icon

Pretekajú vám pampersky?

sunny15
19. júl 2013

kočky co používate pampers active baby ci ine pampersky...nepretekaju vam???nas maly je bežne cely premoceny cele body....hlavne v noci po 5-6hodinach ...takze ho musim prezliekat...ked sa v noci zobudi a nie je mokry tak mu len prebalim plienku....sice cika vela ...lebo za den vypije aj 1200ml tekutin ale to pretekanie plienky sa stava aj ked ma plienku len 2hodky napr.dnes po spinkani sa zobudil precikany....cudujem sa lebo pampersky pouzivame od narodenia...takze urcite neprebalujem zle...

Strana
z3
dakra
20. júl 2013

nám pretekali tiež, ale začala som jej kupovať o číslo väčšie a už sme nemali tento problém 😉

11nika11
20. júl 2013

U nas sa pampersky active baby pouzivali 21mediacov a ozaj si nepamatam,ze by nam niekeddy pretiekli 🙂

danadany
20. júl 2013

Necitala som komenty ale nam pretekali jedine ked mu boli male

chloe001
20. júl 2013

Nie, nepretekaju. Jedine, co precikala boli Sleep and Play (oranzove), ked ju mala v noci na skusku. Pouzivali sme vsetky . premium care, sleep and play aj active baby, teraz active girl pants. So vsetkymi sme spokojni, aj mala, aj my.

aktiz
20. júl 2013

ja som s pamperskami spokojná. nikdy nepretiekli. mne sa naopak babylove z DM vôbec nepáčili.

22beba
20. júl 2013

nam nepretekaju a to mu ju dam na ritku o pol 8 večer a zobudi sa až rano o pol 8 🙂

renata37
20. júl 2013

mojej malej davam Pampersky Sleep and play a neprecikala ich ani raz a to jej dam vecer pred spanim plienku a prebalim ju az rano,ked sa zobudi......

julinkaz
20. júl 2013

my používame tiež pampers a používali sme aj pri staršom synčekovi a nikdy mi nepretiekli, pretiekli nám akurát tie sleep and play, tie sú fakt hrozné, a takisto nám pretekali aj plienky z lidlu a naviac strašne smrdeli, takže my sme verní jedine PAMPERS 🙂

happygirl
20. júl 2013

Bohužiaľ aj nám Pampersky pretekali (zdalo sa mi choré budiť malú v noci kvôli prebaľovaniu - ona bola kojená a pila koľko chcela, aj jedna aj druhá a ráno mávala pretečené fľaky) 😕 veľmi spokojní sme boli s babylove z DM, tie nám nepretiekli ani raz (a pri mladšej dcérke sme používali už jedine tie) 😎

adri2211
20. júl 2013

do skoro 2r mala pampersky a ani raz nepretiekli. pouzivali sme len active baby

grejci1
20. júl 2013

ahojky aj mne pamersky pretiekli x krát... tiež naša bublinka má extrémny príjem tekutín 🙂 no a používame tesco plienky a teraz som skúsila Softino z lidla... ale tie sa mi zdajú tenké, tak ich dávam iba cez deň a na noc tesco

lucka011
20. júl 2013

Ahoj. ja by som skúsila začať používať väčšie plienky, mne sa to stávalo keď jej už boli akurát. Akonáhle som dala väčšie bol pokoj. Pampersky sô dobré plienky, ale nám boli perfektné a na noc ešte sú plienky z Lidla...

monicka3
27. jan 2015

Pocikanu viac ako 2/3 hodiny .Aj mne je pocikany na chrbatiku.Pouzivam zelelne pampers.Za noc 2 krat preziekala už mam toho plne zuby.Tesco zelene tiez precika...Tak neviem ... 😠

veronicka1901
27. jan 2015

Nam sem - tam pretiekli. Ja som mala najlepsiu skusenost s Bella Happy plienkami, podla mna su najlepsie zo vsetkych.

