icon

Oplatí sa kúpiť Avent 4 v 1?

11. jan 2024

Oplatí sa?..

andula1988
11. jan 2024

Myslis mixer ? Ja som mala ten myslim 2v1 a vyuzila som …. Brala som ten lebo som mala zvlast ohrievacku v ktorej sa dalo zohrievat a rozmrazovat

rybka1987
11. jan 2024

Baby tu to velmi vychvaluju, ale ja osobne som ho nevyuzivala nakoniec predala na bazosi. Zacala som kupovat hotove prikrmy, malej viac chutili, ja som nestravila tolko casu v kuchyni... Ale kazdemu ako vyhovuje.

kitycat
11. jan 2024

Staci 2v1 rozmrazovala som v tom iba 1x. V mikrovlnke rozmrazim rychlejsie alebo vyberem vecer a necham rozmrazit v chladnicke

vulka
11. jan 2024

Ja mám ten 2in1 a používam dodnes, hoci deti už hodia na strednú. Varím a mixujem hlavne ovocie na kadejaké presnidávky a rýchly konzum.

sirka9
11. jan 2024

Využila som na prvé prikrmy. Bolo to fajn, lebo sa v tom dalo robiť aj menšie množstvo. Akurát to večne umývanie zakaždým ma stvalo a tak som prešla relatívne rýchlo na pucenie vidlickou. Teraz mi to tu stojí, zaberá miesto a chystám sa ho predat

lienka.7
11. jan 2024

Nie.

ritalein
11. jan 2024

Tak ja som kupila Beaba Babycook Neo. Syncek bude mat 4r. a vyuzivam ho stale. Naparujem zeleninku, varim ryzu. Ked je to hotove, same sa to vypne, nemusim pri tom stat 🙂

autor
11. jan 2024

@ritalein a nevadí ze sa varí v plaste?

pukina
11. jan 2024

Nedavno tu taka diskusia bola. Za mna nie

ritalein
11. jan 2024

Ten, co mam ja, nevari v plaste, ale v nereze. A nadoba na mixovanie je sklenena.

taktotedanie
12. jan 2024

Nie
Ak avent tak len 2v1