky mali a cenovo

jaama
24. apr 2016

@bibiiana boli sme v nowom targu v obchode babyboo.. mali od vymyslu sveta..ale dako som nekukala znacky kedze som chcela tyrkysovy a viac menej sme boli rozhodnuty pre ten camarelo.. mali tam aj lacnejsie aj do 300€ sa dal kupit krasny..tento nas stal 350€ trojkombinacia.. Na trhu nemali tento tyrkysovy len z tej obycajnej edicie a mali tam asi len zo 4 znacky..

alena1808
24. apr 2016

@salome51 ano na trhovisku je aj sekcia kde su len nabytkarske firmy a nabytky. maju aj katalogy, vedia vyrobit aj po dohode podla poziadaviek.

salome51
24. apr 2016

@alena1808 super, ďakujem 😉

salome51
1. máj 2016

dievčatá, tak včera sme boli v Nowom Targu. Stihli sme prejsť len trh, v tom detskom obchode sme neboli. Kúpili sme skoro všetko čo sme chceli. Takže sada do kočíka vankúšik a perinka vyšla
10 euro a klasická zavinovačka vyšla 15 euro. Staršiemu synovi sme kúpili periny do postele za 15 euro. Nikde sme však nezohnali nepremokavú plachtu na väčšiu posteľ 140x60. Mali len do malých postieľok. A obliečky s detským motívom na periny do už spomínanej postele mali za 15 - 18 euro. To je dosť drahé. U nás v textile majú za 12 euro. No a posteľ so zábranou z masívu a pekne vyrezávanú sme kúpili tiež, ale nie na trhu. Išli sme do klasického nábytkárstva. S roštom aj matracom nás vyšla 120 euro a doviezli nám ju na parkovisko na trhy. Boli veľmi ochotní. Chcela som vám pofotiť kočíky, ale pani normálne začala do mňa kričať aby som okamžite prestala. Nedala si nič vysvetliť. Veľmi ma to mrzí. Ale videla som len dve značky. Camarelo a Cleo. Cleo 3 kombinácia za 300 euro a Camarelo mali od 300 do 350 euro 3kombinácia, podľa modelu. Tie kočíky Cleo mali v rôznych farbách. Boli to celkom pekné kočíky, ale na mňa dosť ťažký. Keby som už nemala vybratý kočík tak nad tým Cleo by som aj premýšľala. Dali sa dobre hojdať a aj vanička bola dosť veľká. Mamičky ich vo veľkom kupovali. Z detského oblečenia sa veľmi neoplatilo, to bolo drahé. 😉

salome51
1. máj 2016
salome51
1. máj 2016

chcela som pridať ešte foto tej postele a tých periniek do kočíka, ale nechce mi nahrať fotky. Skúsim neskôr 😀 . Aby ste sa vedeli inšpirovať 😉

kacka1804
8. máj 2016

Aj ja rozmýšľam že na také veci pôjdem do Poľská tu tie ceny má desia normálne ako keby som vybavovala 2 deti naraz 22€ len zavinovacka...6€ košieľka... To kde sme..poraďte prosím kde tam nakúpiť ďakujem vám krásne 🙂

maja367
24. máj 2016

chystame sa v juli do polska na kociar, postielku a drobnosti .. ale ideme iba do leluchy .. kociare sa tam pohybuju od 200-350e 3kombinacia , odlahcena konstrucia. Klasicka postielka drevena 32e Mame to blizsie a aj ceny su super 🙂

janka7291
4. júl 2016

@barnica Ahoj, mohla by som Ťa aj ja poprosiť o ten zoznam ? Ďakujem veľmi pekne 🙂

anjelik1413
15. júl 2016

Ahojte. Chystáme sa v rámci dovolenky do Poľska. Chcela by som kúpiť zimnu vetrovku a otepľovanie pre ročne dievčatko. Majú takýto typ oblečenia v tom detskom obchode? Alebo skôr na trh treba ísť? A kedy začínajú trhy? Ďakujem za odpoveď.

tortelinka
15. júl 2016

@anjelik1413 v lete nezvykne bývať zimné oblečenie

alena1808
17. júl 2016

@anjelik1413 trhy su vo štvrtok a sobotu. Asi od cca pol 7 rana. Ale zimné veci tam nie su, len letne.

orakula
7. okt 2016

Dobrý deň chcem sa spýtať ak bakto vie ci 2.10.2016 budú trhy v Jablone.Ďakujem

nivea777
7. okt 2016

@orakula uz ti to moze byt jedno ci boli alebo neboli 2.10.2016 trhy.

orakula
7. okt 2016

2.11 2016 som sa pomýlila

anaba1
15. okt 2016

Ahojte baby..dnes sme boli omrknut obchody s vybavickou v targu...bola som sklamana z babyboo ...horne poschodie zrusene a dole 10 kocikov a nejake vecicky..no absolutne ziaden vyber..ako pred zatvorenim...este v eleclerku na poschodi su hracky a maju aj vybavicku a oblecko.. skor by som si tu vybrala..a par koruniek sa da usetrit..

17honey17
30. mar 2017

Zdravim ☺chcela by som sa spýtať, či bol niekto v poslednej dobe ná nákupoch v polsku- v Novom Targu alebo v Krosne a že ako je to tam s tými detskymi obchodikmi..zevraj v Novom Targu sa stavia nejaký obchvat či čo - tvrdili svokrovci..tak chcela by som vedieť či fungujú normal obchody a trh? Alebo či sa oplatí ísť viac do krosna? Chcela by som kúpiť hlavne detskú sedacku, chodak, autosedačku 9-36kg + nejaké drobnosti (oblecenie, hračky).Prosim poraďte.dakujem pekne☺

evica01
30. mar 2017

@17honey17 preco? Ved tie drahsie veci kup tu - pouzite na MK a tie lacnejsie v Pepcu. Naco sa chces trepat do PL? Previezt sa? Za usetrene peniaze za benzin si kup nieco pre seba 🙂

17honey17
30. mar 2017

@evica01 idu tam svokrovci tak sa zveziem s nimi☺čiže idem viac-menej pozrieť a ak bude niečo dobré a v dobrej cene tak kúpim...sama len tak by som nešla ale mám možnosť ísť zadarmo tak prečo nie?

danieli
30. mar 2017

@17honey17 Ahoj, Poliaci presunuli trznicu na ine miesto, ale funguje normalne

17honey17
30. mar 2017

@danieli Ďakujem za odpoveď..av ktorom meste presunuli tržnicu? V Novom Targu kvôli tomu obchvatu? A kde teraz nájdeme tu tržnicu?dakujem