icon

Paplóny pre deti

agna1979
14. sep 2015

Ahojte žienky plánujem mojim detom kupit nové paplony ale neviem sa rozhodnut ktoré su najlepšie, v obchodoch ich je strašne vela a neviem ktorý je dobrý ide my o to aby neboli moc drahé a dali sa hlavne prat.dakujem

Strana
z2
drotenka
1. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

@dasa71 Prosim ta pre koho je urceny ten paplon s aloe vera??

dasa71
2. mar 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@drotenka Tento paplon s aloe vera co mam ja odburava stres a dodava energiu ale je aj antialergicky takze je vhodny aj pre alergikov a astmatikov. A hlavne zmiernuje bolest pohyboveho ustrojenstva a svalov. No stvoreny pre nas 🙂

drotenka
5. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

@dasa71 Ako som si precitala co si mi napisala som si uvedomila ze fakt, presne to co by som aj ja potrebovala..A z kade si si ho objednavala, prosim ta?

dasa71
10. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@drotenka Vazne? Vidis ako rychlo si nakoniec prisla nato aky by ti mohol vyhovovat. Objednala som si ho z grasshopperu. Myslim,ze oni su fajn a hlavne maju rychlu dodaciu dobu 😉

lydia302
21. mar 2016
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

@dasa71 Dobre som sa rozhodla uz som to zistila aj ja. Paploniky nam prisli dost rychlo a tak ich uz pouzivame. Zatial som len spokojna, nemozem nic zle povedat. Je mäkkucky a jemny. Fakt sa oplati do kvality investovat som zistila

nicollettka
8. apr 2016

Mamicky ktore ste tu viete mi prosim poradit nejaky kvalitny paplon? Ale chcela by som nejaky iny ako bavlneny, ci bavlneny je najlepsi? Aky by ste odporucili?

dasa71
11. apr 2016

@lydia302 a tiez si si ich teda z tadial objednavala? som rada ze si spokojna, to je najdolezitejsie a jasne to je fakt ze skoro vzdy sa oplati investovat do kvality 😉

Strana
z2