Plienky Pop in new gen

solvia
19. júl 2012

Ahojte mamičky, aké máte skúsenosti s plienkami pop in new gen? Sú lepšie bambusové alebo tie minkee? Ďakujem

duratlicka
1. sep 2012

Pouzivam POP in od narodenia, radsej si vyber 100% bambusove plienky alebo bambus a polyester. Tieto priserne tvrdnu, po kazdom prani ich musim suchat v rukach.

duratlicka
15. aug 2013

@solvia Ahoj,ake si si nakoniec vybrala?Si s nimi spokojna? Mne zacali vsetky nohavicky pretekat,ale asi to je zlou udrzbou z mojej strany☹

solvia
autor
15. aug 2013

Kúpila som si tie bambusové a som viac menej spokojná. Používam ich striedavo s jednorazovými, ktoré dávam najmä teraz, keď sme často vonku a tiež keď má malý obdobie,že sa nechce dať prebaliť. Zatiaľ mi nepretekajú. V čom myslíš, že si v údržbe urobila chybu? Dúfam, že ju nerobím aj ja? 🙂

mmmj
30. jan 2014

ahojte, chcela by som trosku obnovit tuto temu, viete niektore pridat viac skusenosti s tymito plienkami? daju sa naozaj pouzit na celu dobu plienkovania (resp. od novorodenca aspon rok a pol)? nepretekali po case? Oplati sa kupit zopar vrchnych nohaviciek a dokupit potom sacie jadra? vdaka za kazdy tip.

behulka
30. jan 2014

@mmmj ahoj, skús napísať do tejto skupiny o látkových plienkach, určite niekto poradí.
https://www.modrykonik.sk/group/1818/detail/
Ja som mala ešte staršiu verziu bambusovú. Sedeli krásne od narodenia, no po roku už boli drobcovi malé. Savosťou stačili aj na noc. No vrchné nohavičky som prala po každom použití - tá ich vnútorná vrstva napáchla močom a nedali sa použiť opakovane, ako tvrdí reklama od výrobcu.