icon

Prvá vec pre bábätko

28. mar 2023

Ahojte. Kedy ste kúpili prvú vec pre bábo? Cumlík, bodíky, hračku? A kedy kočiar? 🙂

elenka.k
28. mar 2023

tak vecičky som kupovala postupne, ešte keď boli v brušku, kočiar, keď už bolo bábo na svete 😉

tosomja
28. mar 2023

Posledný mesiac všetko

werony_n
28. mar 2023

V 7mom mesiaci som si kúpila oblečenie pre malú do pôrodnice, keby sa náhodou vypýtala na svet skôr , nech jej mam co zbaliť a tak som dokupovala postupne. Kočík, postieľku sme riešili až okolo 8meho mesiaca.

cookie29
28. mar 2023

Tak ja som kupovala z druhej ruky, na bazaroch a podobne. A tam sa kupuje vacsinou vtedy, ked najdes co chces za dobru cenu, ale teda az po 6m. Vajicko tesne pred porodom a kocik o nieco skor, lebo mali 20% zlavu na model, ktory som chcela.

zuzinka888
28. mar 2023

V nemocnici🙈. V 33tt mi " hrozil" porod a nic tak som googlila kupovala aspon zaklad a manzel doma pral. Nastastie sme potiahli krasny 39tt. Takze zbytocna panika. Aj keby som porodila v 33 asi by nas domov nepustili po troch dnoch. Ale vravim - stres a panika.

floki1994
28. mar 2023

Vecicky nekupujem nastastie to vsetko mam od sestier ale kocik som si kupila teraz v 6 mesiaci lebo som nasla dobru ponuku...nemam to ale doma ale u rodicov nech to nemam na ociach ...kamosky kupuju tak od 4 mesiaca aj..proste ked sa ma nieco stat tak sa to stane ci uz v 5 alebo 9 mesiaci.. takze urob ako citis 🙂

maryetta
28. mar 2023

Pri prvom si ani nepamatam.
Pri druhej v den ked som sa dozvedela ze to bude dievcatko tak “ruzovu” pohromu. Teda neznasam ruzovu ale musela som nieco ruzove 😂😂
Pri tretom ani neviem ci som vobec nieco kupila.

zuzkacik4
28. mar 2023

Od 20tt po velkom morfo sone... ale tiez len tak par veci pre radost, ze sa mozem rozplyvat z maleho ruzoveho body 😁 zvysok tiez posledny mesiac pred porodom..

vkatush
28. mar 2023

Ja som sa "bila po prstoch", nech nič skoro nekupujem, vraveli sme si, že až tak o 5/6 mesiaca cca budeme.
A presne vtedy som aj skončila v nemocnici, kde mi hrozil pôrod. Našťastie sa to podarilo zastaviť a malý nakoniec prišiel úplne presne na termín. Ale po tom vystrašení som doma (keďže som ostala riziková) nakupovala online všetko 😂 spravila som si zoznam, čo mi všetko pre neho treba, aby som bola pripravená

takže 6 mesiac 😊

slapina
28. mar 2023

tak to je asi rôzne u každého🙂 u nás to bolo tak, že kočiar sme mali kúpený (dostali sme od svokry) už keď som bola v siedmom mesiaci :D a najprv sme samozrejme kupovali také tie základné veci ako postieľka, autosedačka a podobne. oblečenia minimum, keďže toho sme takisto dostali až až.

amelie2017
28. mar 2023

Uz si nepamatam, ale ked sa mi nieco pacilo, nieslo sa to so mnou domov. Ale taky prvy oficialny nakup bol v Ikei, kde sme sli kupit postielku a spol.. muz zobral maleho plysoveho jezka..dcera ma 5 rokov a je to v nasej rodine oficialne prva vec pre dceru. Ked je smutna, ide po jezka od papiho. Ked potrebuje pomojkat, jezko od papiho..papi je kral 😀

petruska173
1. apr 2023

Ja som akurát v 6m a začala som robiť prvé "prieskumy" 😀 kam by som chcela ísť pozrieť kočík, kde majú aké oblečenie, kde majú za dobrú cenu postieľku, atď . Zatiaľ sa bojím čokoľvek kúpiť, ale rada sa už pristavim pri detskom oddelení 🙂

monikabotosova
27. sep 2023

Úplne prvá vec 🥰 kúpila som v tescu v -75% za 12,24€ 18.6. 😄 to som ešte nevedela pohlavie, ale na tom nezáležalo.. za tú cenu 🤗