icon

Poradíte repelent proti hmyzu pre dieťa?

ketrin12
27. apr 2012

Ahojte babule viete mi niektorá poradiť nejaký dobrý detský repelent proti hmyzu pre dieťa od 1.roka?ak teda nejaký taký existuje a ešte by som rada vedela či dieťa treba očkovať proti kliešťom v tento čas...diki

sisiska
30. apr 2012

tak aj mna zaujima tato tema...ziadna nemate tip na dobry repelent?

ivett1
30. apr 2012

@ketrin12 ahoj, práve včera som v dm-ke kupovala diffusil repelent kids spray pre deti 100ml...proti klešťom, komárom...atď...ale ten je až od troch rokov?...ale mali v ponuke aj nejaký produkt pre deti od 6 mesiacov...my sme používali off spray (ale striekala som ho na odev...nie na kožu) a mali sme aj mlieko off, ale to veru neviem od koľkých mesiacov...a dokonca sú aj bio-repelenty...a či očkovať?... my sme zataľ nedali naše deti očkovať, lebo zle znášajú očkovanie...všeobecne, takže je to individuálne
...ale, skús si dať ešte tu na MK vyhľadávanie vo fóre, myslím, že tu už mamičky o tom niečo písali😉

zuzikak
11. jún 2013

info pre vsetky mamicky , co maju deticky mladsie ako 2 roky: odpoved priamo od NATUR SHOP @ Effitan - prírodný repelent Alva: " Dobry den, priamo od vyrobcu je deklarovane, ze je vhodny od 2 rokov pre deti. Pekny den. NS " - takze tento nie hoci je z prirodnej kozmetiky 🙂

katik80
23. jún 2013

Tento recept je vraj osvedčený: 2 dcl alpa, 20 klinčekov, Kôra z citrona, nechať luhovať 48 hod, a preliať.Ja to určite vyskúšam.