Plienky pre dvojročné dieťa, ktoré váži 25 kg dieťa
Nejaké tipy na plienky pre 2 ročne 25 kg dieťa? Výšku ma 106cm.pampers pants sú mu už zachviľu tesne a na nočník nechce vobec
@marcelas82 fuha, tak dcéra má za chvíľku 10 rokov a toľko kg nemá...
Mňa napadlo už len vyskusať seniorské plienky - aj tam je viac veľkostí a možno tie najmenšie budú OK.
Take niečo? Majú aj 8-15 rokov. https://www.mall.sk/bio-plienky/bambo-nature-ni...
@marcelas82
Huggies pants jumbo maju do 25kg alebo dry notes pyjamas pants plienky od 27 kg vyššie.
to by som aj celkom rada videla 25 kg a 2 roky
@monvitka moj 5-ročný má 16kg
Uf,to sa bude tazko hladat,lebo ak aj pojdes podla kg,budu mu na vysku velke podla mna...ale 25kg a 2r je naozaj vela🙄 ak je zdravy tak ho uc uz na nocnik pomaly,deti sa vedia rychlo naucit. Este tie co ti napisala vyssie
@julia2018 by mohli byt,do dospelackych by som nesla.
@monvitka moja ma síce 4 ale 24 kilov, kde ich má neviem. Všetky rebrá jej trčia. Ale je vysoká. Je fakt že na 2 ročne je to veľmi veľa, ale aj výšku ma dosť nad na svoj vek
@bara_borka myslím že autorka podobné komentáre nepotrebuje..
Myslim ze aj babylove robi take vacsie
A aj bambo plienky
@marcelas82 si si istá že si napísala správnu výšku aj váhu? 2rocne dieťa s výškou 106 CM je fakt dosť veľa. Čo na to hovorí doktorka? Je to v norme?
@marcelas82 Moja dcera ma 25kil,ma 5 rokov, sú jej dobre jedine z DM babylove 6++. Všetky na predpis detské sú jej úzke, najmenšie dámske veľké...
@bara_borka ale asi si v 2 rokoch nemerala ako 5 rocne dieta. Co je vyska syna autorky. Samozrejme ze je potom tazsi. Deti v tomto veku su velke, pretoze este nemaju vitalny pohyb a drzi sa na nich detska "slaninka".
Maly ma 106 cm. Moj ma 3r a nema meter.... takze nerieste vahu.
Pampers mas aku velkost? 5, ci 6? Myslim, ze babylove robi aj vacsie. V DMke mavaju aj pre vacsie deti nocne plienky.
@adriannasvk teraz skúšam babylove čo sú pre 4 ročné deti,ale vydržia Max 3 hodiny,potom mi prídu,že by mohli pretiect
@martina1201 podľa doktorky je zdravý ako repa
@simone22 tie tiež mal ale sú také ltt na jeho prdel,😁
@ukulela Pampers už má pol roka 7micky,ale bojím sa že ho zachvilu budú tlačiť
Moj dvojročný má tiež ca. 106 cm a váhu 17 kg a je fakt ruka noha chudý dosť, kľudne by mu prospelo 1-2-3 kilá navyše. Mňa by zaujímalo a to nie v zlom, koľko je, lebo môj je rovnaké porcie ako ja (nie malé) 😂 ale to totálne off topic, snáď nájdeš odpoveď čo hľadáš
@marcelas82 babylove - pozri tie Pyžamové plienkové nohavičky - ci tie skusas?
@bluka2 ako Nutrilon a mlieko ľúbi,cez noc dá 1- 2 fľaše,a zas cez deň,keď mu dám jesť tak Max 4x si zo všetkého da a ide lietať hore dole🙈,ale podľa baby je postavou po pánovi tatovi,lebo že bol tiež buchta ,keď bol maly
@ukulela áno tie,vo sú pre 4_7 ročné deti😂🙈🙈🙈🙈ako na páse mu sedia len mi prídu,že sú dosť vysoké nanho

@marcelas82 25 kg? toľko som mala v treťom ročníku....