icon

Používa niekto antibakteriálny gél na ruky?

hanka333
11. júl 2010

pro sebe a vase dite

Strana
z2
katka1981
7. aug 2010

vo vynimocnych pripadoch, ale to som kupila az nedavno Balea (lacnejsia verzia Dettolu, v DM Drogerii)

mako5
24. okt 2013

Nedavno som si kupila 300 ml antibakterilany gel na ruky bez vody.. Balea za 3 eura ... Cena je dobra oproti zbytocne predrazenych gelou napr. Detol atd. ...Gel je dobry nie ako tu poniektori pisu ,ze lepi ..prave naopak ruky su nelepive prijemne na dotyk , ak sa niekomu potia stale ruky , tak je jasne. ze im lepi 🙂 lepi pokial sa nevstrebe a nezaschne a to je chvilka ...Malicke 50 ml balenie stoji asi do 1.30 tak nejak ...ak si kupite velke vyhodne balenia staci uz len doplnat do maleho balenia ... Vrelo odporucam dobry gel za normlanu cenu u ostatnych platite za znacku nic viac len znacku !! To je moj nazor

lent1lk4
24. okt 2013

zvycajne nosim v kabelke, pouzivam(e) len obcas ak nie je poruke voda a mydlo

brumka
24. okt 2013

ano pouzivam, hlavne ked ideme od lekarky, na dezinfikovanie ruk

stanislavao
24. okt 2013

urcite je to super. aj ked su epidemie, chripka naokolo a neni moznost si unyt ruky, tak dezinfikujeme. a aj doma mame antiakterialne mydlo. ine uz ani na ruky nepouzivame.

silvapokorna
9. nov 2013

ahoj. aj ja používam. rozne z lekárne alebo drogérie, také tie malé balenia. aj deťom , keď cestujeme MDH alebo vlakom. ale nepreháňam to. vonku na ihrisku a pod. stačia klasické vlhčené obrúsky.

m_ij_ka
9. nov 2013

ja používam tekuté mydlo a vodu a moje deti tiež, keď cestujeme vždy máme so sebou vlhčené utierky

lucybo
9. nov 2013

je to super, vec. My ho mame vsade, pri kazdom umyvadle, v aute, v kuchyni. Malicky mam v kabelke a deti tiez.. A hed sme chory, pouzivame ho este viac..

cuculiatko88
9. nov 2013

pouzivam antibakterialny gel a aj mydlo 🙂

wewe131984
Odpoveď bola odstránená
lkll
2. jún 2016

Ja pouzivam ked som na cestach aj telefon dezinfikujem teraz pouzivan dettol.alebo v dm zvyknem.balea 300ml.za 3 eura cca.

Strana
z2