Oplatí sa kúpiť hojdačku Babybjörn?
Prosim vas kto ma skusenost oplati sa kupit? A je to iba jeden druh?alebo viac myslim tak ako napriklad znacka cybex- cybex balios ,cybex priam ,cybex coya…
Za mna… super vec, dietatko sa pekne hybe, hopsa si v tom, ma vyhlad… vyuzivala som hlavne ked som isla do sprchy, alebo pri vareni, na navstevy, kedze je skladne…
Pri dcere sme mali elektricke samohojdacie kresielko. Posluzilo ucelu. Pri synovi po dcere aj babybjorn- to elektricke sme predali a nechali si len babybjorn. Za ma super vec- hlavne to, ze je lahke a spratne, prenesies aj 1 rukou, vezmes k dedkovcom, na vylet,..my sme ho kupili z druhej ruky za 60€ a za 40€ sme ho predali.
Určite sa oplati avska nas tam bol len ked jedol a este nesedel
kedze dieta tam prederuje jednu stranu nedavala som ho tam často ,,odlozit,, ked som nieco robila , vtedy bol na zemi
kupila som z druhej ruky za 60€ a predala za super cenu
potah sa da oprat
U nás to bola skvela pomoc 🙂 sú tam nejaké rozdiely v modeloch ale myslim že len v detailoch ako je latka, prešívanie, či je k tomu hračka. My sme inak tiež kúpili z druhej ruky a úplne vystačilo. Super aj je že vieš dať ten poťah dole a oprat normálne v práčke, našej malej tam totiž strašne dobre fungovalo vylučovanie 🙃
A určite nie je jedno aké kúpiš, toto BB je aspoň ergonomické, ale teda samozrejme nemalo by tam babo byt hodiny počas dňa.
Podľa mňa tam lepšie dieťa drží tvar tela a menej sa zošmykuje pri Babybjörn ako pri lehátku neergonomickom čo máme od švagriny s milión vibračnymi a svetelnými efektami, navyše dobre vyzerá a ľahko sa udržuje, nepôsobí ako gyčovina, kúpite aj od ruky a poťah si viete kúpiť original, ale zas v kresielku bábätko preferuje jednu stranu čiže nedávať stále.

Podľa mňa zbytocne drahé lehatko 🤭 dá sa kúpiť lacnejšie napr Kinderkraft a účel splní rovnako. Alebo sú potom aj tie vibračné lehátka... všetko je podľa mňa vec názoru a toho koľko žena chce investovať, za mňa kočík Cybex nič moc, vôbec ma neohuril a zároveň ich každý deň vidím min 3, to sa mne osobne nepáči byť tuctova a mat to co ma každá 😂 ale aj to je vec názoru každého z nás.