Plienky Lupilu - recenzie
Ahojte mamicky, co hovorite na tieto plienky ..majubich v lidli..mate skusenosti?pocula som,ze su lepsie ako pampers ...dakujem
Som snimi maximalne spokojna...aj cenovo su vyhodnejsie nez pampersky...skusila som aj pampers active dry na noc minule leto (mal 1rok aj 4-6 mesiacov) lebo vnoci viacej pil mliecko a teda aj viac cikal a vzdy sme mali mokro ak som ho vnoci neprebalila,a precikal rovnako pampersky ako aj toujoursky (teraz lupilu) aj moč bol rovnako citit,nevidela som rozdiel,len v cene.
Spokojnost 🙂
My ich pouzivame a su super...lepsie a lacnejsie ako pampersky👍😉
Ahojte, ja pouzivam jednorazove len na noc, preto potrebjem vyraznu savianoce sme dostali zelene Pampers a mokry bol z niekedy o 1dnej v noci.Po siestich nociach som to vzdala a kupili sme lupilu. Zdaju sa mi tensie ako toujours.Mame za sebo len prvu noc bez prepisania, uvidime. No casto sa stava, ze z dobreho spravia smejd.
Len pre zaujimavost, svagrina kupila bioplienky, neviem znacku, balené po 10 ks. 8 bolo tych bio (akože) a dve mali na sebe nápis Toujours, a vyzerali rovnako, ako tie bio... pri výrobe to stroj zle zabalil, v skutocnosti to ide z jedneho podniku...
Cca pred 3 mesiacmi zmenili toujours, predtym tam bol cerveny pasik (na 5), potom zeleny. Tie zelene sa nam zmolkovali a tiez mala boka vlhka, nie mokra. Tieto lupilu su kvalitnejšie (ako tie zelene toujours)... Takze sme pri nich zostali.
Toujours kvalitou boli lepsie. Tie lupilu mi pridu ako vatove. Mame ich este 2 balenia, tak ich davam cez den nakolko v noci sa maly prehadzoval, lebo bol akoby v mokrom.
Najlepsie plienky. Aspon za mna .. Mali sme dlho pampers ale maly sa velmi casto precikaval . Lupilu su naozaj super plienky nehovoriac o cene 😉
Ja som tie nové lupilu mojej raz dala a sa z nich obsýpala a zaparila tak už jej ich nikdy nekúpim.
Ja som dcére najskôr dala pampers, ale tak sa mi vyhadzala a zaparila, že som musela až k doktorke ísť. Potom sme kúpili v lidli plienky a super. Nikdy sa neprecikala a žiadne zapareniny.
Syn je alergicky na tesco a pampers plienky. Za mna tie z lidla su cislo 1. Inak, vsetky plienky precikal, ked bol maly, tie z lidlu nikdy.
Ja malej kupujem viac značiek plienok naraz a striedam ich. Pamperska jej v noci párkrát pretiekla, no pri Toujours, Bella Happy, ani DMkovych Babylove sa mi to nestalo. A to som zo začiatku preferovala Pampers, no casom sa akosi pokazili.
@arletty aj mne dako smrdia hneď ako ich rozbalim
Ja nemam dobre skusenosti s kaufland znacou ani my osobne kupujeme polske plienky Dada maju aj obycajne aj premium fakt su dobre 🙂
A este pampers je fajn
Pri prvej dcerke len pampers ostatne jej robili zle teraz pri syncekovy hned po mesiaci lupillu a som spokojna nic nam nerobia a aj cena je super...treba vyskusat....
Za mna urcite lupilup nie....jedine pampers zelene sa mi osvedcili uz pouzivam len tieee...ale este sa daju aj babylove 🙂
Baby vážne vám vyhovujú plienky lupilu?Mne je malý často mokrý z nich precikany.Budeme musieť asi zmeniť.
@morandia perfektne sú!!!! Doteraz som kupovala len pampers a ako som, objavila tieto tak uz kupujem len tie Lupilu paráda 👍👍👌
Za mna pampers nie, obcas som ich kupila ked nebola zrovna cesta do lidlu, dcera ich vzdy v noci precikala, mne sa zdali velmi tenke. Pouzivali sme od narodenia z lidla a spokojna som bola, nikdy nemala zaparenu ritku alebo cokolvek. A cena je top! Ale kazde babatko reaguje inak.
My lupilu používame cez deň a v noci nohavičkové pampersky, lebo lupilu prečural. Ale inak za tú cenu sú perfektné 🙂
@dada125 https://www.lidl-flyer.com/c79f8266-a5fd-11e8-b... v Írsku tak stoja,teraz neviem či je to nejaká akcia alebo normálna cena.aj tie tri eurá som už oľutovala, malý sa pokakal a mohla som opäť prezliekať všetko-aj periny, opäť :-/

za mna top! ovela maksie ako babylove z DM.