mamulienka30
27. jan 2015

Ja mam pocit, ze komu pretekaju pampersky nevie zvolit bud spravnu velkost alebo typ, alebo ich jednoducho dava prilis navolno. Treba skusat a poriadne zalepit az po zvieratko. Inak sa obvod bruska v spanku zmensi aj o 3cm a to potom nema ako drzat.. aj gumka musi byt pekne tesno okolo nozicky... ak neni, velkost plienky je nespravna.

alobalka
27. jan 2015

Nikdy, fakt ani raz. Pri váhe 10,5kg používam velkosť 4.

sefkuchar
27. jan 2015

S pamperskami máme aj mi nepríjemnú skúsenosť. Kupujeme jej novorodenecké Papmpersky (má 3 týždne). Je na nich napísané od 2 do 5 kg, ale už po pol kile začínajú pretekať. Nikdy sme sa nedostali ani len k tým dvom kilám. Neviem si predstaviť, že by do nich naložila 5 kg ☹

kuukii
28. jan 2015

U nás tak isto pampersky 0 bodov! Ani jednu noc nevydržala. Konečne som ich minula a už kupovať nebudem. Poľké dady, a bella happy sú TOP! A pojdeme skúsiť lidl plienky. 🙂

bubulatko
12. feb 2015

My pouzivame zelene pampersky uz dlho a do teraz som nemala ziaden problem snymi mala ma uz 17mesiacov,ale teraz pravidelne v noci ju musim prezliekat co ma vsetko mokre aj body a pyzamko od pasa dole ja neviem preco ako da si aj vodu v noci a este ju kojim raz tiez v noci a ked sa prebudi je mokra neskutocne poradte cim to bude dakujem moc.

aredhel
12. feb 2015

ja davam malej plienky iba na noc...pampers premium care 5 velkost (dcera ma cca 14 kg) a velmi casto sa mi zobudi uprostred noci ze je pocikana...a cely chrbat ma mokry :/

mahulenka87
12. feb 2015

ano. aj môj malý (18m, cca 13kg) býva ráno celý mokrý ☹ Používame zelené Pampers 4+
teraz mu dávam Tesco BabyLoves a sú lepšie ako Pampers!

veronikax
12. feb 2015

nasej sa podarilo precikat pampers active baby a 6tky ... a viac krat sa to stalo ... uz sa mi to nepacilo :D Kedze do vtedy ... pekne vydrzali aj 12 hodin 🙂) celu noc .. ale to boli mensie cisla 🙂 Raz ich nemalo v Tescu .. tak som kupila TESCO BABY LOVES plienky... aleee tie gatkove 🙂 na obale je taky blondacik chlapcek a cele je to take oranzove alebo cervene.. 6tky 🙂 a tie nam nepretekaju 🙂 a ani tak nesmrdia tie plienky... za chemiou 🙂) takze teraz pouzivame len tieto 🙂)) potrebujeme ich uz len na nocny spanok 🙂

hadassah
12. feb 2015

z pampersiek sú najhoršie sleep and play, tie boli precikané vždy. Teraz používame Lidl a stačí jedna plienka na noc.

natalushka
12. feb 2015

Ahoj..my pouzivame Pampers od narodenia..hlavne active baby(zelene) a od vel.3 pouzivam Sleep&play..nemozem si ich vynachvalit..uz som pocula velakrat,ze tie su na nic,ze pretekaju..mne sa maly neprecikal este ani raz(ok,mozno raz,dva krat,ked sa mi celu noc nechcelo prebalovat,cca viac ako 12hodneprebaleny..).A neikto tu pisal,ze zapachaju..ja ich kupujem v Rakusku(1ks-0,18e) a praveze ked som musela kupit u nas tie polske,tak tie mi smrdeli,ked ich pocikal..oni nepouzite su akoby mi to pride,ze navonane trocha a ked to pocika,tak mi to smrdi..a aj sa mi po tych polskych osypal..takze ja na pampers nedam dopustit..mna len stale zaraza ake rozdiely v kvalite tovarov su a su vyrazne..

ninah1486
2. dec 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som pouzivala plienka nappy a nikdy som taky problem nemala

beahavala
3. dec 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

s nimi nemam tda vôbec ziadnu skusenost

Strana
z3