Používate plienky z Lídlu Toujours?
vychadzaju o dost lacnejsie.
@nikinka1111 som nasla jeden link na nakup a maju to tam docasne vypredane akurat, tak kaslem na to, ale je fakt, ze su strasne drahe, ked uvazim, ze malemu ta plienka, ked tam nacika jednoducho uz vadi, sam sa pyta na prebalenie, tak taketo som mala kupit pred mesiacom, ale aj tie naty su super, teda mne sa velmi pacia
a paradoxne som skvele plienky kupovala v grecku, za babku, som sa obavala, ze co to kks beriem a boli lepsie ako cokolvek, co som tu mala a look mali do riflovinova :D:D:D takze vyzeral aj v tej plienke a tricku super
@celasapremenim určite tam bude rozdiel v kvalite. nemecké neviem ako sú na tom, nemala som ich dávno, maďarské sú tiež v pohode, mäkučké a hlavne bez zápachu. polské hrozne smrdia. aspoň mňe 🙂!. bola to náhoda. Malej išli zuby a kakala aj 7x do dňa. bolo mi ľúto dávať jej moony. tak som poslala muža do kauflandu aby kúpil niečo lacnejšie. asi boli vtedy pampers v akcii a zrovna boli Maďarské. Minule som tam hladala no všetko boli PL...
@celasapremenim aj my na dovolenke v turecku sme mali super plienky 🙂. a tie Naty kde kupujete 🙂 ?
@celasapremenim ja ich objednávam z moony.sk. od 2 balení je poštovné zdarma. ale nepoužívame ich stále, šetríme si ich 😀 a mne sa ešte páčili aj Bamboo nature. tie som objednávala z čiech, boli tam lcnejšie ako u nás
AHOJTE TERAZ SOM KUPILA V AKCII 56KS/5,50EUR.OTRASNE.PRETEKAJU JAK FRAS MOC NEUDRZIA MOCU.NEJAK SA POKAZILI BOLA SOM S NIMI VZDY SPOKOJNA.A SU OVELA TENSIE AKO BOLI.SKODA PENAZI RADSEJ PAMPERS ORIGINAL TIE NESKLAMU NIKDY.
RADA ICH NIEKOMU PREDAM AK MU VYHOVUJU CMARKNITE MI...
ahojte ja nakupujem cez mall.sk pampersky a 116ks vyjde na 16,50eur.oranzove.lidlACKE MA SKLAMALI TERAZ NAKOLKO SOM ICH OUZIVALA PRI MALEJ DLHO.BOLI TENSIE AKO PREDTYM PRECIKALA MI CELY BOK.NESALI A PLIENKU SOM MENILA KAZDU HODINU.
VIAC ICH UZ NEKUUJEM RADSEJ DOPLATIM A VIEM ZE NEPRETECU NEMAJU NAD PAMPERSKY.
@nikinka1111 naty v yeme kupujeme :D
ja neviem, uz pouzivame aj lidlacke rok a este sa mi z toho neprecikal
ASI PRED 3 TYZDNAMI BOLI V AKCII ZA 5,50E ALE OTRASNE.
Aj dcerka aj syn ich precikali dokonca aj pri castejsom prebalovani. Za mna nie
UFF ASPON NIEKTO SO MNOU SUHLASI.TA VATA VNUTRI MENEJ SAVA ASI
Aj my pouzivame z lidla, predtym sme mali z DM-ky ale po case mi zacali smrdiet. Ja som spokojna, este ani raz ich neprecikal a to niekedy spaval aj 12 hodin bez prebalenia. Lidl maju ale dvojo plienok, jedny mensie balenie -Slim a tie plienky su pekne pestre a cele pomalovane ako zebra, lienka, zirafa ale su dost tenke, tie mozno v noci nevydzia, ale to klasicke velke Lidl balenie vydrzalo u nas fakt dost. Teraz uz maly chodi na nocnicek a v noci ostava vacsinou plienka sucha takze ja som max spokojna. Niekedy moze byt problem v gumicke alebo ked dietatko spinka na boku a vtedy sa vycika, to ked sa mu smykne po nozicke nezadzi ziadna plienka.
Ja nedám dopustiť na lidl. Skúšala som všetky pampers, tesco, kaufland, cba, panda, dm, bella happy... jediné lidl cez noc neprecika a bezkonkurenčná cena.
