Pampersky obsahujú alkohol
dnes som zistil že pampersky obsahuju alkohol: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ProductDe...
@migely coze???
Ty asi nevies co sa deje v Slovinsku???
@anatalia77 ....jj...no co dodat?
Ako som uz raz niekde napisala takyto ludia by nemali citat nic okrem receptov...a sice....aj tie by museli byt cisto bio,eko neviem ake.
Sialene.
@stardust Vsak to.
A co taka urea v kremoch proti vraskam. Len tak s peziru si ju kocenky vyhladajte vo wikipedii...
A este by som konikovskemu Systemu rychleho varovania doporucila pouzivat aspon wikipediu (vsak nikto nevie vsetko a aj ja tam casto haladam) pred tym ako zacnu sirit paniku. Co na to fy P&G?
@anatalia77 čo sa tam deje o 2 hodky vyrážam
Len doplním k téme. Toľko ospevovaná firma P&G tiež po "dôkladných" testoch zaviedla do predaja dámske tampóny kvôli ktorým zomrelo najmenej 38 žien. Následne boli stiahnuté z predaja.
@naturalisvita partners grup zaviedla tampony???
@naturalisvtia tieto plienky su najlepsie na slovenskom trhu...moje deti nikdy nemali ziaden kozny problem co sa o ostatnych plienkach povedat neda...dokonca som skusala aj latkovky ... svinstvom sa farbi oblecenie takze sa tomu nemas sancu vyhnut
@naturalisvita .....rocne zomiera niekolko desiatok zien na syndrom toxickeho soku...z tamponov....nic nove si nenapisala
@naturalisvita ale zas urcite nie su pampersky vacsie svinstvo ako tie latkove plienky z ciny co je nimi zaplaveny aj tu MK aj SK trh. mam znamu co ich predava, ma na to firmu a kupuje ich cez aliexpress, tak dik.
@naturalisvita Si si isty, ze to je presne a iba z tamponov firmy P&G? Pokial viem, varovanie o syndrome toxickeho soku som citala na pribalovych letakoch tamponov viacerych vyrobcov. Tento syndrom nesuvis s vyrobcom tamponu ale je to nestastna kombinacia prave tej zeny a tamponu, ktora sa obcas objavi (bez ohladu na to kto a ked tampon vyrobil). Milony zien pouzivaju tampony bez ujmy na zdravi. Tampony vyrabane tisickami vyrobcov na svete.
Takze laskavo davaj celu informaciu a nezavadzaj.
@migely tak ju nechat behat na prirodno..
...a umelé mlieka zvyšky ťavieho trusu 😅
@migely .....napisem ti takto.Mnoho takychto clankov a tvrdeni uvedu do eteru konkurencne spolocnosti jednotlivych produktov.
Takyto ludia ako ty su pre nich obycajne ovecky ktore uveria vsetkemu co precitaju z ,,overeneho zdroja,,
Ver mi ze ziadnemu obchodnikovi ani velkemu gigantu ani malemu podnikatelovi nejde o tvoje psychicke zdravie a pokojne noci.kazdy chce len zarobit.
A ty si len zbytocne robis vrasky.....lebo neuraz sa ale mam pocit ze ty si jedna z tych ,,veliacich oveciek,,
@tinach ...a energetaky bycie zlazy...
ja energeťaky vôbec nepyjem a byčie žlazy som ešte nejedol
@migely uz si nemal byt na ceste do Slovinska?
@migely a mozno si aj jedol,len o tom nevies 😀
nejedol 😀 a ani by som to do ust nedal fuj
a zaujimalo by ma ako to riesit bez tamponov a vloziek. to si mam akoze prehodit plachtu krizom cez plece a len posuvat kazdy den o kusok?
@strelicia su menstruacne kalisky
no som kolega šoféruje 🙄 ja idem naspeť
@anatalia77 alebo vechet slamy... Ako v 17. storoci. Ale zas ta slama musi mat BIOcertifikat 😀
@zita19
@anatalia77 ....boze dievcata nerobte.....sa pocikaaaaam.K pocitacu som si sadala s naladou pod psa...ale teraz sa len smejem 😀
@migely ...a ty si miesto bla bla bla z tesca precitaj radsej pravidla slovenskeho pravopisu!

@lyzzy keby len zabit,to by bolo rychle...
Ale oni nas odpocuvaju cez elektricke zasuvky,a najnovsie cez vidlicky 😀