icon

Plienky Lupilu z Lidla

1. jan 2022

Ahojte baby, nepracuje niektorá z vás v Lidli? Neviete náhodou že kedy budú plienky Lupilu v akcii, sme trochu s rodinkou v núdzi, rada by som kúpila pár balíkov keď budú v akcii do zásoby..alebo dá sa to niekde pozrieť dopredu že kedy budú v akcii? Ďakujem

damiana1992
1. jan 2022

Odkiaľ si? Ja mam nejaké kusy doma, a pre nás sú to najhoršie plienky na trhu 😀 ale to sú 4ky asi

autor
1. jan 2022

@damiana1992 My potrebujeme 1tky, ale ďakujem pekne za ochotu 🙂

nmhc
1. jan 2022

Minulý týždeň boli sa mi zdá čiže znova budú až cca za mesiac.

greta2017
1. jan 2022

@damiana1992 fakt ? kvoli comu ak sa smiem opytat ?

a autorka...boli v akcii pred Vianocami cize asi nejak v najblizsej dobe nebudu

de_zi
1. jan 2022

Skús možno pozrieť napr. marketplace, často baby predávajú lacnejšie buď otvorený alebo aj celý balík. Možno by sa našlo niečo v tvojom meste.

evaachesa
1. jan 2022

Skús pozrieť bazár tu na MK, predávajú aj 1tky.

evita_g
1. jan 2022

akcia na plienky sa pravidelne opakuje, skús si stiahnuť aj lidl aplikáciu, tam tiež niekedy sú kupóny

damiana1992
1. jan 2022

@greta2017 strašný materiál plienok, veľmi rychlo sa precurali a sú doslova ako papier zvonkuu

pa_tricia19
2. jan 2022

Ja mám 2 celé balíky dvoják + okolo 50ks rozbalenych...ak by si mala záujem, napíš mi, dohodnem sa a tebou na cene.. 🙂 medzi veľkosťou 1 a 2 je maličký rozdiel, pri oboch deťoch som hneď používala dvojky.

ada85
2. jan 2022

Pozri aj na ich eshope

tina2882
4. jan 2022

Skúste plienky dada kuk cena je super a kvalita tiež

tinka.sedlackova
5. jan 2022

Ahoj, nam po malej nejake zostali, budem rada, ked sa vyuziju a nevyhodia. Posli mi adresu na mail tinka.sedlackova@gmail.com

eal
5. jan 2022

Naposledy bolo v akcii od 22.12, takze teraz budu asi az nejak na konci mesiaca januar

alanko20
5. jan 2022

Skus si na fb najst skupiny na darovanie, susedsky bazar v oblasti (mesto, najblizsie vacsie mesto, sidlisko, atd), kde byvate. Aj touto cestou sa vela ludi zbavuje veci po detoch.

alanko20
5. jan 2022

@tina2882 suhlasim, niekolko krat som objednavala, rychle.dorucenie, cena podobna ako Lupilu.

A odporucam aj tesco plienky Fred and Flo. Balik 1tiek stoji 3€, pozeram online, a kvalitou su tiez super

eal
20. jan 2022

Od pondelka 24.1. budu plienky lupilu v akcii