Ja som nebola spokojna, nemali gumicku a mala mala od nich cervene na nozickach ako ju tahali, tam je nekvalitna ta gumicka. Za mna nespokojnost ale vec nazoru. Niekomu vyhovuju. Za mna uplne zle plienky. Su lacne ale to ze sa rychlo precikaju castejsie prebalujes, rychlejsie je balik fuč a tym padom nie su az take lacne a nakoniec ked prepocitas vyjdu ta ako pampersky 😊
Asi vážne záleží na tom, komu aké plienky sadnú. Čítala som príspevky. Veľa ľudí chváli pampers a pre mňa najhoršia značka. Stále ich precika a mal často červený zadoček. Kamoška zas používa iba tesco plienky a ja som spokojná nebola.
No moja kamoska si potrpi kupovala vzdy len pampersky ale vyskusala babylove z dm a nebola moc spokojna potom skusila lidlacke a bola velmi prekvapena zevraj lepsie ako babylove
@lolalita to je pravda kazdemu babu pasuje asi nieco ine...inak pocula som ze je lepsie striedat obcas plienky a nepouzivat stale jednu znacku.aj ked ja sa budem asi divat aj na material ci nie su bielene chlorinom...atd.
Lidlacke sme kupovali pri synovi cca pred 5 rokmi, podľa mňa, boli vtedy v lepšej kvalite, ako teraz, keď kupujeme dcérke. Myslim, že sú na rovnakej kvalite ako tie z kauflandu. Dokonca aj cenu a kusy jednotl. Veľkosti majú uplne identické. Od pondelka v lidli za 5,55 🙂
ja sa vraciam ku babylove , ale nikdy v zivote mi dieta v noci neprecikalo ani lidlove ani tescove ani kauflandove ani pampersky. tie lidlove mi kus ale smrdia. Ale co som chcela napisat , vraciame sa k babylove a ano prebalujem cez den casto, ja osobne ci je to pamperska alebo babylove alebo lidlove plienky nic do co coho sa vycika jej nenecham a prebalim do novej. Ved je to uplne nechutne nechat dietatu pocikanu plienku , to ako keby ste si vlozky menili par krat za den, Tiez to asi prijemne moc nebude.
od ondelka v lidli za 5,55eur hroza ked som ich videla cena fajn a kvalita v zahranici.
@kondaska1 aj my kupujeme to klasicke velke balenie a super su, tie mensie som ani neskusala
@vanesanova presne to iste aj my, pouzivali sme iba biele pampers a potom sme presli vlemi spokojni na velke lidlacke plienky, pouzivame c. 4 teraz a fakt su skvele
sem tam mam naty, ak mame cestu tym smerom
@teenushka to bude tym ze lidl a kaufland vlastni jedna spolocnost.
Pocas dna su plienky celkom fajn. Cez noc pouzivame len biele pampersky, z lidlovych mal maly po par nociach cervenu ritku. Lidl plienky pouzivame uz cca rok, ale v poslednych 2 baleniach som vzadu v plienke citila kusky tvrdeho materialu (zeby bunicina???) tak plienky isli do kosa. Uz aby sme boli bez plienok 😒
@katy318 a ktore presne kupujete? maly ma aj na noc
krem na zadok sme vobec nepouzivali, ani zo zaciatku, ked to mal mozno raz dva krat ....aj to len pre vonu, ani nemam doma, u svagriny....tak to je vela, nema ziadne problemy v plienkach, jedine sa nam nezdalo, raz som skusala take akoze natural moltex zo slnecnice plienky, akoze priroda sama, a to bol utrum :D to sme ani nedopouzivali, to sa nedalo, sa v tom doslova zle citil a nesplnalo to funciu plienok nijak a este sme mali pocit, ze sa pod tym dobre poti
@celasapremenim
asi su to tie klasicke, fialovy obal na velkosti c. 4
@katy318 deti su individuality fakt, kazde inak, dcere sme museli davat krem zakazdym, druhemu synovi ako kedy a tretiemu vobec, asi si jednoducho treba najst, co vyhovuje tomu dietatu a kaslat na vseobecne rady, su axiomy, ze niektore plienky su fakt naprd, ale zrovna s lidlackymi je zrejme siroka variabilita so spokojnostou v rodinach, my tiez kupujeme tieto fialove a vyhovuju nam
prave mi nesie domov drahy, je akcia, neskocili sme na ne kvoli cene, kludne mozeme kupovat aj ovela drahsie plienky, ale jednoducho nam vyhovuju, ale v neposlednom rade je ta cena neuveritelna na momentalne pomery v ekonomike, kde kazdy len rodiny okrada o prijem, doslova

@celasapremenim len cez internet. mávali ich bille, vtedy boli za super cenu no už ich tam nemajú...