icon

Prerábka fusaku

vierkainka
18. jún 2022

Ahojte.
Svokra mi kúpila krásny značkový fusak,pretože na neho natrafila v e shope za vypredajovu cenu.Je skutočne krásny....len je ružovo zlatý.🙄A ja ešte neviem pohlavie bábätka..Podľa jej slov,je to jedno,hlavne že bude dieťa v teple.Podakovali sme s manželom,veď ho kupovala z úprimného srdca a s láskou pre svoje vnúča.
Mne však vŕta v hlave,že ak budeme mať chlapčeka,či by sa to dalo nejak upraviť presit s inou farbou látky.....Oslovila som už 3 kamarátky ,ktoré šiju vo voľnom čase aj jednu profi krajčírku ktorá má salón a nevedeli mi poradiť..Ak je tu medzi vami niekto kto by mal nejaký nápad ako by sa to dalo urobiť,budem vám vďačná.

simsalabim
18. jún 2022

@vierkainka ved ten fusak budes mat este prekryty dekou a krytom… nebude ho vidno.

pribinak
18. jún 2022

@vierkainka Hm, mam chlapca, neviem si predstaviť, že by bol v ružovom fusaku

Fakt, že buď presit, alebo zafarbit

luliu
18. jún 2022

Nepresivala by som. Je to fusak, kaslala by som na farbu

lejusinka
18. jún 2022

To ked kupila ruzovy fusak pre mozneho chlapca z cistej uprimnej lasky to podla mna nebolo 🤷🏻‍♀️

lamonita
18. jún 2022

Predať a kúpiť si druhý. Akože nech sa svokra nehneva ale takto ostentativne dat najavo ze si želá dievčatko je trochu moc🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

asfodelka
18. jún 2022

Pridaj foto fusaka, take veci pri siti je treba vidiet 😉 zalezi ako je sity

asfodelka
18. jún 2022

No a samozrejme mysli na cenu latky a cenu sitia.. ci sa oplati investovat

lasona
18. jún 2022

Však je to len farba...kašľať na to, koľko mužov nosí ružovú farbu....a dieťa ti rýchlo vyrastie

vierkainka
autor
18. jún 2022

@lamonita tak áno,to je pravda že ona túži po vnučke.Ale jej išlo vraj o cenue a aby bolo dieťa v teple.

vierkainka
autor
18. jún 2022
barbie1981
18. jún 2022

Ten je krásny, ale čisto dievčenský, ten nepresije ani profi krajčírka. Ak to bude chlapec tak si kúp nový, nejaký lacnejší ( Emitex) a tento odloz pre prípad že chceš mat viac detí. Ak chceš len 1 tak predaj. Ja by som osobne chlapca v takom fusaku nenosila. Ale je zvláštne že svokra kúpi taký fusak keď neviete pohlavie 🤔

vierkainka
autor
18. jún 2022

@barbie1981 tak ona túži po vnučke...ale jej išlo o cenu a aby bolo podľa jej slov dieťa v teple.Tak prinajhoršom to prekryjeme dekou ako mi tu už radili....A možno bude dievčatko a nebude treba nič presivat.🙂Neviem.... uvidíme.

matovicova
18. jún 2022

@vierkainka mne by to nevadilo, využijes to ani nie 3-4 mesiace a je po zime. Presit sa to podľa mňa nedá, resp. už by to nebolo také pekné, "degradovala" by si ten fusak.
Moja rada, počkať ako sa to vyvrbi. Ešte nevieš pohlavie bábätka a keď to naozaj bude chlapec. Uvidíš aký budeš mať pocit, to máš ešte pol roka čas do zimy predsa. Keď ti nebude po vôli dávať chlapčeka do ružového fusaku, za pár klikov si na internete objednas iný, podľa tvojej predstavy. Svokre to potom vysvetlis, že si potrebovala 2, aby mal na výmenu. Keď bude ona kocikovat, dáš jej ten ružový 🙂
Netráp sa nad blbostickami, užívaj si tehotenstvo 🍀

mikadooo
18. jún 2022

@vierkainka 😄a nechceš najprv počkať na to pohlavie a potom to riešiť? Možno nebude treba nič riešiť 😉

ankare
18. jún 2022

@vierkainka nádherný je. Aj pre toto som vždy chcela dievčatko. 🥰 A mám dvoch chalanov, haha. ❤️
Nechaj si ho a neries, aj ak budeš mať chlapca. Pod hlavičku daj bielu bavlnenú deku a fusak prikry dekou. Vyriešené. 🙂
Prajem Ti krásne a zdravé dietatko! ❤️

selest
18. jún 2022

Pod hlavj som an tak vzdy davala plienku, vrch mozes prekryt dekou, ta kozusina moze trcat..aj ked ja by som asi predala a kupila podla mojich predstav, to by si musela obsit cele keby si chcela schovat tu ruzovu..

vierkainka
autor
18. jún 2022

@ankare ďakujem ❤️

vierkainka
autor
18. jún 2022

@matovicova ďakujem ❤️

vifoncitta
18. jún 2022

@vierkainka čo je to za značku fusaku prosím?je krásny 🙂

asfodelka
19. jún 2022

@vierkainka ja to vidim tak, ze vsetko sa da, len treba chciet. S tym presitim Ta krajcirky odmietaju, lebo je na tom do bludu roboty. Uz som sila kadeco. Nie je nemozne presit ho. Otazne by bolo kolko by zapytala krajcirka za upravu, ked napr len skratenie nohavic stoji 6e. No a plus material rataj dake 20-30e ak chces peknu latku, pripadne nepremokavu atd.. presit to by znamenalo rozobrat na diely a znovu usit - nie nemozne ale zaplatis 2xtolko ako bola jeho cena v akcii.
Ja by som to neriesila a pockala kym budes vediet pohlavie. Ak by bol chlapcek odlozila by som pre druhe babo 😉
Moja prva svokra tiez rada kupovala synovi dievcenske veci. Nieco este fajn, ale raz kupila modru mikinu s ruzovou kapucnou - lebo sa jej pacila. To by este bolo v pohode, keby nemala napis Athletic girl 🤣 (svokra nevie anglicky)- tak som mu presila napis a nakoniec aj celu kapucnu, lebo v nasej skole su deti trafene a teply je aj ten, kto nosi slipy(vsetky sme vyradili) a nie boxerky. Ale to uz je o inom debata😉

amelie2017
19. jún 2022

Moj chlapcek v ruzovom fusaku s minnie mouse a ruzovej ciapke (po sestre). Nic sa mu v tom nestalo. Kvoli 3 mesiacom kupovat inu farbu je vyhadzovanie penazi

sasanka605
19. jún 2022

Ak je originál bjällra nemas problém predať ak to nevyjde. Ale na tu chvilu by som neriešila. Kvalitný, teplý a mas o starosť menej.

vierkainka
autor
19. jún 2022

@vifoncitta bjällra Sweden

vierkainka
autor
19. jún 2022

@sasanka605 áno je to originál 🙂