Pokazila sa vám cestovná postieľka?
Kazia sa vám cestovné postieľky? My nemáme našu ani rok, rozložená bola asi 3 krát a už sa nedá poskladať, bočnice sa nezacvaknú a tým pádom ostanú prehnuté. Známym sa stalo to isté s inou značkou, tak ma zaujíma keď by som kúpila nejak výrazne drahšiu či sa tak kaziť nebude. Prípadne ak ste so svojou spokojní, akú máte značku? Ďakujem
My máme kinderkraft a spokojnosť na 100%. Nemá žiadne poškodenia
My sme mali tiež z druhej ruky, za par € chicco a super. A to sme ju aj dosť poziciavali. Drží doteraz.
Ahoj máme značku lorelli taku aj s prebalovacim pultom a hrazdičkou a jedine čo sa jej stalo bolo že sa rozparala taška v ktorej ju nosime inak je samotná postieľka plne funkčná je využívaná pravidelne už cez rok
kinderkraft na hoteli 3 roky používaná a nič jej nie je. Druhá myslím 5 rokov, rovnako jej nič nie je
Len kontrolna otazka: a dno je pri zacvakavani bocnic este hore? Lebo dno sa ma zacvakavat ako posledne, uz som sa stretol s tym, ze ho dali dole hned a vtedy bocnice nemusia ist. Najprv bocnice a ak su zacvaknute, tak az potom dole dno. Aspon niektore modely takto fungovali.
@aalt ano dobre píšeš aj náš model takto funguje ak je dno zacvaknuté skôr ako bočnice tie sa už len tak nezacvaknúnkedže ich treba akoby až do hora potiahnuť a to sa dá len ked je dno uvoľnené rovnako aj pri rozoberaní najskôr dno
@aalt aha tak toto ma nenapadlo. Ja to zajtra vyskúšam a uvidím :D moc ďakujem za tip!
No skus. Ono to je vlastne poistka, aby sa postielka naopak nedala poskladat ak je dno dole. Aby si ju neposkladalo babo. Aj pre zbalenie je najprv potom potrebne dvihnut dno az ootom idu zalomit bocnice.
@aalt funguje to! Moc ďakujem 😄
Len kontrolna otazka: a dno je pri zacvakavani bocnic este hore? Lebo dno sa ma zacvakavat ako posledne, uz som sa stretol s tym, ze ho dali dole hned a vtedy bocnice nemusia ist. Najprv bocnice a ak su zacvaknute, tak az potom dole dno. Aspon niektore modely takto fungovali.
@aalt vďaka tebe som postavila cestovnú postieľku už som bola zúfalá dakujeeeeeem
@aalt vďaka tebe som postavila cestovnú postieľku už som bola zúfalá dakujeeeeeem
@kristianko1 😀 nie je za co 😉

Mala som z druhej ruky za 30 e top stav a ešte som ju posunula za 15, nič sa nepokazilo, chicco