Pampersky obsahujú alkohol
dnes som zistil že pampersky obsahuju alkohol: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ProductDe...
@anatalia77 blaznis? Menstruacne pohariky? Ved je to sama fuj fuj makromolekulova chemia: silikon, polyuretan 😲
Odporucam morske hubky (spongie) s biocertifikatom...ale ci sa v nich nekumuluju tazke kovy... 😝
@stardust inak ja milujem huby...ale nie az tak,aby som si davala do kazdeho telesneho otvoru 😀
@anatalia77 Mne uz je to jedno. Tuto fazu zivota mam chvalabohu za sebou. Ale dost ma sralo po cele tie roky macat, predpierat a prat okramovane gatky. Este sa "zabavat" s vechtikami na susku jeden tyzden v mesiaci. Dakujem za navrh. O hygiene takychto operacii ani nehovorim. Bola som vdacna aj za tie vatove komunisticke, co sa lepili na chlpy.
@anatalia77 ja myslim tie morske hubky alebo spongie, co najdes na plazi.
@anatalia77 😀 😀 😀 bodujes
@zita19 tie vatove,co si ja pamatam,tak neboli lepiace,a neraz sa mi pri chodzi presuvali smerom na chrbat...
V 92 ja pamatam po porode tie sietkovane...boha to ked sa zachytilo o sitie,tak som rodila druhykrat....
http://www.meluna.org/epages/63898218.sf/de_DE/... spongie do vaginy pocas menstuacie
a taketo latkove vlozky si mozete bez ostychu susit aj na prvom poschodi na balkone na Racianskom Myte 😀
summa summarum k teme: chronickym alkoholikom nepomoze roztrhat pampers plienku v nadeji, ze v nej najdu cosi na lognutie ine ako moc 😀
@stardust nooo...ani ten moc nie je na zahodenie...
Dievca zlate,urinoterapia ti nic nehovori????
Si dám spongiu medzi nohy, obtiahnuté rifle a budem ako transvestita z Thajska 😀
@tinach okrem srandy,ta spongia sa ma dat medzi nohy,alebo dat do vaginy?
@anatalia77 teda nie,ze by som teraz vrhla na spongiu v kuchyni a zacala nacvicovat,ale to by malo ist ako tampon...
@anatalia77 Prosim ta, pres nacvikom s kuchnskej spongie orvi tu dranu vrstvu: To by sa suska nepotesila, keby si to tam rvala 😀 😀 😀 Jedine, ze by si bola na sado-maso 😉
@anatalia77 to ja neviem, ale asi do 😅 a s chlapcom sa bavíme, ze keby som si ju náhodou nevedela alebo zabudla vytiahnuť, ze to nevadí, ono to nabobtná a ze so mnou potom umyje auto🙂🙂🙂
@tinach ozaj, ako sa to odtial vytahuje, ked to nema spagatik? Ja mam taky bomba zazitok, ked sudruhovia v NDR spravili chybu (tampony sa CSSR nedali kupit, nosili sme odtial) a mne ostal spagatik v ruke tamponik vnutri. Na vylete. Musela som najst potocik, aby som si za krickami mohla tu hlupost vydolovat, potom paprcky poumyvat... Blbo sa vysvetlovalo zvysku vypravy, preco sa musi ist k potoku 😀 😀 😀
@zita19 ako sa to vytiahne?
vsak snad najprv nacvicis s epi-nom,doma nasucho,a potom uz budes vediet vytlacit.
Ja viem,my sme starsie,ale epi-no je taky nafukovaci balonik..baby nacvicuju pred porodom vlastne vytlacanie bez nastrihu.
@anatalia77 😀 😀 😀
@anatalia77 Samozrejme som myslela Procter and gamble.
@bastilly ja som sa u mamičkách stretla aj s negatívnymi reakciami na tieto plienky. Na SK trhu sú aj plienky, ktoré neobsahuju chlór, latex, parfum a teda dráždivé látky. Bežné plienky obsahujú aj polyetylén. Ekologické a zdravotne nezávadné plienky sú vyrábané pomocou mater-bi - kukuričného škrobu.
@zita19 samozrejme, že TSS sa vyskytuje aj pri používaní iných značiek tampónov. Týmto sa dostávame k podstate a tou je, že k TSS prispievajú umelé syntetické materiály a plasty a tiež veľmi vysoká absorbčná schopnosť. A ako je známe tampóny P&G boli vyrobené z polyesteru bez použitia bavlny, a tiež zaručovali extremne vysokú absorbčnú schopnosť. 100% bavlnené tampóny TSS v žiadnom prípade nepodporujú. Tu je ten zásadný rozdiel.
Chcela som len pomôcť ľuďom a hlavne mamičkám a ženám a dať do pozornosti aj takéto prírodné a ekologické produkty. Niektorí ľudia vôbec nepoznajú tieto nekomerčné produkty. Nikoho nenútim k tomu aby ich kupoval. V TV bežia tie isté reklamy na tie isté značky, takže určite platíte za kvalitu a rozhodne neplatíte iba za značku. 🙂 Týmto končím prispievanie v tejto téme lebo to nemá význam.
@naturalisvita inak mne potom tem procter and gamble dosiel... 🙂
@naturalisvita Ja proti eko vyrobkom nemam vonkoncom nic. Lenze ty si tu nabehla ako tajfun z Beskyd a zacala sirit hrozu. Mohla si lepsie vazit slova a mohla si dosiahnut viac.
Vosla som do tejto temy lebo otazka plienok je pre mna aktualna kedze cakame babatko..ale musím vam podakovat za sprijemnenie vecera,lebo na vasich komentoch som sa tak zabavila ako uz dlho nie..hlavne strana 3..prajem pekny vecer...PS: tie sietkovane z nemocnice si pamatam aj ja..pri vymene si si urobila hned aj depilaciu 😀
Môj ty bože dnes som malému dala pampersku a obom deťom Monte 😀 kto zavolá socialku? 😝
Musím aj keď som písala, že prispievať už nebudem.
@zita19 Vždy si premyslím čo píšem. A áno je to hrozba ale podložená nezávislými vedeckými testami a štúdiami. Tie sa v TV neodvysielajú, pretože vysielanie majú pod palcom silní výrobcovia týchto komerčných značiek, ktorým nejde o zdravie ľudí ale iba o to ako čo najviac zarobiť. Ľudia už roky poznajú túto hrozbu. Niektorí sa jej snažia vyhnúť, niektorí to ignorujú a niektorí sa s týmto všetkým iba zoznamujú. Ja sa snažím do povedomia ľudí dostať tieto nekomerčné zdravé produkty. Ešte raz opakujem je na každom z nás ako sa k tomu všetkému postaví. Pekný večer prajem
@naturalisvita jasne lebo firme pag ide len o zdravie ludi vôbec nieo biznis 😀 ze tomuto este niekto uveri 😀 inak je to ako so všetkým vždy je ťa poisťovňa najlepšia ktorý agent sa u teba zastaví. Zarucene 😀 a provizia je este lepšia.
Nic proti dealerom tiez z niečoho musia žiť ale je to trápne 😝

@zita19 alebo textilne pratelne vlozky,jednoducho nazbieras do vedra,a potom naraz vyperies,povesias na balkon...a je to EKO..