Ortopedická obuv na predpis od ortopéda
Dobrý večer mamičky, prosím, neviem či mám správne informácie, je možné vybaviť nejakú zlavu na mnou vybranú obuv od Protetiky, ked mi dá k tomu nejaký predpis ortopéd, ak áno aký je postup a topánočky sa vyberajú z nejakého katalógu alebo priamo v predajniach, ďakujem veľmi pekne za odpovede
@pyngua Dobry den, 4 rocny syn ma spadnutu klenbu, plochonozie, hypermobilitu, ma na mieru vyrobene sandale, dr. ku ktorej chodime povedala ze nemame narok aj na vlozky, cize vlozky nemame. Potrebujem ale topanky celorocne aj s vlozkou, mame narok aj na sandale, aj na vlozky aj na celorocnu obuv? Hovorim o nadclenkovej, a najlepsie snurovacej, vraj. Ak ano kde sa takato obuv da kupit? Som zo Starej Lubovne, hladala som na nete kedze v Sl som nic take nenasla. Nasla som ale cesku stranku kde by sa takato obuv dala kupit za 50 e, uf. Mam ale obavy co je to za obuv ci je naozaj ta spravna pre neho. Dakujem za odpoved, Katka
@viktoriaboris Dobrý večer. Synček má nárok na ortopedické vložky a ortopedickú obuv dva krát ročne.Ja pracujem vo firme ORTOpro a chodíme aj do Starej Ľubovne každý pondelok a štvrtok a robíme aj topánočky na mieru.V pondelok od 9:00-13:00 tam budem aj ja,ak by ste chceli môžete sa zastaviť a vysvetlím Vám na čo máte nárok.Sídlime v suteréne nemocnice (ako je kaderníctvo a kozmetika).Majka
Och tak to je super, super, ani neviete ako sa tesim ze som Vas uplne nahodne nasla a dostala promtne odpoved. V pondelok urcite pridem aj so synom, mame cestu do nemocnice.... 🙂 Dakujem, Katka
@pyngua dobry den,tak ako ste pochodili? pytali ste sa na mojho syna?Papiere som nasla doma.
Dobrý deň.Pýtala som sa p.primára a berie aj detských pacientov.Akurát budete potrebovať výmenný lístok od obvodného lekára a pravdepodobne objednat sa vopred na ošetrenie.
@pyngua dakujem
@pyngua dobry den, bola som dnes u primara, mam recept na topanky. Kedy sa stretneme na meranie noziek?Dakujem
Dobrý deň.Môžete sa zastaviť 9.3 (pondelok) Vyhovuje Vám to?
DOBRY DEN, BUDETE TAM DO 13:00? prideme.
Mam priečne plochonožie no v živote som nenosila vysoke opatky.Je unma možne že to mam z nespravnej pracovnej obuvi.To mi potvrdil aj lekar.ma tu niekto rovnaký problem?
a ako dlho platí takýto predpis na ortopedickú obuv?
Ahojte ..chcem sa opytat ci sa vasim detom aj upravila ta klenba po noseni ort.bloziek alebo tolanok...A ak ano tak po akom vase nosenia? DAkuje.
@pyngua a hlavne treba doplnit ze Dr. casto zabudaju oboznamit mamicky ze maju narok na topanky aj vlozky...

www.podotech.sk