Prosím o oblečenie pre bábo
Ahoj,volam sa Viki, a chcela by som touto cestou poprosit maminy,ktore su na tom materialne epsie ako ja, o nieco.
MAM 27 rokov a ocitla som sa v tazkej situacii,y ktorej nie je cesty von.Cakam babatko a ako sa snazim tak sa snazim,nemam k dispozici ziadne oblecko na babo.
Uz coskoro sa ma narodit a ja stale rozmyslat co a ako bude.Chcely by som poprosit o akekolvek vecicky ,kocik cokovek co sa vam nehodi a leyi vam niekde v kute.
Aj napriek tomu,ze nemam nic,som sa nedokazala vzdat zivota co vo mne rastie.BUDEM VDACNA ZA VSETKO.
Adresu poskytnem cez ip.
DAKUJEME
@edita84 cim to asi bude ze neodpisuje? 😝 podla mna ani nieje tehotna..je divne ze maminy v 38tt zrazu zistia ze existuje nejaky modry konik kde sa daju nachytat maminy a pytat si oblecko len tak..kde bola zvysinych 37tyzdnov?rady ohladom baba v brusku si nepytala..by ste sa cudobvali kolko maminiek si vytvori sto nickov a pyta tak ..len potom nechapem aky ma vyznam pytat si z kazdej strany oblecko a X kocikov co s tym potom robia ved maju len jedno dieta ci to fakt predavaju??nechapem..mne trebalo na zaciatok minimum oblecenia tak naco toti vsetko?? 😒
ano je mozne ze sa pozname ak sme z jednej bytovky, no aj tak nevieme jedna o druhej kto to je,a je to ozaj len cira nahoda ze sme prosili o pomoc a budem sa informovat kto to je, no napriek tomu vsetkemu aj tak dakujem
aby sa predislo neprijemnostiam... @martinjasen môzes prosim overit nick smutnuckaaaa a anabelka2 ci sa jedna o tu istu osobu, ci je rovnaka adresa , alebo sa prihlasuju z rovnakeho pc.. alebo nie ..dakujem
Ake jednoduche napísať,že prosim si oblečenie 😠 a ochotne žienky Vás obdivujem 😉
A odpoved budeme poznat kedy??
ženy po prečítaní tejto diskusie odkazujem: Nebuďte naivné!!
Len mi pride troska zvlastne ze anabelka2 cele tehotenstvo nic neriesi a v 38tt sa nahle registruje a ten samy den ziada o pomoc...
že nemá doma ani len jedno obliečko?? 🙂 neverím,ale pc a internet má?? ved to niečo stoji tiež.....ked nemám ani len na dupačky za 3 ečka tak asi nebudem mat ani na internet ked som na tom tak biedne 😉
@smutnuckaaaa ked tu admin bude..ale kedze je vikend, tak mozno az v pondelok..ale aj ked zisti, ze ste kazda za seba, teda nie jedna a ta ista osoba, ale byvate vedla seba, tak je to uz take..mozno stacilo napisat, mam tehotnu kamosku, tiez jej treba pomôct..niekedy staci malo..lebo fakt je ten, ze kedze ste dali rovnaku adresu len ine cislo, tak sa urcite poznate..tehotna zena sa neda prehliadnut..
ja sa k @smutnuckaaaa vyjadrovat z osobnych dovodov radsej nebudem... neviem, kde byva ani ci je ta ista osoba ako @anabelka2 a ani to vediet nechcem, v kazdom pripade si nezelam byt do tohoto nijak zatahovana, no comment...
@smutnuckaaaa nerobím unáhlené závery len je mi to čudné a hlavne to že aj ona je v núdzi ( myslím že nie len týždeň) a prečo to rieši teraz pred pôrodom? no ale mne je to šuma fuk nikomu nič posielať nebudem ja čo nepotrebujem pozbieram a darujem do detského domova u nás v meste 🙂
@jania023 toto je čudné aj mne
inak adresa ktoru udala je adresa obecneho uradu....obec valaska....tak neviem...mozno skusit zavolat na obceny urad...
