Persil sensitive verzus Ariel sensitive

leiluska89
1. jún 2014

PERSIL sensitive alebo ARIEL sensitive? Ktorý je lepší?

sednaja
1. jún 2014

@leiluska89 Ja som používala výslovne detský prášok prvé mesiace Lovela (existuje Color, aj Sensitive). Aviváž nepoužívam žiadnu (ani pre nás dospelých). Inak, na ariel všeobecne som počula časté alergické reakcie (neviem ako je to s tým sensitive).

meluela
1. jún 2014

ja som tiez za lovelu

gretka2
2. jún 2014

Ak sa rozhodujes medzi tymito dvoma, je to totaaaalne jedno. Jeden vyraba Henkel a druhy P&G.....

syrik
2. jún 2014

Ani jeden. Moja mala ekzémy Z Persilu a Ariel je minimálne rovnako silný, ak nie viac.

simca06022011
2. jún 2014

My sme mali oba, ostala som neskor uz iba pri persile, neviem viac nam vyhovoval, zdal sa mi aj lepsi...

zuzikarinka
2. jún 2014

Ja používam ariel a nemôžem si ho vynachváliť, všetky škvrny mi pustia, je pravda, že je dosť silný, používam ho pri všetkých troch deťoch od bábätiek a nikto nemá alergiu, každý má inú reakciu, treba len odskúšať 🙂

ichbinich
2. jún 2014

Ja mam oba. Mne sa zda, ze Ariel vyperie trochu lepsie. Ale vlastne je to jedno. Oba su univerzalne pracie prostriedky, teda aj na biele, aj na farebne. Reakcie nema nik ani na jeden, tak ja to striedam.
Oba su (jemne) parfemovane. Ak chces uplne bez parfemov, tak potom UltraSensitiv od DenkMit z DMka. Maju prasok na biele a gel na farebne pradlo.
Davkujem zasadne ovela menej ako podla tabulky. Na 6kg pradla davam to mnozstvo, ktore je na makku vodu a malo zaspinene pradlo 4-5kg podla tabulky. Avivaz ziadnu, netreba, resp. na fleecove veci malicko, ale dcerine veci radsej pred pridanim avivaze vyberiem (ma nabeh na atopicky exzem).

leiluska89
autor
2. jún 2014

Baby ja hlavne potrebujem aby mi pradlo co najlepsie vypralo,ze ktory z nich je lepsi...a hlavne aj biele pradlo,ci zostane biele...

vroni
2. jún 2014

Pouzivam Ariel. Vyperie vsetko (aj detske veci v nom periem). Persil som mala len parkrat, chlap sa po nom vyhadzal a pradlo mojmu nosu smrdelo (mne Persil "vonia" ako pripravok proti molam)