icon

Požičali by ste odsávačku?

lenagawel
9. okt 2023

keby chcel niekto pozicat odsavaku mlieka od vas pozicali by ste? alebo taketo veci skor nie (hygienicke a osobne hldidko) ?

pribinak
9. okt 2023

@lenagawel ak by to bola sestra, sesternica či dobrá kamoska tak kľudne. Niekomu známemu koho ani poriadne nepoznám tak to by bol problém - hygienické hľadisko

alenah31
9. okt 2023

@lenagawel rodinnému príslušníkovi požičiam - cudziemu predám.

hylary
9. okt 2023

@lenagawel ano požičala som minule susednej rodine, ktorú nepoznám

ankare
9. okt 2023

@lenagawel áno, požičala by som

oliolijanka
9. okt 2023

Tie nasadky a hadice na odsavacku sa daju kupit osobitne a lacno.
Ja som tak mala pozicanu odsavacku z nemocnice a rovno aj ponukali nahradne diely, aby to nebolo nehygienicke.

tosomja
9. okt 2023

@lenagawel požičala by som, s tým, že upozorním, v akom stave dávam a v takom chcem. Veď ten nadstavec sa sterilizuje a bežne sa požičiava aj v nemocnici.

katulienocka999
9. okt 2023

@lenagawel mne bola požičana od rodiny 🙂 vrátila som aj s kúpenou novou nasadkou,nie celou ale tými časťami co sú citlivé a aj sa mna priamo dotýkali 🙃

deti95060810
9. okt 2023

nie... fuj.

vkatush
9. okt 2023

@lenagawel kúpila som od kamošky, ktorá ju používala len krátko. Viem, že je puntičkárka, aj keď ju mala už vyčistenú, odloženú, ešte predtým mi ju znova sterilizovala a tak dala.
Úplne od cudzej osoby by som ju asi nebrala.

Navyše každá "súčiastka" má svoju životnosť a mala by sa po čase meniť (čo mi pripomína, že musím objednať nové nástavce, ak sa jej chcem zbaviť).

pleby
10. okt 2023

čo sa týka odsávačky mlieka ako celku - nie. ja osobne by som túto vec ani nekúpila použitú.