icon

Prosím o oblečenie pre bábo

anabelka2
28. dec 2012

Ahoj,volam sa Viki, a chcela by som touto cestou poprosit maminy,ktore su na tom materialne epsie ako ja, o nieco.
MAM 27 rokov a ocitla som sa v tazkej situacii,y ktorej nie je cesty von.Cakam babatko a ako sa snazim tak sa snazim,nemam k dispozici ziadne oblecko na babo.
Uz coskoro sa ma narodit a ja stale rozmyslat co a ako bude.Chcely by som poprosit o akekolvek vecicky ,kocik cokovek co sa vam nehodi a leyi vam niekde v kute.
Aj napriek tomu,ze nemam nic,som sa nedokazala vzdat zivota co vo mne rastie.BUDEM VDACNA ZA VSETKO.
Adresu poskytnem cez ip.
DAKUJEME

Strana
z3
traktor
29. dec 2012

@irriss preco nezmeni?ak sa zisti, ze sa prihlasuju z rovnakeho pc, tak je jasne , ze sa poznaju..tu pisu, ze nie.

irriss
29. dec 2012

@smutnuckaaaa
V pase mas otazku.. je tezke ji nespojit s otazkou anabelky😉 ..a kdyz nekdopripise, ze bydlite prakticky ve stejne ulici..je tezke se vyhnout "podezrivani".
proto se nesmis na devcata hnevat..
napr. @igiana pise, ze Ti pomohla..verim, ze to udelala rada.. Jen by bylo dobre zjistit, jak to je..mozna bys mohla pomoci..
Anabelka je Tvoje kaaradka?
poradila jsi ji Ty, protoze mas dobrou zkusenost s pomoci naMK?

vefi89
29. dec 2012

prečo to vôbec riešite? ak nechcete pomôcť, prejdite ďalej, ak chcete pomôcť, pomôžte.. ale neočierňujte predom.. zatiaľ sú tie domnienky zbytočné by som povedala, a akurát, tak ak sú baby fakt čestné, tak im len dobre ubližujete

irriss
29. dec 2012

@traktor
ano, zjisti, ale nevyresi..

Nebo snad podle Pravidel se nesmis pripojovat ve dvou?-opravdu mi tento fakt usel....
Znam pripady,kterym toto bylo umozneno.. 😉
Ja se pripojuju v CZ na jinem Pc, ktery je take vyuzivan jinou osobou.. ☹ ☹ ☹

smutnuckaaaa
29. dec 2012

Nev
@irriss neviem ci ju poznam,ak aj byvame v jednej bytovke,asi sme sa este nestretli......neviem nema tu foto☹

irriss
29. dec 2012

@vefi89
Vefi, nikoho nepodezrivam, naopak se snazim "podezrivani" ukocit resenim 😒 😎 ☹ 😔

vefi89
29. dec 2012

@irriss nesmerovalo to k tebe 😉

traktor
29. dec 2012

@irriss nesmies sa prihlasovat na jednu ip adresu ty este niekto / ale su vynimky/..ale tu o to teraz nejde..ale ide o to, ze @smutnuckaaaa napisala na prvej strane, ze sa oni dve vôbec nepoznaju..a ak sa zisti rovnaka ip adresa , teda, ze su na jednom pc, tak sa predsa poznat musia...preto som pisla, ze niekedy je menej viac..stacilo napisat, ze aj kamoska potrebuje pomoc..ci je niekto rom, nerom, neriesim, kto potrebuje pomoc, nech ju ma..ale cestne..tym netvrdim, ze tu niekto necestne kona..reagujem len na reakcie bab..viac svetla do toho snad vnesie sam martin..kto chce pomôct pomôze aj tak 🙂

irriss
29. dec 2012

@smutnuckaaaa

Prijde mi podle psani, zema i jiny "rukopis"..ale o tomnechci polemizovat..podle toho, co o TOBE a Rebecce vim z jineho tematu je mozne, ze "ve Tvem okoli" je vice rodin v podobne situaci-nouzi..
Je pobliz komunita ze ktere pochazi tatinek Rebeccy?? 😉
Je mozne,ze ses sverila a ono to funguje..a naopak by to bylo fajn..nemej to devcatum zazle..on kdyzsenekdo zklame, zavtrdi se mu nejen srdce ale i radost z pomoci.. 😎

irriss
29. dec 2012

@traktor
Vidis, nektere souvislosti mi unikly..stejny pocitac = znama osoba.. 😎

a co kdyz je nekde v nejake "klubovne" jeden PC na dobrovolne akce..napr. v takovych strediscich ruznych komunit nejen romskych ale i pristehovaleckych se nachazi mistnost dotovana dobrovolniky, kde je knihovna,pocitac, stolni hry a zinenka pro deti..kocarek a panenky.. 😉

irriss
29. dec 2012

@smutnuckaaaa
a ty bydlis v bytovke nebo jste na ubytovne, kde mate spolecne prostory s jinymi rodinami??

irriss
29. dec 2012

@traktor

Takze jeste k tomu pripojeni..kdyz se pripojim z PC od sestry, protoze v CZ na PC jiny pristup nemam..tak je to "pruser"

traktor
29. dec 2012

@irriss pruser pokial nie je u teba nieco ok..a mala by si vediet zdôvodnit, preco sa prihlasujes z ineho pc..teda ak ta overuju..

irriss
29. dec 2012

@traktor
no jedine co by byl duvod, ze nemam jinou moznost a do kavarny NET nechodim.. 😅
Do CZ knihovny take ne..a nas soused se mi nelibi.. 😎
Proto chodim k sestre..a to jen pozdravit na MK a hned zase odpojim.. 😉

traktor
29. dec 2012

@irriss a pozri anabelu a je to jasne

irriss
29. dec 2012

@traktor
Pred par dny tu byla fotka na Foru se zadosti o pomoc ... maminky a holcicky na kline..tu uz Martin overil?
Nemuzu najit link 😖

smutnuckaaaa
29. dec 2012

@irriss byvam v bytovke,vo velkej bytovke

irriss
29. dec 2012

@smutnuckaaaa
no to je jako bys mi rekla bydlim na zemi,ve velke ZEMI.. 😒

p.s. Mas jeste jine deti? nebo jen Rebeccu?

fotoarch
29. dec 2012

@smutnuckaaaa https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/darujem-oblecenie-2/ pozri, su tam ochotne maminky.....a pozdravujem rebeccu 🙂

smutnuckaaaa
29. dec 2012

@fotoarch dakujem🙂

irriss
29. dec 2012

@smutnuckaaaa
Preco mi zrazu neodpovedas?

Je pravda,ze mas jeste chlapecka?

smutnuckaaaa
29. dec 2012

@irriss neodpovedala,som pretoze som kojila malu.......
nechapem.....chlapecka???

irriss
29. dec 2012

@smutnuckaaaa
😉 mne si neodpovedala..jinym ano..😉
😎 asi jsi mne prehlidla..

ano,..otazka je: Je pravda , ze mas jeste chlapecka?

smutnuckaaaa
29. dec 2012

No mala som avsak nebol moj bol mojho ex,ked odisiel vzal si ho zo sebou....vola sa sebastian

irriss
29. dec 2012
smutnuckaaaa
29. dec 2012

Pozrite cenim si pomoc mamiciek ktore pomohli,mne aj malej .....ja uz nemam sily nikoho o nicom presviedcat....verte comu chcete,komu chcete....mne je to uz jedno☹

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3