Paplóny pre deti
Ahojte žienky plánujem mojim detom kupit nové paplony ale neviem sa rozhodnut ktoré su najlepšie, v obchodoch ich je strašne vela a neviem ktorý je dobrý ide my o to aby neboli moc drahé a dali sa hlavne prat.dakujem
@drotenka Tento paplon s aloe vera co mam ja odburava stres a dodava energiu ale je aj antialergicky takze je vhodny aj pre alergikov a astmatikov. A hlavne zmiernuje bolest pohyboveho ustrojenstva a svalov. No stvoreny pre nas 🙂
@dasa71 Ako som si precitala co si mi napisala som si uvedomila ze fakt, presne to co by som aj ja potrebovala..A z kade si si ho objednavala, prosim ta?
@drotenka Vazne? Vidis ako rychlo si nakoniec prisla nato aky by ti mohol vyhovovat. Objednala som si ho z grasshopperu. Myslim,ze oni su fajn a hlavne maju rychlu dodaciu dobu 😉
@dasa71 Dobre som sa rozhodla uz som to zistila aj ja. Paploniky nam prisli dost rychlo a tak ich uz pouzivame. Zatial som len spokojna, nemozem nic zle povedat. Je mäkkucky a jemny. Fakt sa oplati do kvality investovat som zistila
Mamicky ktore ste tu viete mi prosim poradit nejaky kvalitny paplon? Ale chcela by som nejaky iny ako bavlneny, ci bavlneny je najlepsi? Aky by ste odporucili?
@lydia302 a tiez si si ich teda z tadial objednavala? som rada ze si spokojna, to je najdolezitejsie a jasne to je fakt ze skoro vzdy sa oplati investovat do kvality 😉

@dasa71 Prosim ta pre koho je urceny ten paplon s aloe vera??