Podľa čoho mám vyberať detskú ohrádku?
Detska ohradka, podla coho vyberat? Radsej drevenu alebo textilnu? Pre 6m+, kedze moj syn nema cas spat, potrebujem aby sa zahral sam v bezpecnom prostredi kym si aspon urobim jest👍 Dakujem za rady 🙂
Keby som mala len dcéru, tiež mudrujem, ako mi ma pomáhať pri vyprazani reznov. Zato syn by aj z vaty nožík spravil a kľudne som ho do tej ohrádky dala 😅 za mna nie drevenú, lebo sa tam môžu obuchat, zaseknut...
@noami12 neviem, ale tak na schody by som si dala zábrany aj tak, nikdy nevieš, nepodarí sa ti ustriehnuť aj keď budeš len naňho dávať pozor a stane sa zle, len tak v dobrom to vravím.
A tak my sme si urobili baby friendly domácnosť, nebezpečné veci sú fakt mimo dosah, a to že teraz kým vyrastú to bude disorganizovane a nie podľa mojich predstáv,prežijem. Ale mám istotu že aj keď ich mám pod dohľadom, ale ak by náhodou , že sa nenapiju nejakej chemikálie, liekov, nenájdu niečo nebezpečné. Ale to by si mala spraviť aj ak máš ohradku. ( Ale postupne ho učíme na čo slúži všetko
@evica17 jasne ja ta rozumiem lenže to sú široké schody v otvorenom priestore cca asi 4-5m na šírku. Zabranu mam akurát tak na oblozkach lebo nemáme ešte dvere, rok bývame na dome a všetko sa postupne prerába. Ale tak ja ju mávam v ohradke iba keď naozaj niečo nemám dovarené alebo keď príde kuriér aby som malú nemusela hore dole koli 2 minútam obliekať teraz v zime, inak ma voľný pohyb a to ona aj sama si vlezie sa zahrať do ohrady hore dole, lebo inak vždy ma ju otvorenú 🙂
@aurorastone2 kazde dieta po zobudeni beha z izby do izby, neobsedi, nepoznam take.. Len nerozumiem, preco je to pre tolko zien neziaduce. Prirodzeny vyvoj. Najskor su v kresielku, potom neskor v ohradke. Nerozumiem tomu kotveniu deti 🧐 vrchol, co som videla, bolo 8m batola pozerajuce lala tv z ohradky..
@marzuz89 u mňa je to nežiaduce keď som na WC alebo idem dole ku kuriérovi alebo sa babrem s mäsom a vajcami a mam špinavé ruky a nemám možnosť ho zachytiť keby sa mal zrubat zo stola na ktorý má tendenciu liezť... Neboj nie je tam zatvorený 10 hodín denne
@domak2 spravit z vaty nozik je perfektne prirovnanie🤣 uplne sa stotoznujem, asi tak nejak to bolo aj u nas, ja som zatial v klude navarila, upratala, aby sme potom cele dni mohli byt vonku. +30, -6, slnko, dazd,.. hocijake pocasie, za kazdeho pocasia vonku, lebo s adhd dietatom sa inak ani nedalo.
Podla tvojej vysky😃ja som mala pozicanu ohradku s tak vysokymi stenami, ze ked som odtial vyberala sediace dieta, prekotila som sa dnu. Potom som ju vratila, nech si nezlomim vaz, a decko nechavam v nutnych pripadoch v postielke

@zuzuliennka1 nemá sa ako, je pevná ma aj v strede 4ks ak sa nemylim noziciek to skôr by som sa bála že tu drevenú keď sa zaprie tak ze by mohla prehodiť ale tak každý si kúpy takú ako uzná za v hodné alebo žiadnu 😀