Plienky pre novorodenca. Aké kúpiť?
Ahojte chcela som sa spýtať aké plienky ste kupovali pre novorodeniatka a ako ste s nimi boli spokojné. Ja som si teraz bola kupovať plienky do pôrodnice a kúpila som Happy new born 2-5 kg. Mate niektorá s nimi skúsenosť? Ďakujem 🙂)))
@motylik0258 neviem,ale ked bude babo cez 4kg tak mu budu maleee,......darmo,ze tam pisu ze 2-5kg,...4kg babu su male,....
@mamkakatka1 super tip na darček pre kamošku. v taške je všetko potrebné a flaška poteší 🙂 happy newborn sme používali aj my ale žiaľ vtedy nemali z toho takéto praktické tašky
my sme pouzivali pampersky a neskor sme presli na baby lovr, dolezite je hlavne caasto prebalovat a pouzivat ochranny kremik, aby bola chranena nedozreta pokozka. Od Bepanthenu je specialna Extra mast pre najmensie babatka . hydratuje a pomaha regenerovat
@motylik0258 ja som si brala 2 .. a boli akurat
baby kolko baleni tych 1-tiek ste pouzili? Neviem kolko toho kupit, aby sme mali chvilku zasobu
@lukamka moja sa narodila drobna pod 2,5kg a 1tky plienky som pouzivala 2 mesiace. ale vacsinou sa pouziva prve tyzdne, malo kedy viac ako mesiac. cize viac ako 3 balenia by som nekupovala, to vydrzi na tyzden isto, a dalej sa uvidi ci uz nebude treba 2jky.
@marseillka dakujem 🙂
Do porodnice som brala pampers newborn najmensi balicek-manzel mi este 1 doniesol do zasoby a doma som uz pouzivala vacsie. Kremik bepanthen care som pouzivala uz v porodnici a pouzivame dodnes.
ja som kupovala na odporucanie
s nimi skusenost vôbec nemam

@luba28 lebo maju teraz 1-ky v akcii v hypernove 90ks za 11,99 co je velmo dobra cena. Tak rozmyslam ci kupit ci nie.