Plavky pre 20-mesačné dieťa k moru
Ahojte skupinka,chcem sa opýtať tých mamiciek co už boli s detičkami pri mori. Aké plavky mali vaše detičky? S akými ste boli spokojné? Co všetko ste brali pre vaše detičky k moru? Dakujem
Bud mali plávacie plienky alebo speci plavky, ktore neprepustili moč. NIKDY by som nenechala holé dieťa na verejnosti!
@lucka010 niečo podobné mali deti https://www.feedo.sk/bambino-mio-kojenecke-plav...
@lucka010 maly mal tricko a ciapku s UV filtrom z Decathlonu a plavky mal neoprenove splash about alebo plavecke plienky (mal necely rok, ked sme boli prvykrat pri mori), tento rok bude na slnku viac a nechce sa mi ho stale natierat takz mu k tejto vybave dokupim aj spodok s UV filtrom a plavky opat splash about neoprenove resp. take iste len z lokalnej plaveckej skoly
Dcéra nosila minulé leto vrchný diel s UV filtrom a dole buď plienku do vody alebo spash about plavky, toto leto to bude rovnaké iba vymeníme spodok lebo u sa pýta na už potrebu, tak dáme klasické nohavičkové plavky ( v lete bude mať 2 roky)
Lindex plavkové body a plienka do vody
normalne plavkove gatky, najlepsie 👌😊
mala teda aj tricka, ci overaly s ochrannym faktorom, neoprenove plavky, plienky do vody.. "mama je vzdy pripravena" 🤣🤣🤣
tiez nebola odplienkovana 😊 do bazena mala plienku do vody, do mora plavky 😊
@lucka010 zalezi aj od typu pokozky a teploty vonku. Moja dcerka mala v tomto veku 3 plavky pri mori - dvoje cele, a jedny dvojdielne ze kratasy a tricko s kratkym rukavom. A tie posledne sme mali najviac. Jednak je bledokozec, a bolo super ze nemala spalene plecka (a nemusela som stale dotierat),, a kratase nad kolena sa nam osvedcili najviac a aj ona ich chcela najviac. Ked si dala kpasicky krojene plavky-- no poviem rovno.. samej jej vadilo, ze ma v gatkach tonu piesku 😁🤷♀️ - v kratasoch to nemala. Ale kazdy je iny.. behali tam deti hole a neriesili.
@andreakotesova preco nie? Pytam sa cisto informacne. Mne napriklad mokre plavky vadia a s dietatom si neviem predstavit vkuse nu menit za suche, ked chodi z vody a do vody, tak ho nechavam holeho vacsinou/ s trickom a klobukom.
@lucka010 https://www.brendon.sk/konfidence-fs05-b-1-2y-p...
Rovno aj s UV a pod to neoprenove alebo len neoprenove
@andreakotesova ďakujem. A ako ste riešili ak sa pokakali? Mali ste náhradné a večer oprali? Lebo neviem si predstaviť brat veľa kusov do lietadla k moru jednorazové plienky do vody 🙈 preto hľadám alternatívu
@lucka010 vo vode mal plavky, ked z nej vyliezol, dávala som mu suchu plienku.
Ďakujem všetkým za rady 🙂

Ahoj, plavky nemali buď žiadne, alebo úplne bežné (celé alebo polovičné) z hoci aj Pepca, nemali nijaké špeciálne. Úplne prvý krát sme mali aj také tie neoprénové, aby sa nespálili, ale potom sme od nich upustili, neboli pohodlné, lepili sa na telo a deti boli len nervózne. Bežný detský opaľovací krém 50-ku, klobúčik (ktorý si stále strhávali), slnečné okuliare (ktoré nechceli nosiť). Inak nič mimoriadne, dievčatám som brala hlavne šaty, ak by sa zašpinili (reálne nosili 3 obľúbené dookola). Všetko sa dá kúpiť aj tam, ak by niečo chýbalo...