Plienky Lupilu - recenzie

morandia
17. jan 2018

Ahojte mamicky, co hovorite na tieto plienky ..majubich v lidli..mate skusenosti?pocula som,ze su lepsie ako pampers ...dakujem

andulinne
18. jan 2018

za mna top! ovela maksie ako babylove z DM.

babydesire
18. jan 2018

Som snimi maximalne spokojna...aj cenovo su vyhodnejsie nez pampersky...skusila som aj pampers active dry na noc minule leto (mal 1rok aj 4-6 mesiacov) lebo vnoci viacej pil mliecko a teda aj viac cikal a vzdy sme mali mokro ak som ho vnoci neprebalila,a precikal rovnako pampersky ako aj toujoursky (teraz lupilu) aj moč bol rovnako citit,nevidela som rozdiel,len v cene.

mia160316

Spokojnost 🙂

janush
18. jan 2018

My ich pouzivame a su super...lepsie a lacnejsie ako pampersky👍😉

magudsh
18. jan 2018

Ahojte, ja pouzivam jednorazove len na noc, preto potrebjem vyraznu savianoce sme dostali zelene Pampers a mokry bol z niekedy o 1dnej v noci.Po siestich nociach som to vzdala a kupili sme lupilu. Zdaju sa mi tensie ako toujours.Mame za sebo len prvu noc bez prepisania, uvidime. No casto sa stava, ze z dobreho spravia smejd.

ajsha123
18. jan 2018

Len pre zaujimavost, svagrina kupila bioplienky, neviem znacku, balené po 10 ks. 8 bolo tych bio (akože) a dve mali na sebe nápis Toujours, a vyzerali rovnako, ako tie bio... pri výrobe to stroj zle zabalil, v skutocnosti to ide z jedneho podniku...

ajsha123
18. jan 2018

Cca pred 3 mesiacmi zmenili toujours, predtym tam bol cerveny pasik (na 5), potom zeleny. Tie zelene sa nam zmolkovali a tiez mala boka vlhka, nie mokra. Tieto lupilu su kvalitnejšie (ako tie zelene toujours)... Takze sme pri nich zostali.

rembura
18. jan 2018

@ajsha123 tieto lupilu su fajn veru, dokonca si myslim, ze lepsie ako pampersky 😉

kattky
18. jan 2018

Toujours kvalitou boli lepsie. Tie lupilu mi pridu ako vatove. Mame ich este 2 balenia, tak ich davam cez den nakolko v noci sa maly prehadzoval, lebo bol akoby v mokrom.

patusssha
18. jan 2018

Najlepsie plienky. Aspon za mna .. Mali sme dlho pampers ale maly sa velmi casto precikaval . Lupilu su naozaj super plienky nehovoriac o cene 😉

aflou
18. jan 2018

Ja som tie nové lupilu mojej raz dala a sa z nich obsýpala a zaparila tak už jej ich nikdy nekúpim.

91monika
19. jan 2018

Ja som dcére najskôr dala pampers, ale tak sa mi vyhadzala a zaparila, že som musela až k doktorke ísť. Potom sme kúpili v lidli plienky a super. Nikdy sa neprecikala a žiadne zapareniny.

lolalita
19. jan 2018

Syn je alergicky na tesco a pampers plienky. Za mna tie z lidla su cislo 1. Inak, vsetky plienky precikal, ked bol maly, tie z lidlu nikdy.

jaska_c
19. jan 2018

@lluciiiii podobne aj u nás - kupili sme zelené pampersky nohavičky, lebo sa uz snazime nocnikovat a sú desne parfumované. Taktiez vcera sme boli na navsteve, malý sa pocikal a ked som ho doma prebalovala, mal mokry zadok, čo ma mrzelo lebo sme sli po vonku, zime...

evkaiska
19. jan 2018

Ja malej kupujem viac značiek plienok naraz a striedam ich. Pamperska jej v noci párkrát pretiekla, no pri Toujours, Bella Happy, ani DMkovych Babylove sa mi to nestalo. A to som zo začiatku preferovala Pampers, no casom sa akosi pokazili.

zuzupredaj1987
29. máj 2018

@arletty aj mne dako smrdia hneď ako ich rozbalim

tudlenudle
11. jún 2018

Ja nemam dobre skusenosti s kaufland znacou ani my osobne kupujeme polske plienky Dada maju aj obycajne aj premium fakt su dobre 🙂

tudlenudle
11. jún 2018

A este pampers je fajn

ivanka189
29. júl 2018

Pri prvej dcerke len pampers ostatne jej robili zle teraz pri syncekovy hned po mesiaci lupillu a som spokojna nic nam nerobia a aj cena je super...treba vyskusat....

nada847
29. júl 2018

@ivanka189 kamoska ta zase malej pampersky vobec nemoze dat, zo zaciatku skusala a len problemy s nimi, tak odvtedy kupuje tieto z lidla a ze super, aj cenovo aj kvalitou 🙂

henka123123
29. júl 2018

Za mna urcite lupilup nie....jedine pampers zelene sa mi osvedcili uz pouzivam len tieee...ale este sa daju aj babylove 🙂

ivanka189
29. júl 2018

@nada847 u kazdeho inak mne osobne pampersky strasne smrdia a som rada ze ich nekupujem teraz...

nada847
31. júl 2018

@ivanka189 jasne jasne, aj kazda detska ritka inak na jednotlive plienky reaguje, hlavne aby dieta nemalo problem nejaky s plienkou, ze vyhadzana ritka alebo cosi 🙂

luciatt
10. sep 2018

Baby vážne vám vyhovujú plienky lupilu?Mne je malý často mokrý z nich precikany.Budeme musieť asi zmeniť.

margaret17
10. sep 2018

@morandia perfektne sú!!!! Doteraz som kupovala len pampers a ako som, objavila tieto tak uz kupujem len tie Lupilu paráda 👍👍👌

romina1912
10. sep 2018

Za mna pampers nie, obcas som ich kupila ked nebola zrovna cesta do lidlu, dcera ich vzdy v noci precikala, mne sa zdali velmi tenke. Pouzivali sme od narodenia z lidla a spokojna som bola, nikdy nemala zaparenu ritku alebo cokolvek. A cena je top! Ale kazde babatko reaguje inak.

dada125
10. sep 2018

My lupilu používame cez deň a v noci nohavičkové pampersky, lebo lupilu prečural. Ale inak za tú cenu sú perfektné 🙂

zlotazla
10. sep 2018

@luciatt ja som kúpila jedny na skúšku veď stoja tuší 3 eurá.hneď prvá noc a precikal ich.tak som došetrila.a ešte som ráno, ako bonus musela meniť periny, no na porazenie 😀

dada125
10. sep 2018

@zlotazla a kde stoja tri eura? Hneď by som šla kúpiť 🙂 lebo u nás 8€ a po zľave 5€, tak nejako tuším, ale za 3€ som ich nikdy nevidela 🙂

zlotazla
10. sep 2018

@dada125 https://www.lidl-flyer.com/c79f8266-a5fd-11e8-b... v Írsku tak stoja,teraz neviem či je to nejaká akcia alebo normálna cena.aj tie tri eurá som už oľutovala, malý sa pokakal a mohla som opäť prezliekať všetko-aj periny, opäť :-/