Plienky z Detského raja Lili v Moldave nad Bodvou

Ahoj dievcence. Viete mi prosim Vas niektora poradit ake su tie plienocky? Ci nepretecu a tak. Zatial mi ich odsuhlasila len jedna kamoska. Viete nebyvam blizko tak preto ci sa oplati merat cestu.na nete som nasla iba velkost 3-5. A potom?Maju aj vacsie vo velkom baleni? Prvy nakup urobime osobne a potom uz cez net tak preto ako to je? Budem vdacna za kazdu odpoved.
http://www.detskyrajlili.sk/Jednorazove-plienky...

auddrey
6. aug 2016

@ivkachovancova244 ahoj. My tieto plienocky pouzivame od narodenia a som spokojna.nepretecu.ine som nikdy nemala bo tieto striedam s latkovymi.latkovky doma a tieto jednorazovky na cesty,ale ajv noci doma bo latkovky mi precika mala v noci. A v tychto jednorazovkach vydrzi celu noc,nebudim ju a neprebalujem.kupujem 100ks balenie.iba obcas sa stane ze par plienok (1-3) v tom 100 ks baleni nemali tie lepiace pasiky takze ich bolo treba prilepit niecim inym.teraz prechadzame z velkosti midi na maxi.

auddrey
6. aug 2016

@ivkachovancova244 a este.vzdy som kupovala iba cez net.myslim,ze pokial to mas naozaj daleko,je zbytocne sa tam trepat iba kvoli tomu ;)

ivkachovancova244
autor
6. aug 2016

Ved prave preto som chcela vediet ako je to s poctom uz maxi plienok.ci tiez kupis 100ks. A pouzivala si rovno tie midi?

lajhar
6. aug 2016

teraz objednala som 100ks.uz davno zhanam.bolo take obchode ale uz nedostavaju .

auddrey
7. aug 2016

@ivkachovancova244 ano.objednavam vzdy 100ks balenia. Pouzivala som aj tie mini najprv od narodenia,porodnu vahu mala dcerka 3670g,neskor midi.teraz prechadzame na maxi.kupene som mala este pred narodenim bo ten prvy mesiac-dva sme minali aj 10-12 plienok denne tak aby som mala zasobu. Sestonedelie som este nedavala latkove bo s tym bolo viac roboty,prepravat vzdy a tak a nezvladala som to este.

ivkachovancova244
autor
7. aug 2016

No tak super dakujem pekne. Vyzera to tak,ze aj nasa malinka bude mat cca taku vahu. Tak este ak mozem davala si rovno tie plienky, ze tie pre novorodenca si ani nekupila? A ako dlho priblizne si pouzivala mini? Neviem kolko balikov teraz kupit. Dakujem

auddrey
8. aug 2016

kupila som myslim 1 ci 2 baliky tych mini 3-5kg a hned som potom kupovala midi,bo tie su 4-10kg. z porodnice sme prisli s 3,5kg a potom ked mala cca 4,5kg som zacala s tymi midi.vyskusala som vcera aj tie maxi,tie su na 9-18kg a veru kludne ich mozem pouzivat,mala ma 8kg teraz,ale kedze uz robi vselijake akrobaticke pohyby,lepsie su vacsie.myslim ze ked ma babo cca 4kg kludne mozes davat tie midi hned.bude ich mat sice az pod pazuchy,ale aspon naozaj nepretecu aj ked sa bude pretacat ;)

ivkachovancova244
autor
8. aug 2016

Dakujem velmi pekne