icon

Poraďte dobrú elektronickú pestúnku

86
20. máj 2013

prosím vás poradte mi dobrú elektronickú pestúnku. bývame v rodinom dome a tak potrebujem aby som to počula z izby na poschodí, dole do kuchyne alebo obývačky. dakujem

luciaalex
20. máj 2013

Philips avent, model ti presne nepoviem, mam ho na poschodi, ta cast co je pri babetku je v tvare gule a v strede ma "oko"-kameru. Ale je dost citliva, reagovala aj na autobus alebo auto co islo po ceste, pritom okno bolo zatvorene.

zuzka444
20. máj 2013

@86 Ahoj co som pocula ze tato je dobra ma dosah 2 km sa mi zda a je velmi vhodna do rodinneho domu.moja znama ju ma a hovori ze je super aj von si ju berava a tak.Topcom Detska pestunka Babytalker 1020.maju ju v nay elektordome.ak si registrovana v dm drogerie ako babybonus tam je kupon na zlavu 20%.

cicamica1980
20. máj 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

http://www.alza.sk/motorola-tlkr-t8-cerna-black-d198677.htm
ma funkciu room monitor = detska vysielacka a ma dosah 10 km🙂 a neskor vyuzijem, ked bude babo starsie a budeme sa hrat🙂

inak my byvame tiez v poschodovom dome a ked malu mam hore v izbe a s pi, ked zacne mrncat, tak ju dole v pohode pocujem bey vysielacky. vysielacku pouzivam iba vtedy, ak mala spi vonku na terase a ja mam zavretu ventilacku.

margarittaa
13. dec 2015

Aj ja hladam taku ktora vydrzi vonku aj v zime. Na terase mam malú ale jed je okoli 5-10 C

usmiateslniecko
13. dec 2015

my mame znacku babymoov, objednavali sme z mall-u a maximalna spokojnost, davam ju aj malej do kocika ked spi vonku na terase aj ked je uz teraz chladnejsie a zatial funguje bez problemov. Ta co je pri dietatku do tej sa menia baterky a ta co je dnu je nabyjatelna

certikovo
13. dec 2015

Ak by mal niekto záujem o tovar značky Avent, kontaktujte ma v správe. bezkonkurenčne najlepšie ceny