Oplatí sa kúpiť Avent 4 v 1?
Oplatí sa?..
Baby tu to velmi vychvaluju, ale ja osobne som ho nevyuzivala nakoniec predala na bazosi. Zacala som kupovat hotove prikrmy, malej viac chutili, ja som nestravila tolko casu v kuchyni... Ale kazdemu ako vyhovuje.
Staci 2v1 rozmrazovala som v tom iba 1x. V mikrovlnke rozmrazim rychlejsie alebo vyberem vecer a necham rozmrazit v chladnicke
Ja mám ten 2in1 a používam dodnes, hoci deti už hodia na strednú. Varím a mixujem hlavne ovocie na kadejaké presnidávky a rýchly konzum.
Využila som na prvé prikrmy. Bolo to fajn, lebo sa v tom dalo robiť aj menšie množstvo. Akurát to večne umývanie zakaždým ma stvalo a tak som prešla relatívne rýchlo na pucenie vidlickou. Teraz mi to tu stojí, zaberá miesto a chystám sa ho predat
Nie.
Tak ja som kupila Beaba Babycook Neo. Syncek bude mat 4r. a vyuzivam ho stale. Naparujem zeleninku, varim ryzu. Ked je to hotove, same sa to vypne, nemusim pri tom stat 🙂
@ritalein a nevadí ze sa varí v plaste?
Nedavno tu taka diskusia bola. Za mna nie
Ten, co mam ja, nevari v plaste, ale v nereze. A nadoba na mixovanie je sklenena.
Nie
Ak avent tak len 2v1

Myslis mixer ? Ja som mala ten myslim 2v1 a vyuzila som …. Brala som ten lebo som mala zvlast ohrievacku v ktorej sa dalo zohrievat a rozmrazovat