@dafy chapem velmi dobre... ja ju nechcem obranovat, ale mozno ma.. mozno ma malo.. a bere to jak nic. neviem..nepoznam ju..a mozno eln kupovala doteraz ine potrebne veci.. napr.do kupelne, neviem, zavinovacku..alebo postielku.. fakt neviem.. ale radsej nic neposlat, neriesit.. nech skusia vo svojom okoli.... od susedov.alebo tak
@igiana
Pripomnela jsi mi jako uz mnohe tu na MK..muj davny pripad..
naletela jsem podvodnikovi i ja.. 😲 😎 😠 😠 ☹ ☹
Tatinek, ktery ztratil manzelku pri porodu dvojcatek se mnou travil velmi hodne casu pres e-mail a jeste v jednom Foru s tim, ze mi ho bylo velmi lito..(a nejen mne)..mela jsem i ja male dvojcatka, trojcatko mne opustilo jeste v brisku..tak jsem mela hormony i ja rozlitane 😔 ..., me citeni bylo VELMI soucitne. 😖 .a kdyz jsem si predstavila sama otce s malymi dvema cerstve narozenyma miminkama a bez maminky..jak pripravuje pohreb pro maminku svych dvojcatek a nema penize pro male,ktere kojit nemuze a mleko a osaceni je drahe..tak jsem mu posilala i ja...veci na dvojcatka ..
JENZE zanedlouho jsem zjistila, ze to nebyl vdovec tatinek 😠 😠 😠 😠 ale maminka, ktera si zariziovala SECOND-HAND 😅
Od te doby uz jen do ruky a primo.. 😉
I kdyz mne nejvic na tom vsem stval CAS, ktery jsem obetovala"jemu" a nevenovala svym detem..nebo-li sobe..
Babulky ako to citam, tak to dietatko s maminkou su romske, neviem, ako to u nich chodi, ale mozno dala tip aj kamoske, a ziadaju o vecicky obe. Ja si smutnucku pamätam este ked sa rozhodovala dat dietatko na adopciu, napisala otazku, ci by ste si adoptovali romske dietatko,vtedy ma strasne zamrzeli reakcie na to, ze takmer by jej dietatko neadoptovali kvoli zlym genom a podobne hlasky, padli tam dost skarede komentare k tomu no 😖 Verim, ze tych veci bude mat pomenej 😖 Dvojity nick a podobne zalezitosti poriesi admin. Do toho ja nevidim 😔
@anjelicek26
..myslim si, ze ani zjisteni prihlasovani se z jednoho PC NIC nezmeni..mohou vyuzivat 2 kamaradky jen jeden PC..zvlaste kdyz jsou blizko..
radeji bych byla pro, zeptat se,kdo bydli blizko a overit situaci. 😉
@anjelicek26
navic Martin @martinjasen dal presna pravidla, jak se o Pomoc na MK zada..,,je to v memprvnim prispevku pro anabelku2..
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
@anjelicek26 aj ja som si myslela ze je romka a aj ta druha len som to nechcela nahlas hovorit 😝 nemam nic proti nim az na ich vypocitavost 😠
@marissenka nad obecni urad byvam
@irriss - tak tu staci asi fakt jeden telefonat na obecny urad a vec by mala byt jasna ;) Ja darovavam vecicky po detoch vlastne vsetky, ale do ruk, ktore poznam, proste rada spravim radost, ale nemam chut najst tie veci o mesiac v bazari, to je pravda 😖
@anjelicek26
Kdyz tu nahazim obleceni do velke zlute popelnice na sber pradla pro charitu..za par tydnu ji najdu prodavat na trhu 😠 😠 😠 😠
@anjelicek26
Jenze zakon o Privacy Ti nedovoli zjistit situaci a uz vubec tuto..je prilis intimni.. 😉
Pokial nechcete pomoct,zbytocne tu nerieste a hlavne nepolemizujte☹mam dost sama na riesenie:'(
@irriss presne tak,na to nema pravo ani admin,nikto neposkytne informacie o financnej situacii na urade......to je tresne a je na to zakon......
@smutnuckaaaa 😉 🙂
Vsak ja vim..

@edita84 zase poniektore robite unahlene zavery☹