icon

Pampersky obsahujú alkohol

migely
9. mar 2014

dnes som zistil že pampersky obsahuju alkohol: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ProductDe...

anatalia77
9. mar 2014

@lyzzy keby len zabit,to by bolo rychle...
Ale oni nas odpocuvaju cez elektricke zasuvky,a najnovsie cez vidlicky 😀

anatalia77
9. mar 2014

@migely coze???
Ty asi nevies co sa deje v Slovinsku???

lyzzy
9. mar 2014

@anatalia77 ....jj...no co dodat?
Ako som uz raz niekde napisala takyto ludia by nemali citat nic okrem receptov...a sice....aj tie by museli byt cisto bio,eko neviem ake.
Sialene.

zita19
9. mar 2014

@stardust Vsak to.
A co taka urea v kremoch proti vraskam. Len tak s peziru si ju kocenky vyhladajte vo wikipedii...
A este by som konikovskemu Systemu rychleho varovania doporucila pouzivat aspon wikipediu (vsak nikto nevie vsetko a aj ja tam casto haladam) pred tym ako zacnu sirit paniku. Co na to fy P&G?

migely
autor
9. mar 2014

@anatalia77 čo sa tam deje o 2 hodky vyrážam

lyzzy
9. mar 2014

@migely ....dobre chlape takto ti poviem....ak si robis srandu tak si ju chod robit inde

naturalisvita
9. mar 2014

Len doplním k téme. Toľko ospevovaná firma P&G tiež po "dôkladných" testoch zaviedla do predaja dámske tampóny kvôli ktorým zomrelo najmenej 38 žien. Následne boli stiahnuté z predaja.

anatalia77
9. mar 2014

@naturalisvita partners grup zaviedla tampony???

migely
autor
9. mar 2014

@lyzzy nerobim si srandu 😠

bastilly
9. mar 2014

@naturalisvtia tieto plienky su najlepsie na slovenskom trhu...moje deti nikdy nemali ziaden kozny problem co sa o ostatnych plienkach povedat neda...dokonca som skusala aj latkovky ... svinstvom sa farbi oblecenie takze sa tomu nemas sancu vyhnut

lyzzy
9. mar 2014

@migely ....a ty do coho balis svoju dceru?

lyzzy
9. mar 2014

@naturalisvita .....rocne zomiera niekolko desiatok zien na syndrom toxickeho soku...z tamponov....nic nove si nenapisala

strelicia
9. mar 2014

@naturalisvita ale zas urcite nie su pampersky vacsie svinstvo ako tie latkove plienky z ciny co je nimi zaplaveny aj tu MK aj SK trh. mam znamu co ich predava, ma na to firmu a kupuje ich cez aliexpress, tak dik.

migely
autor
9. mar 2014

@lyzzy Huggies ale aj pampers ale ked som to zistil tak už asi nebudem

zita19
9. mar 2014

@naturalisvita Si si isty, ze to je presne a iba z tamponov firmy P&G? Pokial viem, varovanie o syndrome toxickeho soku som citala na pribalovych letakoch tamponov viacerych vyrobcov. Tento syndrom nesuvis s vyrobcom tamponu ale je to nestastna kombinacia prave tej zeny a tamponu, ktora sa obcas objavi (bez ohladu na to kto a ked tampon vyrobil). Milony zien pouzivaju tampony bez ujmy na zdravi. Tampony vyrabane tisickami vyrobcov na svete.
Takze laskavo davaj celu informaciu a nezavadzaj.

anatalia77
9. mar 2014

@migely tak ju nechat behat na prirodno..

tinach
9. mar 2014

...a umelé mlieka zvyšky ťavieho trusu 😅

lyzzy
9. mar 2014

@migely .....napisem ti takto.Mnoho takychto clankov a tvrdeni uvedu do eteru konkurencne spolocnosti jednotlivych produktov.
Takyto ludia ako ty su pre nich obycajne ovecky ktore uveria vsetkemu co precitaju z ,,overeneho zdroja,,
Ver mi ze ziadnemu obchodnikovi ani velkemu gigantu ani malemu podnikatelovi nejde o tvoje psychicke zdravie a pokojne noci.kazdy chce len zarobit.
A ty si len zbytocne robis vrasky.....lebo neuraz sa ale mam pocit ze ty si jedna z tych ,,veliacich oveciek,,

anatalia77
9. mar 2014

@tinach ...a energetaky bycie zlazy...

lyzzy
9. mar 2014

@zita19 ....no tak ona ocividne letaciky ani vedecke studie necita lebo cele dni propaguje svoju ,,prirodnu kozmetiku,,

migely
autor
9. mar 2014

ja energeťaky vôbec nepyjem a byčie žlazy som ešte nejedol

anatalia77
9. mar 2014

@migely uz si nemal byt na ceste do Slovinska?

anatalia77
9. mar 2014

@migely a mozno si aj jedol,len o tom nevies 😀

migely
autor
9. mar 2014

nejedol 😀 a ani by som to do ust nedal fuj

strelicia
9. mar 2014

a zaujimalo by ma ako to riesit bez tamponov a vloziek. to si mam akoze prehodit plachtu krizom cez plece a len posuvat kazdy den o kusok?

lyzzy
9. mar 2014

@strelicia ....preeeesne toto iste mi napadlo pri tych tamponoch....na vlas toto iste 😀

anatalia77
9. mar 2014

@strelicia su menstruacne kalisky

migely
autor
9. mar 2014

no som kolega šoféruje 🙄 ja idem naspeť

zita19
9. mar 2014

@anatalia77 alebo vechet slamy... Ako v 17. storoci. Ale zas ta slama musi mat BIOcertifikat 😀

lyzzy
9. mar 2014

@zita19
@anatalia77 ....boze dievcata nerobte.....sa pocikaaaaam.K pocitacu som si sadala s naladou pod psa...ale teraz sa len smejem 😀

@migely ...a ty si miesto bla bla bla z tesca precitaj radsej pravidla slovenskeho pravopisu!