Papučky pre 2 ročné dieťa

letnakrasa
15. jan 2019

Ahojte, prosim Vas o radu / tip na konkretnu znacku papuciek s ktorymi ste spokojne. Ide o to, ze mam 2rocne dieta, ktore ale velmi tvrdo dostupuje alebo ako to opisat.. mame teraz papucky RAK a ta biela podrazka je po mesiaci totalne schodena, do jednej strany az vytlacena, päty uplne roztisnute.. mame baculatu nozku ale nie tucnu, dcerka je praveze stihlejsia len tie nozky ma take hrubsie a vysoky nart. Mali ste niekto podobny problem a nasli typ papuc co sa tak rychlo neznicili a sedeli na nozke? dakujem

pribinak
15. jan 2019

Na širšiu nozicku napr protetiku sandálky

ellieellie
15. jan 2019

Odporúčam papučky rakúskej značky Superfit. Sú úžasné a kvalitné, určite ich tak skoro nezničí. My sme mali problém, že chodil veľmi veľmi naširoko, navyše začal stúpať na špičky. Rehabilitačná odporúčala tieto papučky a poctivo mu ich obúvať na doma. Nikdy by som neverila, keby som nevidela naživo, aký to bol obrovský rozdiel, keď začal chodiť v týchto papučkách - chôdza sa mu prakticky hneď upravila! Doktorka ho teraz chváli, ako krásne chodí.

silvia610
15. jan 2019

Ja som malemu zo začiatku kupovala ako papuče protetikove sandalky a bola som spokojna teraz ma rak papučky kedže do školky sa mi zdaju pohodlnejšie

karingrunert
15. jan 2019

ahoj, ja som dcerke (2r) kupovala aj capacky (barefoot) aj klasicke papucky. zlata stredna cesta v obuvani a tiez mala schodene topanky. mne sa to nezdalo, ze sa papuce tak rychlo schodia tak som patrala niekde inde a dobra kamoska fyzioterapeutka mi teda ozrejmila, ze to ze su schodene nemusi byt chybou papuc alebo ich kvalitou ale chodzou dietata. takze som jej ako prezuvky dala sandaliky kozene znacky tikki (tusim) je to barefoot ale ma to podrazku gumenu a zda sa mi, ze je to lepsie ako rak. tiez ma vyssi nart a pekne sedia lebo su na suchy zips. Inak ostatne topanky ma vselijake, aj barefoot aj nebarefoot, nove aj podedene. ale v tych papuckach travi najviac casu tak som si na to posvietila :D a zatial sme spoko obe. Idem v sobotu na tu mamickovsku konferu mamy v pohode lebo sa tam maju rozoberat nozicky detske tak nech sa dozviem viac, lebo mam pocit, ze to stale nie je uplne idealne.

nelinka2009
15. jan 2019
salima66
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brrrrrciatko
15. jan 2019
letnakrasa
autor
15. jan 2019

dakujem za odpovede, popozeram si tie znacky. 🙂

ciernysokol
19. jan 2019

Ak sa nenahnevate,skopirujem cast,co som pisala na podobnu temu. znaciek je na trhu vela.najdolezitejsie je kupit papucku vhodnu pre vase dieta.nohy mame vsetci rozne,sirky,dlzky,tvar prstov,paty,priehlavky.dietatko vam nepovie,ci ho topanka tlaci.dolezite doma zmerat dlzku a sirku nohy,najlepsie obkreslit na papieri.pripocitat nadmerok a potomvyberat znacku.vsimnite si,aky tvar maju prsty,aka je obkreslena stopa.aby nemalo prsty napchate ku sebe.topanka ma kopirovat tvarchodidla,nie opacne.takze siroke spicky. chybou je pchat siroke nozky do uzkych topanok.topanka by mala byt makka,aby sa dieta dokazalo postavit na spicky a normalne chodit,nie ako v lyziarkach.ak je noha uvaznena,nevyvijaju sa svaly.opatok pre deti urcite nie.topanka musi chodidlo chranit,nie obmedzovat.najlepsie je zmerat a vyberat az podla typu nozky.ak ma vasa mala siroku nozku,skuste vygooglit,co je na sirsie chodidla.urcite ale treba premerat aj kupovanu papucku,vyrobca udava rozmery na nete vacsinou.casom urcite najdete znacku,co bude malej vyhovovat 🙂

ciernysokol
19. jan 2019

@ellieellie krasna reklama!ako z agentury.vy ale chcete predat a nie pani pomoct.superfity su rozhodne na uzke nohy,navyse maju opatok.zazracne nie su,maly ich z nohy hned skopol,boli mu tvrde.ale inak su kvalitne,je to celkom fajn topanka tak vseobecne,akurat urcite nie na baculate nohy.

ellieellie
19. jan 2019

@ciernysokol Ja synove papučky nepredávam, teda určite nie zatiaľ, kým sú mu veľkosťou dobré 🙂 Neviem, kde ste niečo také vyčítali. Superfitky majú rôzne šírky a môj syn jednoznačne nemá úzku nôžku 🙂 Padlo tu veľa názvov rôznych značiek, tak nechápem vašu agresívnu reakciu na mňa?!

ciernysokol
19. jan 2019

@ellieellie ospravedlnujem sa,naozaj mi to vyznelo ako z katalogu,akoby ste ich predavali,este aj fotka s logom obchodu.mrzi ma,ak to vyznelo agresivne.

ellieellie
19. jan 2019

@ciernysokol a keby tam nebolo logo obchodu, tak ma tu zas niekto napadne za to, že som uverejnila fotku bez uvedenia zdroja 🙈 Fotku som pridala, lebo majú rôzne typy papučiek, aj uzavreté a nám sa osvedčili práve tieto “sandálkové”. So značkou Superfit som veľmi spokojná a pokiaľ som správne pochopila, to bolo témou tejto diskusie.. dať citujem “tip na konkretnu znacku papuciek s ktorymi ste spokojne”. Takže asi tak.