icon

Porovnanie vlhčených utierok pre novorodenca - Pampers Harmonie verzus Waterwipes

10. mar 2025
autor
10. mar 2025
luckajozko21
10. mar 2025

mam radsej ww. Mne pridu pevnejsie a lepsie sa mi vyberaju. Zo vsetkych co sme podostavali sa vzdy vratime k waterwipes.

natall113
10. mar 2025

Ja používam Pampers aqua a som spokojná zatiaľ

malaopicka
10. mar 2025

Za mna waterwipes extrémne sklamanie. Ako ich všetci ospevujú, tak mne vôbec nevyhovujú. Sú “tvrdé”, take drsné, smrdia, zle sa vyberajú, syn mi z nich dostal nejaký ekzém. No otras. U nás vyhrávajú pampers alebo klasické babylove 99% vody.

nikpa
10. mar 2025

Tie ktoré majú99% vody sú dobré. Neviem síce načo ich chceš použvat ale dieťa treba umývať pod tečúcou vodou po stolici. Nie mu rozotierat stolicu po zadku s vlhcenymi. Ja som ich tiež používala, utrela som s nimi najväčší bordel a šup pod vodu umyť. Ano, je to pracné dieťa vyzliekat, obliekať niekoľkokrát denne ale určite to stojí za tie zapareniny...

autor
10. mar 2025

@nikpa tak neviem keď budeme niekde kde neni umývadlo napríklad? 😂 chcela som byt na všetko pripravená a som prvorodička, čiže zjavne vela veci potrebovať nebudem ale nevieem ich mať zbytočne doma 😂🥲

autor
10. mar 2025

Budem*

nikpa
10. mar 2025

Jasne, ze keď nebudeš mať na výber tak použiješ vlhčené. Ale pokiaľ sa dá, preferuj umývanie pod tečúcou vodou s jemným detským mydlom. A vlhčené využiješ na veľa vecí, grcka, sliny, mlieko... 🤢😃

saxana000
10. mar 2025

U nas len nivea creme.jedine s ktorymi mozem utriet zadok ruky aj usta a nevysype sa..doma umyvam cistou vodou ale niekedy to inak nejde a dlho som hladala vlhcene co nam ozaj sadli.

mullerova46
10. mar 2025

Tie Pampers mi neskutočne smrdia a ww nemajú vôňu. Kupujem ww ale používam ich iba mimo domu. Doma mám separačky z DM a tie vlhcim vodou z vodovodu

angeli121212
10. mar 2025

Tieto sú obe dobré som s oboma spokojná podľa mňa si kúp z oboch po jednom balení a uvidíš, ktoré sa ti budú viac páčiť