icon

Problémy s plienkami

domi122
3. jan 2026

Ahojte, viete mi niekto poradiť? Syn má 2 mesiace doteraz sme používali plienky z dm babylove 1 a nebol problém, dostali sme z unionu box kde boli pampersky. Vyšúchala mu tá vnútorná gumička stehienko, momentálne mu to natieram Imazolom tak sa to zlepšilo, prestali sme používať pampersky a dávam mu babylove 2. Myslíte, že je chyba v plienkach pretože tu gumičku majú všetky plienky, neviem ci skúsiť väčšie pampersky alebo preliečit a zostať pri babylove. Vďaka.

andrea_82
3. jan 2026

A ked vam babylove nerobi problem, vysvetli mi, preco chces silou-mocou pampersky? Su drahsie a pritom babylove urobia rovnaku sluzbu.

zuzkaa1991
3. jan 2026

@domi122 ja som presla z pampers premium care na babylove pampersky sa mi nepáčili kvalitou ci materiálom.ci.ako.to.nazvat babylove mame 3ky kedze 2ky boli male 2m dcere...

domi122
autor
3. jan 2026
@andrea_82

A ked vam babylove nerobi problem, vysvetli mi, preco chces silou-mocou pampersky? Su drahsie a pritom babylove urobia rovnaku sluzbu.

@andrea_82 nechcem silou mocou pampersky, keď si zle prečítala dostali sme ich tak som vyskúšala a máme ich ešte dosť. Akurát tú vnútornú gumičku majú všetky plienky preto neviem či bola chyba len v pamperskách alebo aj babylove mu nebudú robiť dobre na nohy.

anonym_35ad72
3. jan 2026
@domi122

@andrea_82 nechcem silou mocou pampersky, keď si zle prečítala dostali sme ich tak som vyskúšala a máme ich ešte dosť. Akurát tú vnútornú gumičku majú všetky plienky preto neviem či bola chyba len v pamperskách alebo aj babylove mu nebudú robiť dobre na nohy.

@domi122 mohol mat na ne aj reakciu, nas maval na pampers premium care reakciu vzdy, pouzivame active baby a s tymi problem nema 😊

domi122
autor
3. jan 2026
@anonym_35ad72

@domi122 mohol mat na ne aj reakciu, nas maval na pampers premium care reakciu vzdy, pouzivame active baby a s tymi problem nema 😊

@anonym_35ad72 vďaka 🙂ešte ma napadlo skúsiť väčšie lebo mame z každej veľkosti asi