Pavlovičova masť a vaše skúsenosti
Ahojte mamicky,chcela som sa spytat,ci nemate niektora skusenost s pavlovicovou mastou na vyrazky hlavne na tvaricke.nikde som tu o nej nic nenasla.
@michelitta dobrý deň, ja mám dcéru, s chlapcami nemám skúsenosť, ale od známych, ktorí používajú tuto masť, som nepočula nič takéto. Skúste dávať menej. Treba nanášať v tenkej vrstve. Pokožku treba pred aplikovanim umyť vodou a vysušiť.
Táto mast sa dá používať aj napr. Na preležaniny, strie, suché miesta na tele, napr lakte, ale aj iné. Či u deti alebo dospelých.
Masť obsahuje viac látok, ktorých zlúčením sa dosiahne táto vôňa.( vazelina, lanolin, tekutý parafin, bisabolol, zinok, puder.
@michelitta tiež sa mi nestávalo že by mala niečo také, síce s chlapcom skúsenosti nemám ale myslím si že to je vlastne aj jedno... 😊 Ale ja pred aplikovaním masti neumývam vodou, jasné pri kúpaní, ale ináč ju používam pri každom prezliekani a to iba utierkami utriem a namastím... 😊 A ako písala hore pani, môže sa používať úplne aj všetko, už keď si zoberiete že sa môže dávať deťom od narodenia tak nemôže uškodiť ani dospelým a ani deťom pri ničom... 😊
Este mate kocky mast na predaj?🙂
@michelitta
Dobrý deň, ja mám. Koľko by ste potrebovali?
@martinazaic ja by som potrebovala 2 kusy
@martinazaic dakujem pekne aj ja si prosim 2 kusy 🙂
@martinazaic dobry den, mala by som zaujem o tri masticky. mohli by ste mi ich predat? dakujem velmi pekne.
Dobrý deň, mala by som záujem o 2 ks. ďakujeem 🙂
@martinazaic aj ja vás chcem pekne poprosiť o 1ks,ďakujem pekne.
Mamičky, pozrite www.pavlovicovamast.sk

@diusska
@martinazaic chcem sa spytat ze ci po tejto masti nema vas maly gulky take jak rozmocene..sa mi vidi ze vzdy ked mu to dam tak to tak ma..ale inak je fajn..kde sa da este vyuzit tato masr?v návode nebolo nic..a zkozenie co to tam tak pekne vonia?