Ahojte dievcata, prosim o realne skusenosti ci sa toto oplati kupit? V diskusiach na MK si to kocky celkom chvalia ale je to dost penazi a na nete to ma nie moc dobre recenzie. Pripadne nejake pre a proti sby som sa vedela rozhodnut. Paci sa mi to viac ako monitor, kedze nemame klasicku drevenu postielku a chcela by som aby babo spalo v hniezde a to je asi vela veci aby monitor potom zachytil nejaky problem. Dakujem
@andrejkap123 to neni z neznámeho, ale ono to funguje iba na wifi, ktorá je pripojena. Cize ked sa odpojiť od wifi, tak to nefunguje.
Tiez som citala velmi zle recenzie a teraz babo rad… kupit/ nekupit
@ev1ta1989 ja s ňou mám jeden jediný problém bývame v dome a keďže mám základňu hore na poschodí a dieťa cez deň dolu na prízemí, stane sa, že ak niekam ďalej zájdem s dieťaťom na rukách, stratí signál a vyzváňa
kúpila som v zľave za 280€, kúpila by som aj tak znovu. A nekonali sa ani problémy s prvým pripojením na wifi, ako som veľa čítala v diskusiách. Ťuk puk fuk a bolo hotovo
@frndoliina ja to chcem pouzivat len v byte asi ani do kocika nie, len tie recenzie ma velmi odradzaju vzhladom na cenu…
@babushkaem funguje to aj mimo wifi. Stačí kúpiť externú baterku, zapojiť a síce v appke nebude ukazovať konkrétne hodnoty, ale senzor funguje a aj base, a potom keď prídeš domov a pripojíš sa na wifi ti spätne ponahadzuje hodnoty. Vyskúšané
@babushkaem nie funguje to aj mimo wifi! Len nemas data v mobile ale pomozka vs báza komunikuju spolu bez wifi!
@andrejkap123 dobre nekrič mne bolo povedané, aj v recenziách to písali, ked som to kupovala, ze to proste mimo wifi nefunguje
@babushkaem ved presne taketo recenzie su na houby treba real skusenosti. Kocky a mate k tomu aj kameru?
My to mame a chvalim to, za 11 mesiacov to malo jeden falosny poplach, alebo dodnes neviem ci bol falosny ale dcerka bola v tom case ked signalizovalo nizku hladinu kyslika normalne hore, pri vedomi. Jedina nevyhoda asi ze je to zavisle od elektriky, teda ked napr. vyhodi elektriku tak to proste nejde.
Viackrat sa mi ale stalo, ze mi zblbla ta appka, ale to asi nesuvisi so zariadenim, lebo to funguje aj mimo pripojenia wifi, ked je v dosahu ta zakladna.
@ev1ta1989 mame a doma je to super. Ale v aute/vonku mi to vypina z neznameho dovodu