icon

Plienky pre novorodenca. Aké kúpiť?

lenik89
2. nov 2011

Ahojte chcela som sa spýtať aké plienky ste kupovali pre novorodeniatka a ako ste s nimi boli spokojné. Ja som si teraz bola kupovať plienky do pôrodnice a kúpila som Happy new born 2-5 kg. Mate niektorá s nimi skúsenosť? Ďakujem 🙂)))

monika2606
10. jan 2012

super diskusia aj ja to akurát riešim tak ste aj mňa inšpirovali tak aj ja ďakujem 🙂

janinka13
22. máj 2013

tak pampersky asi vedú 🙂 budem sa musieť po nich aj ja obzrieť, vďaka za rady

katuskaa11
23. máj 2013

Ja som kupila z tesca tie napodobeniny Pampers, a bola som s nimi max spokojna. Pekne sali, plienka nebola mokra. Takze odporucam!

xlucia
27. jún 2013

@katuskaa11 take tie do 5 kil v zltom obale?

katuskaa11
27. jún 2013
luuckka
5. aug 2013

lenik89 neviem ako v nemocnici u vas ale u nas je to tak ze plienocky idu sestrickam a tie prebaluju a nemaju ani potuchy o tom ktora mamicka priniesla ktore plienky takze sa moze stat ze ty nakupis pampersky aby malo tvoje babo tu najlepsiu starostlivost a tvoje pampersky vynosia uplne ine deticky

wera.g
5. aug 2013

my sme dávali pamper premium care, newborn, tie boli úplne naj 🙂 neskôr sme skúsili huggies, hrôza, dodnes sme verní pampers, momentálne activ baby, ale už len 2 denne, jednu cez obed na spanie a jednu na noc 🙂)

wera.g
5. aug 2013

@luuckka čožžéé? prebaľujú sestričky? ja som rodila na antolskej, síce cisarákom, ale po 24 hodinách hneˇd ako ma postavili som už bola nonstop s krpcom a prebaľovala som a starala som sa o všetko sama 😉

drobec87
5. aug 2013

Ja som si do nemocnice brala tesco plienky - zlte. A bola som spokojna 🙂 Teraz pouzivame cez den plienky z DM a na noc Pampers active baby 🙂

m_ij_ka
5. aug 2013

my kupujeme tesco plienky v bielom balení, som s nimi maximálne spokojná 🙂

luuckka
6. aug 2013

wera.g u nas je to tak sestricjy vysvetlia ako kupat dojcit a pododne ale inak ho prebaluju oni pokial niesi na specialnej izbe

lili235111
6. aug 2013

my sme maly huggies je tam vyrez na pupcek a meni farbu pasik ked dieta spravi potrebu 🙂

lulistek
6. aug 2013

Pampersky newborn su fajn na zaciatok do porodnice. dalej asi babylove nature by som odporucila i ked my sme mali babylove len 4-9 az ale myslim ze to je to iste. ale napr. v Ruzinove v porodnici davali super plienocky, mali len napisane cislo 2 na nich. neviete co su zac. zdali sa mi super, budem rada, ked poradite 🙂

lulistek
6. aug 2013

@lili235111 waw to uz je aky vynalez a aku potrebu? velku?

lili235111
7. aug 2013

@lulistek aj malu aj velku zmeni pasik farbu

lulistek
7. aug 2013

@lili235111 sranda a ako sa presne volaju ? ale sice uz pre vacsie babo (4mesiace) to uz nemaju, ci?

lili235111
7. aug 2013

@lulistek to neviem ci maju aj pre vacsie pridam sem fotku tych plienok

lili235111
7. aug 2013

toto su oni a su aj 2 od3-6kg

m_ij_ka
9. aug 2013

ja som kúpila v tescové v bielom balení a tie používam aj teraz, max. spokojnosť

jankase1984
Odpoveď bola odstránená
jankase1984
Odpoveď bola odstránená
loxa
22. okt 2013

Vsetci tu chvalia latkove..ja by som pri 3. dietati uz volila tie..ale pri prvych dvoch som kupila pampersky do porodnice a doma sme pouzivali babylovky🙂

carribean
24. okt 2013

@adapo ahotte, chcem sa opytat na plienky pre novorodenca ktore su lepsie ci pampers alebo babylove? ja som pri prvom baby pouzivala pampers ale tie mi prekakavala a precikavala tak som presla na babylove ale to uz mala malá 7mesiacov takze neviem porovnat velkost 2-5kg resp. 3-6 kg. dakujem za radu

carribean
24. okt 2013

@jankase1984 tie slovevenske plienky su naozaj dobre? neprekakaju sa?

adapo
28. okt 2013

@carribean zdravím, taže my sme mali asi len jeden balíček newborn pampers v pôrodnici, hneď tam som však vyskúšala od babylove a už sme pri nich ostali až do konca. Čiže nám vyhovovali, ale je to asi individuálne, mne napríklad pampersy strašne smrdia, neviem prečo, ale nepáči sa mi ich vôňa, na babylove nedám dopustiť, aj keď som počula rôzne názory, počula som, že zmenili výrobcu, takže neviem, malý je už veľký, preto už nemám až taký prehľad....treba skúsiť, je to určite aj cenový rozdiel

mamkakatka1
27. nov 2013

Ja som mala v pôrodnici pampers a happy. Viac mi vyhovovali tie happy, mali taký výrez na pupoček. Happy som kupovala v eshope www.bella4you.sk tam sa oplatia. A teraz som si tam dokonca dokúpila takú tašku so všetkým čo som potrebovala v pôrodnici, všetko pokope + zlatučkú flašku som dostala zadarmo. No škoda že takéto tašky nemali skôr ale aj teraz to všetko využijem.

bendelacik
27. nov 2013

@lili235111 Ahoj 🙂 Mozes mi poslat nejaky link na tie plienocky? Vdaka 🙂

lili235111
27. nov 2013

@bendelacik ahoj vyssie som dala fotku tych plienok ale maju ich v kazdej drogerke aj v tescu

motylik0258
11. dec 2013

Ahojte. Ktore plienky pampers premium care mam na začiatok kupit? (do pôrodnice) . 1-ky alebo 2-ky? Podla mna 1ky, ale znama mi splietala že radsej 2ky tak neviem.

luba28
11. dec 2013

@motylik0258 ja som mala 1-ky,ale dcera sa narodila cez 4kg a boli jej male,...pri synovi som mala 2-ky a mal 3280g a boli velke,tak neviem,...ale asi ten najmensi balik 1 aj 2,....a potom sa rozhodnes,ze ktore kupis dalej,.......🙂 🙂